Welcome Back Log In Create Account

Solutie mai silentioasa pentru pompa vibratoare - groupbuy

Pulsor eu
Certified Arabica Q Grader
Espresso : Espressor WPM Primus, Rasnita WPM ZP-1 SSP Sweet Lab V3
Brew : Origami, Timemore Sculptor 078 ( brew only) 

Daca ma incadrez in 30-40 E ma bag si eu la 1 pompa + 1 pulser.

1. Liviu - pompa, pulser
2. Razclud - pompa, pulser
3. KrisssKros - pompa, pulser
4. HoratiuC - pompa, pulser
5. cradun - pulser
6. Ovidiu85 - pompa, pulser
7. MANU - pompa, pulser
8. nickso - pompa, pulser
9. bogdan_geor - pompa, pulser
10. Dot - pompa
11. vioromb - pompa, pulser
12. Lucian - pompa, pulser
13. Denis- pompa, pulser

De confirmat:
1. razvanMB
2. NicuBog
3. Cata

Asta e lista la momentul acesta, daca mai apar doritori va rog sa va adaugati la lista:

1. Liviu - pompa, pulsor
  2. Razclud - pompa, pulsor
  3. KrisssKros - pompa, pulsor
  4. HoratiuC - pompa, pulsor
  5. cradun - pulsor
  6. Ovidiu85 - pompa, pulsor
  7. MANU - pompa, pulsor
  8. nickso - pompa, pulsor
  9. bogdan_geor - pompa, pulsor
10. Dot - pompa
11. vioromb - pompa, pulsor
12. Lucian - pompa, pulsor
13. NicuBog - pompa, pulsor
14. razvanMB - pulsor
15. Denis- pompa, pulsor
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35

Asta e lista la momentul acesta, daca mai apar doritori va rog sa va adaugati la lista:

1. Liviu - pompa, pulsor
  5. cradun - pulsor
  7. MANU - pompa, pulsor
10. Dot - pompa
14. razvanMB - pulsor
15. Denis- pompa, pulsor
16. Catalin2103 - pompa, pulsor
Unele lucruri in contact cu prostul ... nu functioneaza!

Bezzera Unica PID MN + rasnita Bezzera BB005 TM, IMS Competition, latiera Motta Europa, tamper Motta 58mm ... si multa apa plata Bucovina

Nickso, cat ne-ar costa montajul? [emoji3]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

[emoji23]
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Catalin, am dat comanda de pompe la nr.15, o sa incerc sa mai vb cu ei luni inainte sa trimita, daca mai pot adauga una, dar nu promit. Am apucat sa ti iau un pulser, in cealalta comanda.

Comenzile le oprim aici, cand imi ajung in italia, atasez facturile aici.

Va anunt cum am noutati

@nickso, poate ne faci și o reducere pentru un "montaj de grup"  :D
Expobar Brewtus IV+pulsor, Niche Zero, VST 18/20g, Bravo Tamper & Distribution Tool, Felicita Arc Scale
Gaggia Baby Millennium+PID, Kinu M47, site IMS, nivelator Motta 58.5, Espro Calibrated Tamper 58.35

(13-10-2017, 16:18)dev Wrote: Stie cineva ce filet foloseste Pulsor-ul?

Eu am desurubat furtunul de silicon de la iesirea pompei (cred ca era Ulka EX5), am insurubat pulsorul, la iesirea caruia am montat furtunul.
Singurul material necesar a fost banda de teflon. La unele modele de pompe s-ar putea sa mai fie nevoie de un adaptor.

Propun ca @nickso sa plateasca el pentru ca i se da posibilitatea sa exerseze montatul in serie mare.
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

@nickso, pentru cei care nu sunt Bucuresti pune niste instructiuni insotite de imagini. Daca se poate bineinteles. Ma repet, operatiunea nu cred ca este foarte complicata. Gen "plug and play", cel putin asta am realizat eu din poze.
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave | Commandante C40 mk4
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43

(13-10-2017, 22:51)razclud Wrote: Catalin, am dat comanda de pompe la nr.15, o sa incerc sa mai vb cu ei luni inainte sa trimita, daca mai pot adauga una, dar nu promit. Am apucat sa ti iau un pulser, in cealalta comanda.

Poate am noroc! Iti multumesc pentru amabilitate!

Bezzera Unica PID MN + rasnita Bezzera BB005 TM, IMS Competition, latiera Motta Europa, tamper Motta 58mm ... si multa apa plata Bucovina

Vanzatorul cu Pulsere are doar 3 buc in stoc, de restul poate face rost in 10 zile + alte 7 zile si 20eur transport pana in RO. Am mai vorbit in alte 3 locuri, astept raspunsuri.

Se mai numeste si pressure equalizer sau compensation valve iar cei care ati ramas pe dinafara sau care nu aveti rabdare, puteti comanda Saeco 229452100 (44lei la noelespresso.ro). Include si OPV dar se rezolva cu un dop :D

Poate dupa ce primim Brewtus-ul din comanda de grup ne mai alaturam cativa...
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

(14-10-2017, 20:22)vdub Wrote: Se mai numeste si pressure equalizer sau compensation valve iar cei care ati ramas pe dinafara sau care nu aveti rabdare, puteti comanda Saeco 229452100 (44lei la noelespresso.ro). Include si OPV dar se rezolva cu un dop :D

Nu pare sa fie chiar aceeasi "Marie" iar conectarea pare mai complicata fara detalii despre filet si diametru.

(14-10-2017, 22:19)dev Wrote: Nu pare sa fie chiar aceeasi "Marie" iar conectarea pare mai complicata fara detalii despre filet si diametru. 

Intr-adevar, trebuie anulat OPV-ul inclus dar pentru cine a vazut o cheie si un surub in viata lui, nu cred ca-i bai. Filet 1/8 BSP compatibil cu iesirea pompei.

Attached Files Thumbnail(s)

Catalin2103 Wrote: Poate am noroc! Iti multumesc pentru amabilitate!

Catalin, imi pare rau dar nu am putut sa ti iau si tie, nu au vrut sa mai puna inca una in comanda, trebuia sa fac o comanda noua.

Deci comanda la pompe a fost expediata, zilele urmatoare ajunge la adresa din Italia, duminica le am in Bucuresti. Ne-au dat transport gratis.

[Image: 51ed1364c943d96363d943e64fd5ce55.png]

Pt pulsoare am anulat comanda la italieni si am dat-o la nemti. Maine trimit si undeva pe saptamana viitoare ajung la mine. Transport 22 eur pana in Bucuresti.

[Image: cc60f1d3989aaa2c54c8814630669153.png]

Am facut si calculul, (12 + 20) x 4.6 = 147 lei

Am adunat si locatiile voastre, o sa trebuiasca sa-i trimit lui:

11. @vioromb - pompa, pulsor CUGIR
12. @LUCIAN - pompa, pulsor - TG MURES

@KrissKross, eu stau in Corbeanca, daca ai drum prin Buc, poti trece pe la mine, dupa amiaza sau seara?

O sa le pot trimite prin curier, 25-30 lei o sa coste, banii mi-i puteti transfera intr-un cont ING cand o sa ajunga la pachetele. Sa-mi dati datele voastre prin PM, va rog.

Cu restul ma intalnesc in Buc sau le las undeva prin centru, vedem noi.

Va anunt cand le primesc

(16-10-2017, 18:58)razclud Wrote: Deci comanda la pompe a fost expediata, zilele urmatoare ajunge la adresa din Italia, duminica le am in Bucuresti. Ne-au dat transport gratis.

Pt pulsoare am anulat comanda la italieni si am dat-o la nemti. Maine trimit si undeva pe saptamana viitoare ajung la mine. Transport 22 eur pana in Bucuresti.

Am facut si calculul, (12 + 20) x 4.6 = 147 lei

@KrissKross, eu stau in Corbeanca, daca ai drum prin Buc, poti trece pe la mine, dupa amiaza sau seara?

In primul rand, vreau sa iti multumesc mult pentru implicarea ta super-profi!

Referitor la livrare - da, voi trece eu sa le ridic. Astept sa vina ambele produse si ne auzim pe tel sa stabilim cand si unde.

Zi frumoasa,
Cristi
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

(12-10-2017, 00:44)Lyvyoo Wrote: La propunerea userului razclud, care ma intreba despre solutiile de atenuare a zgomotului pe o pompa vibratoare, am sapat putin si am ajuns la 3 personaje importante, VladP, Holger un customizator de espressoare din Germania si Bas, un moderator de forum olandez. 

Impletind cele discutate, solutia completa ar fi asta:

1. Pompa Smart 15 (cu 19db mai silentioasa decat Ulka Ex5 a mea - 16.2E + 19E transport  Am intrebat si pe un site italian unde era la 12E, dar nu stiu mai multe, deocamdata (TVA, transport...)

2.  O piesa numita Pulsor, pentru "less vibration (and less resonance so also noise reduction) and more stable pressure." asa cum imi scrie Bas, care este de fapt cea mai eficienta metoda de atenuare a zgomotului, indiferent de modelul pompei, cu exceptia Ulka EX4 care deja are un profil mai "moale" de presiune.

Un clip cu zgomotul dupa montarea Pulsorului ar fi acesta 
Asa arata piesa montata de catre VladP 

De aici nu am cost de transport, dar a zis Beantec ca ar aduce si el si poate iesim mai bine cu Atlasib de la el, la 1-1.5E/kg. Urmeaza sa am raspunsurile cat de curand.

Mai este si aici cu 17E si 15E transport

3. Suporti de cauciuc la montarea pompei.

Eu unul nu am o problema cu zgomotul pompei, dar daca razclud m-a starnit, as experimenta cate ceva. Manopera...fiecare cum se descurca acasa ori apelam la Nickso, Liviu Popa de la piese-espressor sau altcineva. Prea mult nu ar trebui sa coste.

Pana acum am fi 3 in group buy, razclud, eu si nickso.

Cine mai doreste, cine mai pofteste?

As fi interesat si eu pentru un Nuova Simonelli Musica :) , oare o sa potriveasca?

(13-10-2017, 21:11)Catalin2103 Wrote: Asta e lista la momentul acesta, daca mai apar doritori va rog sa va adaugati la lista:

1. Liviu - pompa, pulsor
  5. cradun - pulsor
  7. MANU - pompa, pulsor
10. Dot - pompa
14. razvanMB - pulsor
15. Denis- pompa, pulsor
16. Catalin2103 - pompa, pulsor

Si eu as dori una :) Unde trebuie sa trimit banii?
Lelița Bianca V3 / Timemore 078s / Moccamaster Select / Kinu M47

Salut, multumesc pentru organizare. Am trimis mesaj cu numarul de telefon.
Expobar Brewtus IV, Honne Home, Cafflano Kompresso, Kinu M47,  Hario V60 Drip Scale

@madalinr1 - S-a incheiat lista, am si dat comenzile, imi pare rau
@KrissKross - Perfect, cu placere!

Am raspuns la pm-uri!

Pompele au ajuns

Mai bine zis, pompa a ajuns. Idiotii de italieni au trimis doar 1 buc, “o mica problema la angajatii care se ocupa de impachetari” mi au raspuns. Trebuie si ei intelesi, se incurca usor 1 cu 13.

Deci nu am ce sa iau cu mine astazi, o sa le am de pe 29 oct.

Pulserele ajung sapt urmatoare.

[Image: bf7abc97de41fe94285afe8b1a5eb8cf.jpg]

La pret nu s-ar fi incurcat, sa incaseze de 13 ori mai putin...
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Oare mai e loc sa comand si eu o pompa? :D Am luat doar pulsor si acum ma macina indoielile :-p

Incerc iar sa iau inca 2, pt tine si pt Catalin.

(22-10-2017, 02:43)razclud Wrote: Incerc iar sa iau inca 2, pt tine si pt Catalin.

superb! vreau sa il reduc la tacere de tot pe Mini :)

Multumesc mult @razclud!
Ma impacasem cu ideea si asteptam linistit urmatoarea comanda de pompe!
Iti doresc o duminica frumoasa!

Am adaugat 2 pompe, azi sau maine sper sa trimita si sa nimereasca nr de buc, e destul de complicat pt ei.

Au ajuns pulserele, 15 buc, nemtii astia...

[Image: 9080d498ba80193c5cee386e4189d51b.jpg]

Si ca sa mai radem inca o data cu un ochi si sa plangem cu celalat

[Image: 44d8e32c5572cd85d750aa0a9c0ded22.jpg]

Electrovalve cu 3 cai? Daca tot nu ai nevoie de pompe, macar de astea sa ai...
Mazzer Major RPM variabil || San Marco Flexa cu DC brew boiler

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)