@
alnick, multumesc de poza.
Numarul de serie ne zice ca e fabricat in 2025, deci nu e chiar noua schimbarea.
Iar faptul ca ventilatorul acela a avut loc acolo inseamna ca este o caseta cu electronica complet reproiectata... cea veche vine lipita de panou, nu ar fi incaput nici un CD peste decuparea/grilajul acela.
Totusi, ma tem ca acel ventilator nu produce un flux care sa ventileze si motorul... mai curand cred ca da aerul afara, poti verifica usor daca este asa.
Cel mai usor usor se poate verifica ce temperatura ai in compartimentul din spate la sfarsitul unei prajiri, cu un termometru de bucatarie.
Daca trece de 80 grade, ma tem ca motorul fierbe, deci problema descrisa zilele trecute nu a fost rezolvata de acel ventilator care il vedem in imagine.
Referitor la problema cu livrarea pachetului, @
alnick a uitat sa precizeze ca bonusurile cadou, adica lampa si motorul de rezerva vin separat din china, sunt pe drum inca.
Mie imi suna ca cei din China au dat telefon in Germania la unul din partenerii, si au comandat expedierea imediata a unui alt prajitor, cand DHL le-a zis de dandana.
Ar explica si de ce a venit cu Cargus... nu am auzit ca DHL sa comisioneze intermediari sa livreze in numele lor.
Si, mai ales, sa renunte la un comision de procesare vamala... marca lor inregistrata...