@
sorinetta, multumesc... fizic n-am facut mare lucru, doar am legat 4-5 fire.
Dupa cum am vazut ce ai facut la Honne, nu va fi greu sa o faci diy.
Cu softul, da, am muncit un pic acolo... si la tableta inca e in lucru, chiar as simti nevoia de terte opinii, care sa vina si cu alte puncte de vedere, decat al meu, care e un pic deviant.
Adica, pana la tableta, exista deja de cateva luni un ecran LCD, pe care il prefer oricarui grafic.
Versiunea mobila, grafica, o fac fara prea mare tragere de inima, mai mult ca sa ii multumesc pe altii...
Prajirea este mai mult de 90% radianta, intai radiatia directa, asupra primului strat din gramada rostogolitoare, strat care primeste caldura direct de la lampa, apoi, prin rotire, cedeaza din ea straturilor inferioare, prin radiatie de proximitate, unii ii zic contact.
Mai e un procent foarte mic de caldura preluata din tambur, cred ca poate fi ignorat.
Transfer prin convectie nu se poate spune ca exista, nici macar aia data de miscarea boabelor, pentru ca se face printr-un aer mai rece decat boabele, de fapt boabele cedeaza caldura aerului, nu invers.
Este exact ca in natura... soarele incalzeste pamantul, care absoarbe mai mult sau mai putin in functie de culoare si unghiul sub care vine radiatia, iar aerul ia caldura de la pamant, nu de la razele care il strabat.
De aia la munte aerul e mai rece, iar in spatiul cosmic si mai rece, desi e mai aproape de soare, pentru ca radiatia IR nu cedeaza energie mediilor transparente care le traverseaza.
Airflow-ul este minimal, suficient de mic cat sa nu ridice pleava, adica sa nu ii deranjeze caderea gravitationala in tava de colectare de sub tambur, dar suficient de mare ca sa evacueze fumul si alte gaze.
N-am fost curios sa fac testul cu bricheta la gaura trier-ului, pentru ca am vazut din grafice ca afecteaza vizibil RoR-ul, deci e clar ca trage aer rece pe acolo.
Mult sau putin, oricat aer ar trage nu face decat sa raceasca interiorul, pentru ca lampa nu e in calea fluxului de aer, pe nici una din caile de acces.
Deci nu seamana deloc cu Roest, unde prajirea este 90% convectiva.
Asta e una din chestiile cele mai deranjante in discutiile din alte forumuri... nimeni nu ii intelege corect functionarea, lucru sa zicem rezonabil, pentru ca nu au comparatie, nu sunt nici 5 masini similare pe piata, dar o tin intr-o obsesie continua sa ii aduca tot felul de modificari, unele stupide, pentru a il face un drum roaster in sensul clasic.
Si mai grav este ca reusesc sa influenteze constructorii chinezi, sa le faca modificarile respective, care vor aduce mai mult rau... de asta nu sunt prea optimist sa vad ce va deveni V2-ul.
Primul exemplu care imi vine in minte, pentru ca e prima modificare inutila facuta, este adaugarea unei sonde de ET, care la masina asta chiar nu spune nimic... pe evacuare aerul are sub 150 grade, si informatia nu te ajuta cu nimic la prajire, doar o crestere de pret si complicare inutila.