Welcome Back Log In Create Account

Sfat cumparare ECM Classika vs. VBM Domobar

Am facut comanda de ECM Classika - cred ca ajunge pe stoc in Noiembrie.
Multumesc tutror pentru sfaturi.

Reply
Ohoo dureaza ceva. Inseamna ca nici producatorul nu are  stoc

Reply
(10-10-2021, 21:08)distrugatorul Wrote: Ohoo dureaza ceva. Inseamna ca nici producatorul nu are  stoc

Si ? A ajuns ? Impresii ? Si eu ma gandesc sa fac upgrade tot la Classika
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU.  Aeropress+Timemore C3

Reply
@anyidulike, ca utilizator de Classika ce ceva timp, pot sa iti spun ca imi place mult sa il folosesc. Ca face sau nu face mai mult decat Unica, e discutabil. Cu siguranta boilerul de inox si cronometrul sunt plusuri, dar nu stiu dc fac sa merite diferenta de pret fata de Unica. Dc ar fi sa imi iau acum un espressor (in afara de DC Studio), as alege ECM Puristika, care e un Classika simplificat.

Insa, pt ca vad ca ai deja 41TEM, as zice ca un Honne ti-ar aduce diferente mai mari in ceasca decat un upgrade de espressor.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
(17-01-2022, 19:56)cradun Wrote: @anyidulike, ca utilizator de Classika ce ceva timp, pot sa iti spun ca imi place mult sa il folosesc. Ca face sau nu face mai mult decat Unica, e discutabil. Cu siguranta boilerul de inox si cronometrul sunt plusuri, dar nu stiu dc fac sa merite diferenta de pret fata de Unica. Dc ar fi sa imi iau acum un espressor (in afara de DC Studio), as alege ECM Puristika, care e un Classika simplificat.

Insa, pt ca vad ca ai deja 41TEM, as zice ca un Honne ti-ar aduce diferente mai mari in ceasca decat un upgrade de espressor.

Da, dar mi-ar aduce diferente mai mari si in buzunar :)) pe minus.

Pe mine ma intereseaza sa simt un upgrade fata de 41TEM, la rasnita nu vreau sa mai investesc.

Reply
Pai eu cred ca tocmai rasnita va aduce un upgrade în privința gustului..
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
(17-01-2022, 19:56)cradun Wrote: @anyidulike, ca utilizator de Classika ce ceva timp, pot sa iti spun ca imi place mult sa il folosesc. Ca face sau nu face mai mult decat Unica, e discutabil. Cu siguranta boilerul de inox si cronometrul sunt plusuri, dar nu stiu dc fac sa merite diferenta de pret fata de Unica. Dc ar fi sa imi iau acum un espressor (in afara de DC Studio), as alege ECM Puristika, care e un Classika simplificat.

Ce ai avut inainte de Classika ?

Reply
(18-01-2022, 13:00)anyidulike Wrote: Ce ai avut inainte de Classika ?

Lelit PL81T, Pavoni, Bezzera Magica si Strega.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
(18-01-2022, 13:00)anyidulike Wrote:

Ce ai avut inainte de Classika ?

Catre ECM Puristika o sa ma indrept. O sa las si cateva impresii apoi, ca vad ca nu se gasesc pe nicaieri.

Reply
(18-01-2022, 11:32)d2florin Wrote: Pai eu cred ca tocmai rasnita va aduce un upgrade în privința gustului..

I second that!
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)