Salutare colegi espressomani,
Astazi vreau sa va las cateva recomandari personale din stocul actual. Le-am impartit pe profiluri ca sa fie mai usor de ales :)
Espresso:
Ethiopia - Jazz Fruit (DAK) - Natural - note de capsuni, ciocolata alba. Exploziva si dulce, una dintre preferatele mele din acest lot. O cafea corecta, dar din care scoti destul de multe
Ethiopia - Blackberry Hug (DAK Coffee Roasters) - Natural - note de mure, pere si merisoare. Frutata si curata
Columbia - Cream Donut (DAK) - Natural - vanilie cremoasa, alune prajite. Mi se pare o cafea foarte faine, ciocolatie, fara un gust artificial. Seamana foarte tare cu BPM de la PP, dar cu note de ciocolata si vanilie.
Brazilia - Nutcase (DAK) - Natural - Yellow Bourbon cu corp rotund si o dulceata curata. Un espresso zilnic foarte corect..
Brazilia - Cool Cat (Sprout Coffee Roasters) - Natural - note de nuci, ciocolata cu lapte si capsuni. O cafea clasica si echilibrata.
Filtru:
Colombia - Poppy Soda (DAK Coffee Roasters) - Multi-Stage Washed - note de piersica, ceai de iasomie si limonada.
Cold Shock - Colombia (Concept Coffee Roasters) - Cold Natural - fructe de padure rosii, cirese si cacao nibs. Un profil foarte interesant.
Peru - Kely Mileni Washed Gesha (Friedhats) - Washed Gesha - note de mar rosu. Echilibrata si delicata. Destul de clasica
Colombia - Policarpo Yossa Rojos (Friedhats) - Washed - note florale de miere. Eleganta si cu o dulceata naturala faina.
Funky :
Columbia - Ombligon (Nowhere) - varietate rara Ombligon, Washed cu thermal shock - arome intense de mure si cirese dulci. Spectaculoasa. Funky dar destul de echilibrata.
Colombia - Pacamara Rojo (Nowhere) - Red Pacamara, Yeast Inoculated Washed - fructat, cu note de nuci , foarte fain atat filtru cat si espresso.
Columbia - Jungle Juice (Concept Coffee Roasters) - Co-fermentat cu Passion Fruit. Pentru iubitorii de cafele funky - intensa, tropicala.
Colombia - Superpunch (Sprout Coffee Roasters) - Co-fermentat cu Fruit Mix - note de jeleu de capsuni, fructe tropicale si caramel.
Toate sunt in stoc si se livreaza asap.
Codul
ESPRESSOMANGUEST e activ pentru reducerea de forum.
Seara faina sa aveti,
Razvan
Lelit Bianca V2, Bentwood 63, Niche Zero, Ode V2, Comandante MK4, Kinu M47 Phoenix,
Ex: Lelit Mara X, PL41TEM, Ascaso i-mini