(12-05-2026, 10:48)GeorgianM Wrote: @renatoa ești unic. Cine altcineva în afară de tine poate oferi recomandări fără să si recomande ceva ? :))
Da, adica pune mana si gandeste un pic...
Adica forumul a devenit un soi de AI, sa dea cu parerea despre orice si sa iti zica ca ai dreptate orice prostie ai spune?
Asta arata clar ceva ce ma feream sa emit mai de mult: poti face research pana lesini si sa nu iasa nimic din asta.
Pentru ca de fapt nu stii ce vrei... AI-ul a aratat mai bine decat orice ca azi lumea de fapt nu stie CE sa intrebe.
De aia nu se descurcau cu Google pana acum, acolo nu stiau CUM sa intrebe.
As vrea sa stiu si eu care sunt alea mai mult de 3 rasnite in jur de 2000 care merita cumparate azi... eu zic ca e doar una.
Daca pui pe masa mai mult de 3 inseamna ca nu stii ce are specific fiecare si nici ce ti se potriveste, pentru ca nu stii ce vrei.
Si sa te astepti sa iti spuna alti asta... e ca si cum ti-ar bea ei cafeaua ta...
(12-05-2026, 10:48)GeorgianM Wrote: Vedeta recentă a forumului este asta de mai jos,...
Nah, bravo, bine ca i-ai dat ceva care acum va deveni etalonul, doar e vedeta, nu ... ?
Pe limba cui vedeta ?
Daca va veni sa se planga ca nu macina cu suficient corp, pentru ca de fapt nu stia asta, ca vrea espresso mai traditional si atunci ar fi mai potrivita "cealalta"... atunci ce faci ?
Don't give a fish, teach how to fish