Welcome Back Log In Create Account

Rasnitele WPM ZP-1 si DOMUS

(09-04-2026, 18:24)GeorgianM Wrote: Da, este puțin off-topic ce zici tu, eu corelam feedbackul despre rasnita în parteneriat cu SSP-uri; de-altfel profilele de cuțite SSP sunt deja arhicunoscute și testate, însă după părerea mea, contează și rasnita pe care sunt montate deoarece aceleași cuțite pe râșnițe diferite pot oferi și semnături diferite. 

@Lyvyoo consideri ca nu are asa mare impact rpm-ul reglabil încât sa merite achiziția? Multi spun ca de obicei la rpm mare obțin gust bun însă mie mi se pare ca la rpm mic obții mai multă dulceață și arome, chiar dacă sacrifici din corp.
1300 RPM la rasnita asta nouă? pot înțelege ca e o soluție de mijloc , câte puțin din fiecare, dar eram curios dacă a pus cineva pe cea reglabilă, și un set de SSP-uri.

Evident ca si rasnita conteaza, cu cat e mai solida cu atat garanteaza in timp o stabilitate a alinierii. Pe vremuri, cand Kinu inca era in teste, cei de la fabrica au facut un experiment la o prajitorie, descentrand intentionat ceva in interior, tine minte si acum dl Biernatek. Gustul a fost mult diferit fata de ce a iesit din exemplarul "perfect".

Referitor la RPM, eu m-am jucat pe DF64V si mi-am facut o imagine, apoi m-am jucat si cu ZP-1 si am mai discutat si cu useri ai altor rasnite. Concluzia mea din toate aceste discutii si experimente a fost ca oamenii nu prea umbla la viteza, lasand-o undeva in partea superioara sau la mijloc. Eu tin minte ca pe low rpm nu ieseau notele fructate in evidenta si o tinusem tot asa mai spre maxim. RPM variabil inseamna si o complicatenie electronica in plus pe placa electronica. 

In concluzie as spune ca e bine sa fie, caci te lasa sa experimentezi suplimentar atunci cand ai chef sa te joci cu o cafea, mai ales daca ai si profilare pe espressor. Cu toate ca, asa cum scria si colegul  @cyrusct82 "nu mă așteptam să fie diferență atât de mare doar dintr-un împins de apa printr-un puc de cafea", profilarea de debit (sau presiune) are un impact foarte mare asupra gustului, mult mai mare decat un rpm variabil pe o rasnita. Dar daca diferenta de pret ce trebuie platita este mare, cum ar fi diferenta de acum intre WPM Domus si WPM Zp-1 (3250 vs 4970 cu reducerile noastre), pentru aceeasi constructie, aceleasi cutite, nu vad RPM-ul variabil ca un motiv suficient de greu pentru a justifica 1700 lei in plus.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Apreciez mult răspunsul oferit, știind ca se bazeaza pe argumente obiective și teste făcute de tine cu această rasnita.
Consider foarte probabilă argumentarea mea privind dulceața către low RPM, să facă în mai mare măsură obiectul râșnițelor conice, din moment ce și experiența mea de joacă pe ele este una net superioară, în detrimentul celor plate, unde nu am acumulat așa multe cunoștințe, folosind de-a lungul anilor doar motoare fixe cu SSP-uri.De aceea eram așa curios de capabilitățile râșniței reglabile, împreună cu SSP. Mulțumesc încă odată pentru observațiile făcute !
Pavoni & Kinu Classic

Reply
Dupa 2 ani cu DF54 mi-am luat si eu azi inima in dinti si am dat comanda.
Dupa ce vine si ma joc cu ea, o sa revin cu pareri. 

Intre timp o sa vin cu intrebari :P
1. Burr-urile nu or sa fie aliniate? Din ce am inteles de aici este cam obligatoriu sa le aliniez eu nu?
2. Trecerea acceea de cafea prin ea initiala, pare ca o risipa daca nu ai cui sa ii dai acea cafea. Daca folosesti rasnita nu o sa ajunga ea automat la starea accea? Imi poate explica si mie cineva va rog scopul asezonarii initiale? 

Multumesc!

Reply
1. La cutitele stock nu prea sunt probleme cu alinierea, nu te gandi acum.
2. Foloseste din prima cafea buna, nu te stresa cu "asezonarea"
ECM Puristika, DF64 SSP MP, DF64V SSP HU.  Aeropress+Timemore C3

Reply
(20-04-2026, 20:53)gradul9 Wrote: Dupa 2 ani cu DF54 mi-am luat si eu azi inima in dinti si am dat comanda.
Dupa ce vine si ma joc cu ea, o sa revin cu pareri. 

Intre timp o sa vin cu intrebari :P
1. Burr-urile nu or sa fie aliniate? Din ce am inteles de aici este cam obligatoriu sa le aliniez eu nu?
2. Trecerea acceea de cafea prin ea initiala, pare ca o risipa daca nu ai cui sa ii dai acea cafea. Daca folosesti rasnita nu o sa ajunga ea automat la starea accea? Imi poate explica si mie cineva va rog scopul asezonarii initiale? 

Multumesc!

Salut,

Fiecare procedează cum dorește și după propriile concepții privind asezonarea; eu de exemplu nici nu concep să nu trec minim 1 kg cafea prin orice rasnita nouă în ultimii câțiva ani sa acoper micile imperfecțiuni din cuțite; shoturile sunt mai puțin aspre, notele se deschid, devine mai predictibila la dial-in și overall consider ca sunt multe avantaje in acest aspect.Chiar și la râșnițele manuale tot trec un 500g prin ele.
Dar asta nu înseamnă ca e un must. Unii o fac, alții nu, și nu e greșit nicicum. Legat de cuțite, recomand să verifici calibrarea încă de la început, pentru a fi sigur ca ești la potențialul maxim al acestora și ca nu sunt deviații care pot afecta gustul prin distribuția diferita a particulelor. Poți trai fără asta? Da bineînțeles .. dar nu te roade gândul ? Oare am cuțitele perfect pregătite ? Sau pierd ceva din gust ?
Pavoni & Kinu Classic

Reply
Daca sunt galbene/aurii, adica acoperite cu nitrura de titan, s-a facut "asezonarea" din fabrica.
Motivul fiind ca nitrura, la cat de dura este, nu o mai rodezi nici cu 50 kg de cafea.

Reply
Salut,
Am intrat si eu in posesia Domus, am trecut prin ea aproximativ 1.5kg de boabe dar am probleme in a reusi o ratie de 1/2 in mai mult de 20 de secunde, mai degraba curge in 15-18 secunde si asta la 0-2, similar la 0. Am calibrat cutitele, dar degeaba. Dupa cum suna la chirp, cutitele sunt nealiniate dar ma asteptam la destule fines incat sa infund sita la astfel de setare, nicidecum sa scot turbo shots. Dupa asezonarea mentionata am testat pe doua blenduri Hedone si unul Dropshot cu acelasi rezultat.
A mai intalnit cineva aceasta situatie, ati rezolvat cumva? La ce setare rasniti pentru cafele ca cele de mai sus?
Multumesc
Lelit PL41TEM | Kinu

Reply
Short story: baga preinfuzie, daca scopul principal este sa lungesti timpul de extractie.
Sau faci un simulacru de profilare cu robinetul de abur.

Long story... mai bine nu o spun... am constat ca lumea nu e pregatita sa primeasca adevarul... drept in fata.
Prefera sa cumpere in continuu sperand ca va gasi echipamentul minune care sa ... le faca pe toate...

Reply
Ca sa fie clar, ai urmat pasii pentru recalibrare, mutand inelul cu pin ca in clip, pana aproape de atingerea cutitelor? (eu am pus imediat dupa zero punctul de atinegre, pe un model testat).
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Da, am calibrat conform pasilor respectivi, rasneste in afara zonei espresso chiar si la zero (unde zero este momentul primei atingeri a cutitelor).
Voi testa alinierea cu markerul si voi incerca sa fac o aliniere, probabil chirp apare prea devreme si de aceea rasneste astfel.
Lelit PL41TEM | Kinu

Reply
Cu mult inainte de atingerea cutitelor ar trebui sa poti bloca orice sita cu orice cafea. Daca e in garantie as trimite-o inapoi , nu m-as complica cu realinere cutite.

(24-07-2026, 14:19)renatoa Wrote: Short story: baga preinfuzie, daca scopul principal este sa lungesti timpul de extractie.
Sau faci un simulacru de profilare cu robinetul de abur.

Long story... mai bine nu o spun... am constat ca lumea nu e pregatita sa primeasca adevarul... drept in fata.
Prefera sa cumpere in continuu sperand ca va gasi echipamentul minune care sa ... le faca pe toate...

Mazzer philos le face pe toate
Profitec Go, Mazzer Philos

Reply
(24-07-2026, 16:28)alex_b Wrote: Mazzer philos le face pe toate

Știm
Ai uitat să precizezi ceva și despre Profitec
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply
Am testat cu markerul, este nealiniata, maxim 20% din suprafata cutitelor are contact la chirp. Chiar si asa, m-as fi asteptat sa fie capabila sa genereze suficiente particule fine mult inainte de atingere dar se pare ca am fost prea optimist.
Lelit PL41TEM | Kinu

Reply
(24-07-2026, 22:16)civic Wrote: Am testat cu markerul, este nealiniata, maxim 20% din suprafata cutitelor are contact la chirp. Chiar si asa, m-as fi asteptat sa fie capabila sa genereze suficiente particule fine mult inainte de atingere dar se pare ca am fost prea optimist.

Incerci sa le realiniezi? Sau trimiti inapoi?

Reply
Mai contemplez w/e asta dar inclin spre retur.
Lelit PL41TEM | Kinu

Reply
(24-07-2026, 22:16)civic Wrote: Am testat cu markerul, este nealiniata, maxim 20% din suprafata cutitelor are contact la chirp. Chiar si asa, m-as fi asteptat sa fie capabila sa genereze suficiente particule fine mult inainte de atingere dar se pare ca am fost prea optimist.

Asa am avut eu, pe vremuri, un ascaso I1 și nici aceea nu râșnea suficient de fin pt espresso. Fara legatura cu râșnița ta dar sa nu crezi ca esti caz singular.

Păcat ca apar situații de genul de la produse cu așa prețuri… dacă ți-e așa drag de ea poți să o iei la aliniat :)
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
In momentul asta “drag” nu e cuvantul pe care l-as folosi :).
Rasnita in sine e robusta, destul de galagioasa fara bellows, se pare totusi ca nu exista cine stie ce control de calitate, o loterie. Si asta intr-o zona de pret in care ai pretentii sau macar asteptarea ca lucrurile stau altfel decat la gama entry level.
Lelit PL41TEM | Kinu

Reply
Eu zic sa mai bagi o fisa. Retur/schimbata si vezi cu urmatoarea. Din pacate asa e la China, mai nou si la ceilalti. Deci, curaj, one more try!  Sick
Lelit PL41TEM, F74 Navigator, Sage Bambino, Niche Zero

Reply
S-a spus clar cu diverse ocazii, ultima oara @MyR de la BS, va si gasesc postarea daca exista interes real, ca nu se face alinierea cutitelor la plate, la pretentiile care le avem noi, in mod individual, bucata cu bucata, la nici o clasa de preturi.
Doar o aliniere la banda, in niste limite considerate satisfacatoare.
Plangeri din astea gasiti in forum si la primele ek43, asta e ...

Reply
Revenind la topicul actual , parerea mea e sa o trimiti inapoi in garantie sa iti dea alta. O fi fost un batch defect. Acuma, daca iti intra piticii un cap ca e un brand neverificabil la calitatea de productie , da-i retur. Eu la asta ma tot refeream apropo de vechimea si reputatia unui brand , ca mai ai pe cine trage oarecum la raspundere , dar mi-au sarit unii in cap. Dar in locul tau eu as mai da o sansa , pana la urma se poste intampla oricui, nici nu stiu daca nu se pot deregla la transport daca coletul e trantit de pamant

@renatoa - Tot in clip mentioneaza ca pot regla pozitia motorului daca gasesc nealinieri

*admin edit

Reply
(25-07-2026, 16:35)civic Wrote: Rasnita in sine e robusta, destul de galagioasa fara bellows, se pare totusi ca nu exista cine stie ce control de calitate, o loterie. Si asta intr-o zona de pret in care ai pretentii sau macar asteptarea ca lucrurile stau altfel decat la gama entry level.

In privinta rasnitelor construite bine, compatibile SSP, psihologia cred ca trebuie sa fie inversa - am in fata o rasnita solida, full metal, practic o platforma robusta cu design placut pe care pot monta orice varianta SSP imi doresc, atunci mai bine ma straduiesc sa o aliniez ca sa am pe masa ceva strong. Asa am gandit eu cand am luat EK43, ma asteptam efectiv sa dau o caruta de bani (azi cred ca e 3000E una) ca sa incep munca de aliniere cand vine. Si asa a fost, la maxim de fin nu imi macina pentru espresso nici pe cafele prajite corect. Ba mai mult am cumparat de cateva sute de euro si piese de precizie de la Titus din Germania si apoi am mai bagat alte sute in SSP-uri. Pe aceeasi psihologie inversa, sa zic asa, daca ai luat o rasnita ieftina, sa zicem un Mignon Specialita ce are cutite de 55 si nu macina de espresso (asa cum mai raportau unii colegi in alt topic), o faci pachet si o returnezi, nu are logica economica sa te complici caci si aliniata tot vei fi limitat la ce obtii in ceasca. Dar pentru o rasnita bine construita, compatibila SSP 64mm, ca e ZP-1 sau alta si mai scumpa ori ma ieftina, eu zic ca din contra, merita efortul alinierii.
Imagineaza-ti doar ca in scurt timp treci la SSP-uri, daca tot am vorbit de ele. Foarte probabil ca dupa ce le vei monta sa nu poti macina de espresso si atunci revii in acelasi punct. In cazul tau concret, poate ajuta si importatorul cu ceva. Pe (G-iota) DF64 stiu ca se duceu userii la Mega-Mall la piese-espressor si o aliniau cu 100 de lei, tocmai pentru motivul ca aveau la un pret ok o platforma robusta si fiabila se pare pentru a monta SSP-uri de la Mazzer.

Am mutat discutiile despre Mazzer pe topicul dedicat.

Reply
Eu chiar nu înțeleg cum de nu poți măcina pentru espresso pe EK43  sau pe WPM ZP-1/DOMUS.
Eu nu am întâlnit această situație niciodată. 
Pe toate râșnițele încercate/deținute indifferent că au avut cuțitele aliniate sau nu, întotdeauna am reușit cu măcinătura produsă să blochez espressorul.

Reply
Daca dezalinierea este masiva, atunci practic nu mai ai fines.
Colegul ne-a aratat o poza unde vedem pe o parte markerul luat si pe alta parte nu.
Asta ne spune doar ca nu sunt paralele cutitele, nu ne spune cat de mare este unghiul intre ele
Poti avea o macinatura cu media de 300 microni, cum e standard la espresso, dar media asta de 300 microni va fi doar 1/6 din total... restul va fi impartit in 5 felii egale pentru fiecare fractie de cate 100 microni, intre zero si 600.
N-am acum la indemana ceva sa iti trasez graficul, dar practic ce e acolo e ... "cu de toate"
In loc de bimodal, ai un grafic plat cu toate marimile egal distribuite.

Pe de alta parte, toata teoria si cerintele astea se aplica pentru teoria extractie clasice, unde accentul este pus pe rezistenta opusa de puc.
In ultimii ani au aparut si tehnici alternative, care implica si site dezvoltate special ca sa opuna o rezistenta mai mare, care combinate cu infuzii mai lungi sa permita pucuri mai penetrabile, cum e cazul cafelelor mai light decat ... light... sau al cantitatilor mai mici... adica al cantitatilor normale, de 14g, cat era dubla standard tradizionale, inainte de third wave, care a venit cu 18g sau mai mult.
O astfel de abordare nu mai necesita o aliniere asa perfecta a rasnitei, bimodalul isi pierde sensul, ba chiar vrem unimodal cu cat mai putin fines.

Reply
Știu bine treburile astea
Ideea era alta și anume cum poate o râșniță AVX CG401 de exemplu să scoată macinatură espresso exact cum a venit ea din fabrica iar un EK43 nu. Chiar atât de mare să fie dezalinierea cuțitelor?

Reply
Nu exista varianta inlocuirii de importator, am dat comanda miercuri ea aparand in stoc, am ajuns la ei s-o ridic si nu o gaseau, a doua zi s-au lamurit ca niste colegi au desigilat ultima bucata pentru niste rasniri de test. Cu ocazia asta au lasat si doua semne mici pe vopsea …. Or fi facut pourover ca espresso nu vad cum le-ar fi iesit ;). Alt stoc e comandat si se afla in productie, face 45 zile din momentul finalizarii productiei, deci vorbim probabil de aproximativ 2 luni+ pana va apare din nou disponibila. Avand comanda data mi-au oferit varianta achizitionarii asteia cu discount suplimentar de 15% in plus fata de ce avem de pe forum (resigilata).
Maine plec 3 zile din Bucuresti, joi voi face retur, daca vrea cineva sa-si bata capul cu ea i-o cedez la pretul de achizitie 2940 lei care include si accesoriul de tip bellows (ma puteti contacta prin PM).

(26-07-2026, 14:05)Lyvyoo Wrote: Dar pentru o rasnita bine construita, compatibila SSP 64mm, ca e ZP-1 sau alta si mai scumpa ori ma ieftina, eu zic ca din contra, merita efortul alinierii.
Imagineaza-ti doar ca in scurt timp treci la SSP-uri, daca tot am vorbit de ele. Foarte probabil ca dupa ce le vei monta sa nu poti macina de espresso si atunci revii in acelasi punct. In cazul tau concret, poate ajuta si importatorul cu ceva. Pe (G-iota) DF64 stiu ca se duceu userii la Mega-Mall la piese-espressor si o aliniau cu 100 de lei, tocmai pentru motivul ca aveau la un pret ok o platforma robusta si fiabila se pare pentru a monta SSP-uri de la Mazzer.

Sunt partial de acord cu principiile enuntate cu exceptia faptului ca asta practic transforma un produs finit, in acest caz din zona medie-sus, intr-un kit. Ori nu asta am cumparat … indicatiile producatorului sunt clare si folosindu-le este imposibil sa faci un espresso decent, scopul principal al existentei produsului :).
De acord ca cine dispune de rabdare si aptitudinile/cunostintele necesare poate corecta situatia si face alinierea, eventual platind pe cineva specializat, dar eu refuz sa finantez genul asta de producatori, pentru mine WPM este mort, nu cred ca voi mai cumpara vreodata un produs narca lor. Asteptarea mea este ca o rasnita care vine echipata cu cutite sa rasneasca conform specificatiilor, daca nu sunt in stare pot vinde cutitele separat si ne luam direct SSP sau ce vrea sufletul fiecaruia ;).
Lelit PL41TEM | Kinu

Reply
Un update din partea mea, astazi am returnat rasnita, asa cum hotarasem.

Am schimbat cu un Oro Singe Dose Pro 65 cu care sunt deja in seasoning si care se comporta conform asteptarilor.
Cateva aspecte de mentionat in legatura cu ZP-1 pentru ca lucrurile trebuie privite intr-un context mai larg, atat obiectiv cat si subiectiv:
- alegerea de a lua o rasnita in aceste zile a fost ocazionata de concediul meu anual, cam singura perioada in care pot dedica suficient timp activitatilor de rodaj rasnite, teste, etc - deci parte din frustrarea mea legata de ghinionul cu ZP-1 este explicata si de faptul ca am pierdut o fereastra de oportunitate dpdv al timpului personal;
- asa cum am mentionat, este construita foarte solid, am ales-o dupa 2 luni de research (o a doua justificare a frustrarii personale) si in primul rand m-a atras designul camerei de rasnire si accesul instant la cutite pentru curatare - acest aspect este imbatabil pentru timpul meu limitat;
- regret ca nu am ramas cu ea? Da si nu. Da, pentru ca sunt constient ca imi va lipsi retentia minima si curatarea instanta (eu si Kinu il periez dupa fiecare sesiune de shot-uri) iar activitatile astea la SDP vor fi mai laborioase. Si totodata Nu, am un program foarte aglomerat si pentru mine primeaza stabilitatea lucurilor din jur, pe care sa ma bazez chiar daca sunt cu diverse nazuri.

Legat de tastecrafters, jos palaria! Au tinut in permamenta contact cu mine, au fost foarte prompti in a rezolva situatia intr-un mod cat mai placut si fara stres. Au fost total deschisi la orice varianta as fi ales, mi-au dat feedback in permanenta si inteleg ca departamentul lor tehnic a rezolvat deja alinierea cutitelor la ZP-1, deci produsul este functional - iau tot evenimentul ca pe un ghinion personal, daca ar fi existat o alta bucata in stoc prima optiune ar fi fost s-o incerc, dar nu a fost sa fie  Undecided.

Ma duc sa rasnesc boabe de sacrificiu, am ajuns la jumate din target.
Lelit PL41TEM | Kinu

Reply
(30-07-2026, 17:12)civic Wrote: Un update din partea mea, astazi am returnat rasnita, asa cum hotarasem.

Am schimbat cu un Oro Singe Dose Pro 65 cu care sunt deja in seasoning si care se comporta conform asteptarilor.
Cateva aspecte de mentionat in legatura cu ZP-1 pentru ca lucrurile trebuie privite intr-un context mai larg, atat obiectiv cat si subiectiv:
- alegerea de a lua o rasnita in aceste zile a fost ocazionata de concediul meu anual, cam singura perioada in care pot dedica suficient timp activitatilor de rodaj rasnite, teste, etc - deci parte din frustrarea mea legata de ghinionul cu ZP-1 este explicata si de faptul ca am pierdut o fereastra de oportunitate dpdv al timpului personal;
- asa cum am mentionat, este construita foarte solid, am ales-o dupa 2 luni de research (o a doua justificare a frustrarii personale) si in primul rand m-a atras designul camerei de rasnire si accesul instant la cutite pentru curatare - acest aspect este imbatabil pentru timpul meu limitat;
- regret ca nu am ramas cu ea? Da si nu. Da, pentru ca sunt constient ca imi va lipsi retentia minima si curatarea instanta (eu si Kinu il periez dupa fiecare sesiune de shot-uri) iar activitatile astea la SDP vor fi mai laborioase. Si totodata Nu, am un program foarte aglomerat si pentru mine primeaza stabilitatea lucurilor din jur, pe care sa ma bazez chiar daca sunt cu diverse nazuri.

Legat de tastecrafters, jos palaria! Au tinut in permamenta contact cu mine, au fost foarte prompti in a rezolva situatia intr-un mod cat mai placut si fara stres. Au fost total deschisi la orice varianta as fi ales, mi-au dat feedback in permanenta si inteleg ca departamentul lor tehnic a rezolvat deja alinierea cutitelor la ZP-1, deci produsul este functional - iau tot evenimentul ca pe un ghinion personal, daca ar fi existat o alta bucata in stoc prima optiune ar fi fost s-o incerc, dar nu a fost sa fie  Undecided.

Ma duc sa rasnesc boabe de sacrificiu, am ajuns la jumate din target.
Salutare,

Multumim pentru update si pentru ca ne-ai semnalat aceasta situatie. Consideram foarte utile astfel de feedback-uri, pentru ca ne ajuta sa identificam eventualele probleme care pot aparea si sa luam masuri pentru a le preveni pe viitor.

Din feedback-ul primit pana acum de la clienti si din testele realizate pe rasnitele WPM Domus livrate, nu am intalnit alte situatii in care alinierea cutitelor sa afecteze capacitatea de macinare pentru espresso. Totusi, am tratat acest caz cu seriozitate si am transmis catre WPM situatia intalnita, impreuna cu rugamintea ca pentru urmatorul lot sa acorde o atentie suplimentara verificarii alinierii cutitelor inainte de livrare.

In acelasi timp, am discutat intern cu echipa tehnica si, desi consideram ca este putin probabil sa mai apara o situatie similara, ne luam angajamentul ca, in cazul in care o rasnita nu poate macina suficient de fin pentru espresso din cauza alinierii cutitelor, impreuna cu departamentul tehnic sa intervenim pentru alinierea perfecta a cutitelor si aducerea rasnitei la parametrii corecti de functionare.

Ne pare rau ca nu ati avut ocazia sa va bucurati de WPM Domus asa cum v-ati dorit si ca ati intampinat aceasta situatie. Ne dorim ca fiecare client sa poata utiliza echipamentul primit fara astfel de inconveniente si sa obtina rezultatele asteptate inca de la inceput.

Apreciem si faptul ca ai mentionat experienta cu noi. Incercam sa tratam fiecare situatie cat mai corect si sa gasim cea mai buna solutie pentru client, indiferent daca este vorba despre o verificare tehnica, o interventie sau o alta varianta potrivita.

Cu stima,
Echipa TasteCrafters

Reply
Salutare!

La solicitarea noastra, echipa WPM a realizat un video tutorial care prezinta procesul de aliniere a cutitelor pentru rasnita Domus.

In materialul video nu este prezentata o aliniere perfecta a cutitelor, ci este demonstrata metoda corecta de aliniere si pasii necesari pentru realizarea acesteia.

https://drive.google.com/file/d/17cqMtQf...WLm2Y/view

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)