29-11-2018, 22:43
(29-11-2018, 21:46)sochaux_ Wrote: Intră cu totul sau intră doar "gura" paharului? Dacă intră cu totul, invers ar fi util pentru tampare.
Am testat și eu acum paharul de la Helor 108, ar intra "forțat". Era aproape să fie bun. Gura paharului intră fără probleme, dar nu e foarte relevant pentru că oricum folosesc un inel de dozare dintr-un pahar de plastic. :D
(29-11-2018, 21:08)Mariano Wrote: ma scuzati daca sunt off topic, maestri de la Hedone poate se gandesc la un Honne fara motor, la un pret mai mic pentru amarasteni....
https://www.espressoman.ro/forum/attachm...p?aid=6817
@Mariano Aduc aici discuția despre râșnița respectivă. Sper să primești notificare sau să urmărești cumva topicul.
Ceva similar au întâmplător tot cei de la Xeoleo despre ale căror râșnițe manuale mai ieftine s-a mai tot discutat pe aici. Dar aceasta este foarte scumpă, ~ 1058$ + TVA + taxe vamale(mai e trimisă și prin DHL, ceea ce e avantaj ca durată pentru transport, dar dezvanataj dacă îi lași pe ei să se ocupe de taxele vamale și TVA pentru că taxează suplimentar pentru acest serviciu), nu știu cine s-ar încumeta sau ce calitate are: Xeoleo CF-M22 Xeoleo Manual Burr Grinder Conical Coffee grinder Manual Coffee miller Coffee milling machine
LE: Și BYUAN Home / BIEN Store au ceva similar 950$ + 199$ transport + TVA + taxe vamale:
BYUAN HOME MYY49 Professional Burr conical grinder steel grinding core super manual coffee mill for espresso coffee coffee grinder
Ce rost are sa cumperi o clona de lyn weber la pret de lyn weber?

:

Si de prea multe ori lotul ala este singurul
care este...