Welcome Back Log In Create Account

Rasnita suprema, upgrade final :)

Apparently, size doesn't matter:

https://www.option-o.com/lagom-p64

Urmează să vedem cât contează prețul...

Reply
"...Just the right amount." :)

Reply
Uite si pretul...

https://www.option-o.com/shop/lagom-p64

...subtirel... asa, cam cat sa concureze pe Honne Smile

Cine or fi neica astia, de isi permisera sa fuzioneze cu Helor... Confused te pomenesti ca tot designul la ce a facut Helor pana acum o fi al australienilor, si chinezii sunt doar cu executia...  Huh
Sau Option-O sunt tot chinezi... "Option-O Product Development Manager Kyle Yang"... si au pus un picior in Australia... ca asa e in tenis...

Reply
Guys.
aveti cumva un shear plate in plus pentru un k22 guatemala?
--Only God Can Judge Me--

Reply
Salutare! Merita asa o investitie intr-o manuala? Am vorbit cu cineva care are o cafenea de specialitate si mi-a recomandat sa imi iau ceva de top ca sa nu tot schimb aparatura si sa ma chinui sa o vand si tot sa se repete ciclul, cum nu pot sa  imi cumpar mythos one m-am gandit la o manuala de top, pareri?
https://www.malwani.de/english-1/shop/ma...nder-livi/
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor,  Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60

Reply
Lol, vezi ce posta Liviu intr-un topic paralel, de Kinu vs Mythos... cu cateva minute inaintea ta... de aia probabil nu ai apucat sa citesti si postasi aici.

Reply
Se mai anima piata de supreme:

https://levercraftcoffee.com/pages/ultra-grinder

Reply
Studiam si eu nebunia asta intr-un moment de liniste matinala...
Interesant.....
Se mareste concurenta peste ocean la 98mm home edition.
DC Studio, Bentwood Vertical 63, Bravo Tools, Acaia Pearl, brew stuff, apa RO Zepter

Reply
am fost foarte aproape de a o comanda, am preferat insa o cale batatorita ...

Reply
La momentul acesta, Lagom e cam cea mai ieftină varianta unimodala, la 1600 de euro.

Reply
Lagom are limitarile si neajunsurile ei(cafeaua macinata  fin se blocheza la evacuare, cutitele unimodale se pare ca nu macina suficient de fin ...)

Reply
Compromisuri și alte compromisuri, în funcție de preț.

E destul de neplăcut faptul că nu există un model ușor accesibil din zona euro.

Reply
Poate in curand Titus cu Nautilius project.
Izzo Alex Duetto 3,La Pavoni Europicola, Bentwood v63, Nuova Simonelli MDJ+SSP, Felicita Arc

Reply
Dacă te raportezi la prețul versalab-ului tunat de el... it's not be cheap.

Reply
Nu la Versalab-ul lui ma refer.
La asta:
https://images.app.goo.gl/GL7zjjorRZ9HGw937

Am citit undeva ca tinteste sa o scoata la 3000 Euro. 
Stiu ca e scump dar nici Monolith, Molar, Ultra sau EK + mods nu sunt ieftine si discutam de rasnita suprema.
Izzo Alex Duetto 3,La Pavoni Europicola, Bentwood v63, Nuova Simonelli MDJ+SSP, Felicita Arc

Reply
Apropo de a fi in alta liga, ce parere aveti despre Lagom P64?
Fiind relativ noua sunt putine detalii despre calitatea macinaturii dar design-ul si constructia, la care se adauga si viteza de rotatie variablia, optiunea de cutite SSP, par intr-adevar din alta liga, la un pret comparabil cu Honne echipat  toate imbunatatirile...
QuickMill QM67,  MK E65S, tamper si distribuidor Bravo

Reply
Pretul afisat pt Lagom P64 e doar pentru avans.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Stiu asta foarte bine, preturl final este putin sub 1600 euro

Si apropo, nici Honne nu e 600 de dolari.....

Reply
Si mai adaugi 20% TVA si ceva gen 2% taxe vamale.

Reply
E 1600 cu totul inclus.

Reply
(15-07-2020, 21:36)dev Wrote: E 1600 cu totul inclus.

Correct: "The price for duty-prepaid option (shipping not included) is EUR 1640 for SSP burrs"

Reply
Ok, dar ce ar face-o mai buna decat Honne? Honne are ceva fines in plus pt ca boabele trec, in plus, prin cutitele conice si, astfel, nr de spargeri e mai mare. In afara de asta, vad numai avantaje pt Honne. De fapt, plusul de fines ofera un plus de corp pt majoritatea cafelelor.

Reply
(15-07-2020, 22:30)cradun Wrote: Ok, dar ce ar face-o mai buna decat Honne? Honne are ceva fines in plus pt ca boabele trec, in plus, prin cutitele conice si, astfel, nr de spargeri e mai mare. In afara de asta, vad numai avantaje pt Honne. De fapt, plusul de fines ofera un plus de corp pt majoritatea cafelelor.

Honne e imbatabila ca pret si ca gust si ca cremozitate si are si doua randuri de cutite, deci e practic doua rasnite intr-una! Nu stiu voi dar am inceput sa apreciez din ce in ce mai mult crema, vascozitatea imi umple gura de fericire. Finesurile ajuta foarte mult, iar Honne le are atat cat trebuie, prin doua procese de spargere. Recomand si cafeaua Hedone, merg perfect impreuna, pana la urma au fost gandite si executate de acelasi om si nu degeaba.

Reply
(16-07-2020, 00:05)razclud Wrote:
(15-07-2020, 22:30)cradun Wrote: Ok, dar ce ar face-o mai buna decat Honne? Honne are ceva fines in plus pt ca boabele trec, in plus, prin cutitele conice si, astfel, nr de spargeri e mai mare. In afara de asta, vad numai avantaje pt Honne. De fapt, plusul de fines ofera un plus de corp pt majoritatea cafelelor.

Honne e imbatabila ca pret si ca gust si ca cremozitate si are si doua randuri de cutite, deci e practic doua rasnite intr-una! Nu stiu voi dar am inceput sa apreciez din ce in ce mai mult crema, vascozitatea imi umple gura de fericire. Finesurile ajuta foarte mult, iar Honne le are atat cat trebuie, prin doua procese de spargere. Recomand si cafeaua Hedone, merg perfect impreuna, pana la urma au fost gandite si executate de acelasi om si nu degeaba.
+1, si eu ma gandesc serios la un upgrade cand citesc atatea review uri pozitive.
MK Brasilia ■ MK K22S SSP ■ MK K32SB & Aeropress 

Reply
Doar ca cel de mai sus nu e review pozitiv, e trolleala de prima clasa.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
Iar incepem dl Dem Radulescu?
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Nu stiu cine a inceput, dar e cu siguranta, o linie foarte fina intre umorul involuntar si cel deliberat. Mai ales daca unii colegi, se iau mult prea in serios. 

Discutiile despre Honne, pe topicul de rasnite supreme, sunt destul de amuzante.

Reply
(16-07-2020, 09:06)dev Wrote: Discutiile despre Honne, pe topicul de rasnite supreme, sunt destul de amuzante.

Nu cred ca niste cutite plate orizontale ar putea genera macinatura mai buna decat Honne. Ok, conceptul nu e nou si exista EK, dar, totusi, pt folosirea acasa, pt cineva care vrea o rasnire "regulamentara" din cutite plate, care intelege de ce nu e ok sa rasnesti single dose cu o rasnita facuta sa rasneasca cu boabe in hopper si nu vrea sa dea banii pe EK, cred ca Honne e rasnita suprema, chit ca e vorba doar de cafeaua pe care o economiseste. Da, cred ca mai trebuie aliniata din cand in cand, probabil la fel ca oricare alta rasnita si da, probabil rezultatele sunt echivalente cu o rasnita buna cu cutite plate, folosita cu boabe in hopper. In pofida testelor facute, dupa ce am folosit plate cu hopper si Honne, eu raman fidel gustului propus de Niche, deci nu sunt yesman Honne, dar asta nu ma impiedica sa ii vad avantajele.

Reply
(16-07-2020, 09:49)cradun Wrote:
(16-07-2020, 09:06)dev Wrote: Discutiile despre Honne, pe topicul de rasnite supreme, sunt destul de amuzante.

Nu cred ca niste cutite plate orizontale ar putea genera macinatura mai buna decat Honne. Ok, conceptul nu e nou si exista EK, dar, totusi, pt folosirea acasa, pt cineva care vrea o rasnire "regulamentara" din cutite plate, care intelege de ce nu e ok sa rasnesti single dose cu o rasnita facuta sa rasneasca cu boabe in hopper si nu vrea sa dea banii pe EK, cred ca Honne e rasnita suprema, chit ca e vorba doar de cafeaua pe care o economiseste. Da, cred ca mai trebuie aliniata din cand in cand, probabil la fel ca oricare alta rasnita si da, probabil rezultatele sunt echivalente cu o rasnita buna cu cutite plate, folosita cu boabe in hopper. In pofida testelor facute, dupa ce am folosit plate cu hopper si Honne, eu raman fidel gustului propus de Niche, deci nu sunt yesman Honne, dar asta nu ma impiedica sa ii vad avantajele.

Aici iti dau dreptate, exact cum zicea colegul razclud mai sus, "e practic doua rasnite intr-una!"
MK Brasilia ■ MK K22S SSP ■ MK K32SB & Aeropress 

Reply
@gorexxx, colegului nostru @razclud probabil exprimarile mele i s-au parut exagerate, de unde ironia, desi am explicat de ce le-am facut si nu am vrut sa sune pretentios ce am scris.

Asa ca inteleg ca esti in acord cu aceasta ironie, pt ca e clar ca Honne nu are cum sa fie "doua rasnite intr-una", ci doar o rasnita cu cutite plate foarte ok, cu plusuri si cu minusuri.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)