Welcome Back Log In Create Account

Rasnita suprema, upgrade final :)

E urata rau
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo scale
Brew: Tsumabe/CT62/Orea+V60 porcelain + Timemore Sculptor 078, Pearl 2021
Travel: Outin Nano + Kinu M47

Reply
(26-10-2017, 08:14)Denis Wrote: Partea de vest= Hedone

[Image: 6386636.png]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Kinu mai degraba :)
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo scale

Reply
:)))
Rocket R60-V; Macap M7D; Kinu M47

Reply
Funny, partea de vest in capul meu e Banatul, Craiova e mai la sud, ma gandeam ca poate sunt alti producatori noi.

Reply
Kinu e mai spre nord si nu face (inca) rasnite electrice supreme :) 
Gata, nu mai zic nimic. Am propus ca rezultatul final sa fie testat public in noiembrie si atunci vom afla mai multe amanunte. Si uite asa mai facem rost de o intalnire... Lelit E61 cu paddle, rasnita noua de 68. Si mai zic una noua, pe alt topic :)

Reply
...Ce ..." Urzeala rasnitelor "..., ca asta e o intreaga tzesatorie ( cu tot cu lucratori ) sub acoperire... Cool ... si cu siguranta de ( ~16A ) ca de abia astept ziua aceea , numai sa stiu si eu in timp util ... :D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Stati ca eu sunt mai greu de cap, rasnita de care zice Liviu, este produsa de honne sau kinu? Daca zice 68 atunci kinu are deja cutite de 68, honne are de 65 pe honne si cele conice si cele plate.

Kinu ma astept sa scoata un m68 electric pt ca au deja mai mult de jumate din procesul tehnologic facut, si in plus ar fi un prilej de upgrade pt cei cu m68, o trimit in fabrica si o primesc electrica.

Reply
Nici unii nici alții :) Vestul e în altă direcție. Vom vedea luna viitoare cine.

Reply
Esti un om rau [emoji3]
Nu ne mai fierbe atata! [emoji3]

Reply
Doar daca e vreo surpriza de la @Milan SunCoffee.

Reply
...Nu cred ca are rost sa-l mai iscodim pe Liviu , pentru ca motivul pentru care nu ne spune , sigur este mai puternic decat bucuria de a ne da el in avanpremiera , vestea cea buna ... Cool ... ( probabil ca nu a apucat sa vb. cu producatorul , sa-i confirme dezvaluirea...presupun...)
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Nici Reghin nu se învecinează cu Brăila.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
(26-10-2017, 10:30)Lyvyoo Wrote: Si mai zic una noua, pe alt topic :)

Ai zis-o?

Reply
Da, KiKi.. da-i un search..

Reply
Honne are tot de 68 cutitele.

Nu stiu de ce se mira unii ca poate apare asa ceva oriunde in tara asta. Se face mecanica fina intr-o multime de locuri.
Pur si simplu piata este prea mica ca sa merite efortul.
Plus ca daca reusesc sa conving pe cineva sa se gandeasca macar la o abordare, e suficient sa citeasca aici topicul de Che ca sa se lase pagubas.
Cei care sunt in domeniu insurubati adanc, de ceva timp, si stiu cerintele unei astfel de scule pentru bar, li se par ridicole pretentiile care le ridicam pentru home use. Inclusiv abordarile si solutiile la care s-a ajuns.

Reply
(27-10-2017, 16:11)renatoa Wrote: Cei care sunt in domeniu insurubati adanc, de ceva timp, si stiu cerintele unei astfel de scule pentru bar, li se par ridicole pretentiile care le ridicam pentru home use. Inclusiv abordarile si solutiile la care s-a ajuns.

Iata ca Ceado , Rocket Espresso si altii se adapteaza din mers cererii pietei de home use , raspunzand cu solutii ingenioase , iar bradurile mai grele in domeniu ( ce pareau sa nu ne dea atentie... Cool ...) au proiecte si cauta solutii noi de adaptare ...pentru ca vor si ei sa vanda / sa traiasca si ei... :D ...pe seama " pretentiosilor " ...pana la urma conteaza sa se impace si capra si varza... :D ...( si n-ai sa crezi , dar stii ce bine se impaca  , cand castiga ambele parti ?... :D ...)

Reply
Merita dat un telefon aici, cred ca vinde un mazzer major la 160 euro.

https://www.olx.ro/oferta/aparate-de-caf...e64ca00119

Reply
Am facut un topic nou despre Mazzer Kony, rasnita la care s-a oprit Denis.

Reply
ceva noutati din vest? :))
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
mai spre final de an :)

Reply
Sa se termine achizitia de grup la Honne fiindca nu e frumos sa te concurezi local. :)

Reply
Nici o sansa, numai cutitele aratate mai sus fac jumate de Honne...

Aia din vest va fi din categoria "because we can"

Reply
Cutitele originale de mazzer sunt foarte scumpe, cele conice sunt si mai scumpe pt ca necesita prelucrare speciala,.mult mai greu decat la plane.

Acoperirea si tratamentul cutitelor costa si el destul. Pretul cel mai mare il are motorul pt.ca la conice e nevoie de putere si cuplu mare. Foarte greu sau imposibil sa scoti conica mare si cu profit in 1000e. Da sa o mai faci si single dose si fara retentie. E un joc riscant si care necesita timp pentru teste, ore de functionare motor, ansamblu ax motor cutite sa ramana stabil si dupa 100kg de macinat.

Reply
Inseamna ca Niche Zero la 385 de lire e pomana curata:

https://www.indiegogo.com/projects/niche...-grinder#/

Reply
(22-11-2017, 11:52)dev Wrote: Inseamna ca Niche Zero la 385 de lire e pomana curata:

Daca asta este pentru tine 'rasnita suprema'...sari pe ea si cumpara-o acum!

Reply
Era un contra-argument la ideea ca nu poti face o rasnita cu cutite conice mari sub 1000 de euro.

Astept sa vad cum o sa arate si produsele de serie fiindca te poti arde bazandu-te doar pe "review-urile" prietenesti.

Reply
(22-11-2017, 12:09)dev Wrote: Astept sa vad cum o sa arate si produsele de serie fiindca te poti arde bazandu-te doar pe "review-urile" prietenesti

Total de acord cu tine aici.
Singurul argument care ar trebui sa conteze este experienta ta directa cu produsul final.
Poate nu ar strica si lansare a unor exemplare "beta" pe care sa le putem testa inainte de lansara comerciala.

Reply
http://www.ceado.com/en/product/22.html

arata bine, lansare in primavara, dar pret de lista 2,550 EUR...mult

Reply
Si daca exemplarele beta au alte cutite, sunt aliniate la micron si ofera rezultate mai bune decat produsele de serie, cu ce te ajuta testul unui produs beta?

Cred ca asta a fost si problema la produsele Kinu care s-au plimbat prin comunitate in faza de dezvoltare fiindca produsul pentru retail parca e altceva.

Eu cred ca orice producator incerca sa ofere produse de calitate si fara diferente semnificative intre exemplare dar cred ca se loveste de costurile mult prea mari care vin odata cu standardele ridicate.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)