Welcome Back Log In Create Account

Rasnita suprema, upgrade final :)

(23-10-2017, 20:44)vladdooo Wrote: Aia din poza nu e V64 Titan, poate ai pus tu cutite titanium pe S64

Nu nu e ...nu...este S64 manual , la care am pus eu cutite de la V64  - titanium , roata de actionare reglaj macinatura  full metal si hopper color...am postat pe undeva si pozele cu operatiunea asta...si sa stii ca a iesit bine... :D ...adica eu am fost multumit ...( la vremea aceea a fost ok... Cool ...) - am aliniat si cutitele cu acea ocazie - cu foaie din staniol si carioca neagra... :D ...nu atinge in nici o parte , iar la apropiere ...calca complet dantura de sus pe cea de jos...si  nu mai misca , daca o strang la max....
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Denis, vezi ca a aparut un Kony pe olx. Stiu ca e doar 63mm, dar sigur il scoti la pret bun
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo scale
Brew: Tsumabe/CT62/Orea+V60 porcelain + Timemore Sculptor 078, Pearl 2021
Travel: Outin Nano + Kinu M47

Reply
de curiozitate, tu lasi in fiecare seara papucii in dreptul rasnitei care-i aleasa pt dimineata urmatoare?
Expobar Leva DB pompa rotativa, Mühle M68, Mazzer Major, Huky 500
Home coffee roasting is as fun and easy, or as exacting and technical, as you want to make it.

Reply
Am vazut Kony, are unul cu dozator si unul fara, le-am vazut la 10 minute dupa ce a postat anuntul.

Am notificare pusa cand apar rasnite noi pe olx :))).

Nu sunt interesat de mazzer.

Reply
(23-10-2017, 21:45)Fane Wrote: de curiozitate, tu lasi in fiecare seara papucii in dreptul rasnitei care-i aleasa pt dimineata urmatoare?

... :D :D ...Nu , dar daca astea mi-au placut...ce era sa fac , le-am adus acasa... :D ... ( tot Honne e preferata mereu...)
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Denis incearca sa gasesti un Eureka Olympus 75E pentru proba.
eu zic ca doar asta intra in bugetul tau in afara de mazzer, sau poate mai vinzi ceva si faci comanda la un honne slim
--Only God Can Judge Me--

Reply
Pai bugetul meu e 4600ron, si nu e fix . Eu nu vreau sa dau 955 euro pe honne, defapt nu pot sa iau honne pentru ca e prea zgomotoasa pt nevoile mele, stiu ca pare un criteriu ridicol, in fond e o rasnita, normal sa faca zgomot, chiar daca as putea sa trec peste inconvenientul asta, sotia nu poate.

Defapt eu am o gandire mai de bisnitar, nu am un buget fix, daca gasesc k30 la 5500ron o cumpar, daca gasesc ek43 la 7500ron o iau, depinde ce imi iese in care, imi place sa inot in piata de piese sh.

Reply
(23-10-2017, 22:06)Denis Wrote: ... daca gasesc k30 la 5500ron o cumpar, daca gasesc ek43 la 7500ron o iau, depinde ce imi iese in care, imi place sa inot in piata de piese sh.

+1

Presupun ca ai vazut Cimbali Magnum OD de pe olx? Eu am fost sa o vad si am ramas uimit de cat de silentioasa e (dupa standardele mele, bineinteles).

LE: Alta varianta care pare interesanta, insa n-am gasit foarte multe info din experienta, ar fi DC Max. Parca am vazut-o in setup-ul cuiva de pe forum, dar nu mai tin minte cine era. Oare a avut-o @Lyvyoo in test?
Lelit Bianca, Bentwood, Macap MXD Xtreme Chrome, Niche Zero, Comandante C40 MK4 Nitro Blade, Aergrind, Aeropress, V60 02
Aillio Bullet R1 V2, Ikawa Home v1

Reply
DC Max nu am avut in test, am vazut-o in showroom la Razvan. Singurul  minus ar fi ca e stepped, iar la acel pret  (1800E) ai K30 stepless. Altfel era foarte precisa in doze, daca o foloseai in regim continuu.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Angel Ceado e37z, un fel de monolith de europa. Pretul cred ca este prohibitiv, si sare de e92.

https://www.youtube.com/watch?v=-XEEKCDIS2c

Reply
Da , exact ...asta e scula prezentata la Host Milano 2017 ...dar ai aflat un pret ceva ?..., pentru ca eu n-am reusit pana acum sa-l aflu...

[Image: aWaZDQb.jpg]

...e...e ceva... Smile ...promite...

Reply
De obicei eu cam nimeresc preturile la produse, la o prima impresie, dupa cum arata rasnita, faptul ca are controler separat (deci o alta unitate prelucrata) faptul ca nu vezi plastic deloc, si are si lemn (deja face parte din gamma premium/top), estimez un pret realist de 2500-3000euro minim.

Nu stiu nimic legat de cutite/diametru. Din viteza de rasnire, e posibil sa fie cutite mixte sau plate mai mici (64-75).

Bine, daca e sa o luam rationat, ce face asta, face si honne la sub 1000euro. Pacat ca cei de la Craiova nu vor sa promoveze rasnite, ci altceva.

Reply
wooow cat de bine arata..... promite cu siguranta...
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
Acuma ...nu stiu daca va ramane asa , in stadiul asta , pana la raft / vanzare , dar din cate mi s-a spus , a fost creata special pentru entuziasti / pasionati ...exigenti... ( este pentru acasa , nu e comerciala ) si vine ca un raspuns la cautarile unei rasnite calitativ / capabile , fara hopper si alte chestii ...strict single doze... Cool  , ar fi una buna , daca nu se arunca prea tare la pret...

Reply
Sa iei un e72/e92, sa il asezi intr-o parte pe un suport de metal - lemn si sa ii pui pilnie de fier ...oamenii de la ceado chiar sunt geniali. Au intuit cit poate fi de usor sa intri pe segmentul "home". Ar fi ridicol sa nu ii urmeze si ceilalti producatori de risnite ...
Rocket R60-V; Macap M7D; Kinu M47

Reply
Nisa formata din amatorii de rasnite home-use, single dose, high end e extrem de ingusta. Nu pare sa fie un produs de serie mare.

Reply
Eu vad acolo un Niche Zero, cu un design un pic mai... de agatzat gugustiucii cu portofele groase, care se excita cand vad inox si lemn.

Asa ca nu stiu care pe care urmeaza...

Reply
Pe Insta zice 4000 cu E-uri. Cutite plane, cu surub din spate :P.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Ce fraieri au fost aia de la NicheZero in cazul asta... au zis ca Apple de aia au avut succes, ca sunt albe... si o sa sara lumea cu smartfoane pe ei... fara sa stie ca hipsterii cu aifon beau cafea de la Starbuci, nu si-o prepara acasa.

Reply
Asa am auzit si eu, 4-5000E Smile

Pai ce, Titus Grinder e fraier cand isi vinde versalabul cu 7-10.000E ?!

Reply
...De aratat , arata bine zic eu ( langa orice espressor...) , putirintza are si macinatura ( cutite bine asezate ) , in segmentul asta oferta e stramta si scumpa...daca ar fi baieti cu adevarat destepti - n-ar sari calul prea tare la preturi si ar castiga si piata si din rulaj / vanzare...( pentru ca Ceado nu e fabrica cu 40 de angajati... :D ...)
...@renatoa

- ...cu gugustiucii...nu este normal ? ... Cool ...celelate segmente sunt deja ocupate...acum ei vor sa se situeze sub varfurile consacrate deja... ( in viziunea mea, desigur ) , si nu procedeaza gresit , pentru ca si segmentul de top a cam  luat-o razna cu preturile...adica Ceado , ar avea locul lor...asigurat.

Reply
[Image: O4BfG80.jpg]
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
Vrabiutele zic ca mai apare in curand o surpriza romaneasca, din partea de vest a tarii: 68 conice acoperite cu  titan (sau ceva mai bun ca  titanul), burrs seasoning din fabrica, zero retentie, full metal, 200 rpm, 1000-1500E  Angel

Reply
...Alta ???... :D ...macar cutitele  titanium coated , sa le aduca pentru asta ( Honne ) , asa cum sunt ele si ma declar f.multumit si asa ... :D ...

Reply
Deci e bine sa mai astept pentru rasnita electrica Smile .
Lelit Bianca V3 | Niche Zero | Kinu M47 | Kalita Wave
Ex: Expobar Brewtus | Lelit PL43

Reply
@Levo - tot vrabiutele zic ca va exista si optiunea "da-mi cutitul rasnitei tale si alege acoperirea" ...  Angel

Reply
Asta cu vrabiutele e din Urzeala rasnitelor?E un subiect pentru viitorul mare serial produs de cei de la HBO! :D :) Rolleyes Daca e asa ,sper sa nu dureze cat asteptarea volumului 6 al lui Martin. :)
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
In curand - 2019 incolo [emoji3]
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo scale
Brew: Tsumabe/CT62/Orea+V60 porcelain + Timemore Sculptor 078, Pearl 2021
Travel: Outin Nano + Kinu M47

Reply
Partea de vest= Hedone

Nu stiu ce inseamna curand ca eu am deadline pana de craciun anul asta, mi a zis mosu ca daca vine si ma gaseste cu kinu nu imi mai da nici un cadou, vrea sa bea cafea de pe o rasnita electrica.

Comparatia cu nicke e total inutila, uita te la rasnite si spune mi ca seamana. Dupa mentalitatea ta toti ar trebui sa si cumpere logan ca tot masina este.

Reply
Cutitele sunt plate de 83mm cu acoperire DLC (Diamond Like Carbon) Gorilla Burs
Speed control
Pret: 4000-5000 Euro.
Parerea mea e ca arata ca....un tub sau mixer :) nu mi place

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)