Espressoman Administrator
Bucuresti
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
Se poate vedea la festivalul SCA de weekendul asta. Au la stand si un DC Studio, deci probabil se va putea si gusta.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979
Priviți spre orizont, nu spre pământ
Craiova
24-04-2026, 12:55
(Edited 24-04-2026, 13:01 by renatoa.)
Si pe ce baza atatea asteptari si sperante, daca are aceleasi cutite ca originalul sferic, despre care s-a spus cam tot in topicul dedicat...

In special super-confesiunea de la
#283...
Espressoman infocat
București
(24-04-2026, 12:16)adrian1 Wrote: Se poate vedea la festivalul SCA de weekendul asta. Au la stand si un DC Studio, deci probabil se va putea si gusta.
Este de fapt sora mai mare a lui Studio, Mina.
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator
Aero...
Bucuresti
(24-04-2026, 12:55)renatoa Wrote: Si pe ce baza atatea asteptari si sperante, daca are aceleasi cutite ca originalul sferic, despre care s-a spus cam tot in topicul dedicat... 
In special super-confesiunea de la #283... 
Ce e ciudat este ca in final omul e multumit, desi folosea aceeasi rasnita cu aceleasi cutite…?
Problema a fost totusi in alta parte.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono
Bucuresti
S-au schimbat cutitele de atunci. Testasem si eu cu Radu Carutasu cateva variante, in perioada aceea.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
De ce uneori căutați câte unii nuanțe de gri când totul e alb sau negru ? Rasnita veche a fost superbă, dar prețul ridicat a fost un factor de decizie evident pentru multă lume; rasnita nouă vine cu aceleași beneficii doar ca la un preț mult mai mic, și cu o formă diferită . De ce trebuie să fie cuțitele “de vina” pentru ceva anume ? Au fost bune, au rămas bune;foarte bine și bravo lor !
Eu unu cochetez cu ideea de a cumpăra una, am încredere în Kinu și în ceea ce fac, și mă amuză teribil ca în ceea ce privește prețul, l-am cam ghicit :)).
Astept insa poate alt entuziast mai mare decât mine sa facă primul pas și sa lase o vorbă aici despre ea. Colegii de forum ce au timp sa o testeze zilele astea la Fratelli, poate oferă câteva perspective în privința ei.
Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic
Espressoman infocat
Bucuresti
La final de 2016 am cumparat un M68 de la fabrica cu suma de 2585 lei adica aproximativ 575 eur la vremea aceea
Rasnita noua e mai ieftina, dar mai scumpa
decat versiunea initiala
Inflatie si restul, stim
Daca ne raportam la preturile in eur impactul
inflatiei e mult mai mic
Suntem mandri de Kinu, dar ei nu sunt mandri de noi. Pe marketing, Kinu e o firma din Germania.
Nu scrie made in Romania pe nicaieri, din ce am vazut eu. Poate nu m-am uitat destul de atent.
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47
Espressoman infocat
Brasov
Poate ajunge totusi o versiune de test si catre noi. Eu as fi tentat sa vad ce ofera in plus fata de M47 pe partea de gust si in plus sunt curios daca achizitionezi versiunea manuala si va aparea vreodata si versiunea motorizata , trecerea se va putea face plug & play sau va trebui sa cumperi alta.
● Staresso Mirage Plus ● Aeropress ● Kingrinder K6 ● 2xKinu M47 + POB ● Soy C2, C3 ● Levier chinezesc
Espressoman infocat
Bucov
Daca s-ar da spre testare rasnita asta, si eu as fi foarte dornic sa o testez :)
@
vladdooo - si eu am observat ca aici pe forum Kinu este marketat ca un produs romanesc, dar in afara forumului se prezinta ca Made in Germany. Si de multe ori mi se face parul maciuca atunci cand aud asta, am experienta la prima mana cu produse Made in Germany :)
Ex: Eureka Mignon Libra 65 AP | Now: Mahlkoenig e64 ws | Lelit Victoria PL91T
Espressoman infocat
Timisoara
Pana la urma important este faptul ca sunt rasnite de calitate si noi cei de pe forumul din Romania beneficiem de un mic discount. Daca se fabrica in Germania poate nu era asa de bine facuta si nici nu aveam acest discount espressoman.
Espressoman infocat
Bucuresti
Foarte mult zgomot de fond pe acest topic și din păcate zero păreri și impresii. Chiar așteptam cu interes câteva feedbackuri din comunitate.Insa ne-am împotmolit la…. e făcută în Coreea de Nord
Espressoman infocat
Bucuresti
vrei pareri si impresii despre un produs lansat de cateva zile...si daca au fost forumisti care au comandat in prima zi maxim abia sa fi primit rasnita
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Espressoman infocat
Bucuresti
Care parte din “a fost prezentă la festivalul SCA din weekend” n-ai prins-o ? Ca s-a scris “românește” să nu fie cineva deranjat
Bucuresti
Sunt constient ca prea multe nu avem de discutat aici pt ca detinatori sunt putini (eu stiu de un singur espressoman de la targ, poaet doreste sa scrie), dar va rog sa lasati offtopic-ul deoparte caci transforma thread-uri potential interesante in unele lungi si goale de continut. Discutii generale despre Kinu puteti purta
aici.
Espressoman infocat
Bucuresti
E inchis acel thread
La festival inteleg ca a fost putina lume
In plus, nu prea e rezonabil sa crezi ca cineva poate testa un produs pe indelete la un festival astfel incat sa aiba o opinie relevanta