Vezi putin in urma tread #1038 , pacalit , ei zic ca are retentie namaipomenit de mica si realitatea e ca ramane in con cafea ca "la balamuc" tre sa "tacani" si ciocanesti sa curga totul , sa pui bucsi intermediare etc ca nu i-a dus capul sa rezolve acest aspect .K30 are o gaurica de curgere cat degetul si n-am intampinat asa ceva .
Vreau sa fac o cafea pun 19 gr la rasnit si scot 16.5 , la urmatoarea cade de pe con ce s-a adunat si-i fac sotiei decaf cu inca 2,5 gr de cafea in plus si cu cofeina de dinainte s.a.m.d .
Dai niste bani pe o rasnita "desteapta"sa faci o cafea ca lumea si stim toti ce inseamna cateva grame in plus sau in minus la extractie , nemaizicand de partea care zace acolo de pe o zi pe alta , iar sa stau ca cineva ore intregi sa aliniez nu stiu ce penita dupa ce dau 5400 de lei mai bine ma judec si sa-i fereasca Dzeu sa castig , sa vezi publicitate.
De asta ma consider pacalit , ce inseamna asta sa nu primesti retur , multi nici nu stiu ca legea returului discrimineaza firmele pentru ca orice firma serioasa primeste produsul inapoi fara motive dar sa mai fie si neconform , am returnat pana acum fara probleme , insa asa e cu Romanica ,
(26-11-2019, 18:49)Laddu Wrote: Legea returului le da dreptul sa nu accepte retur de la persoane juridice indiferent de motiv.
Versalab nu are patent pe rasnita, deci partea asta e doar o amenintare nefondata.
Ne zici si noua cu ce mai exact ai fost pacalit? Ca pana acum ne-ai dat franturi de informatii, destul de vagi si sporadice, fara o relatare detaliata si cronologica a situatiei...
Eu nu iau partea nimanui, nici macar nu stiu cine a fost vanzatorul, desi banuiesc ca barshaker, dar transparenta si povestea completa ar trebui sa fie prioritatea.
Da legea bunului simt ce zice ?
Vibiemme Domobar Super 2B PID , Eric Termometru , Mahlkonig K30 Vario , Kinu M38 , Tamper dinamometric Macap CPM 2, 57.5mm (14kg forta) , Hottop kn 8828p 2k , BWT bestmax SOFT | Coffee & Vending , Brewista Smart Scale , French Press , Brewista Smart pour kettle , Chemex .