15-10-2016, 14:20
chiar 4 minute sa faca asa diferența? :D
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>
|
Rasnita Kinu M47 Classic (ex. prototip Che) - impresii in utilizare
|
(21-10-2016, 14:21)renatoa Wrote: Va rog, ne mai reamintiti odata cat este filetul la acest buton ?
Informatia este in primul topic mare despre Che, dar cu cautatul aici e mai greu... :(
Daca este cumva M4, atunci incercati sa gasiti un buton la magazinele cu accesorii mobilier, eu la a mea am pus ceva similar cu acesta, dar metalic cromat:
https://leroymerlin.ro/detalii-produse-c...m-ceramica
(21-10-2016, 17:45)Che Wrote:(21-10-2016, 14:21)renatoa Wrote: Va rog, ne mai reamintiti odata cat este filetul la acest buton ?
Informatia este in primul topic mare despre Che, dar cu cautatul aici e mai greu... [Image: sad.gif]
Daca este cumva M4, atunci incercati sa gasiti un buton la magazinele cu accesorii mobilier, eu la a mea am pus ceva similar cu acesta, dar metalic cromat:
Filetul este M4, dar cum am mai spus la infiletare s-a folosit lipici epoxidic bicomponent pentru a impiedica desfiletarea accidentala.
(21-10-2016, 14:21)renatoa Wrote: Va rog, ne mai reamintiti odata cat este filetul la acest buton ?
Informatia este in primul topic mare despre Che, dar cu cautatul aici e mai greu... [Image: sad.gif]
(22-10-2016, 23:10)Cafeist Wrote: Poti posta o poza cu butonul tau?
(23-10-2016, 15:50)CF77E4BDC0 Wrote: Sistemul de prindere a cutitului fix nu imi inspira incredere, asa cum am mai scris pe forum cu ceva timp inainte. Este foarte greu de fixat intr-un plan perpendicular pe corpul rasnitei, mai ales urmand indicatiile producatorului (care spunea ca trebuie lovit usor in patru puncte cu un ciocan si o tija, cred). Evident, o abatere de cativa mm poate compromite uniformitatea maCuțitul fix vine fixat într-un umăr și la asamblare chiar ciocănește in cuțit pentru a se așeza corect, așă că nu văd de ce să fie probleme. Cumva ai demontat-o total (ambii rulmenți) și apoi i-ai pus invers? Sus nu există acel umăr.
cinaturii.
(23-10-2016, 17:34)renatoa Wrote: Daca nu iei legatura cu colegii din oras...
A fost si un Che in teste, din cele 4 beta initiale, exista chiar productie locala de rasnite de cafea ! ai mai putea afla cate ceva [Image: wink.gif]
(23-10-2016, 15:50)CF77E4BDC0 Wrote: De curand am comparat pentru espresso si M47 si un Macap MC4 (cred).
(15-11-2016, 20:52)baloozzy Wrote: Nu se demonteaza, doar se slabeste cat sa poti misca rotita de reglaj.
Sau este modelul pentru rasnire electrica?
(15-11-2016, 23:12)Lyvyoo Wrote: După atâta timp pe forum nu ai învățat că nu există setări standard? :)
Asta e farmecul unei rasnite, sa-i dai de cap.
(15-11-2016, 21:06)mishu3113 Wrote: Acum m-am prins cum se reglează fără să scoți mânerul. Cineva cu VBM poate să-mi spună ce setare folosea și ce cantitate de cafea? Eu prima dată am încercat cu 1,7 și mi-a curs ca la robinet, la 1 nu curgea deloc. Între 1,2 și 1,3 cred că e ok la mine, cu 20g de cafea.Eu sunt in jur de 1 la 19g de cafea. Am adresat si eu la fabrica intrebarea ta legata de reglaj si mi s-a spus ca pt. protectia cutitelor au schimbat reglajul minim. De aici si diferenta fata de cele scrise pe forum