04-03-2018, 12:12
(01-03-2018, 23:39)vladdooo Wrote: Si eu vreau sa testez ca mi s-a pus un pitic pe Pullman Chisel (multumesc Levo [emoji3]) si tare mi-e ca mai bine as lua cafea de banii aia
Eu am clona de chisel de la fratii chinezi, e bine facuta dar prea putin 'adanca' si isi face treaba doar la suprafata. In plus daca schimbi des cafelele cam trebuie reglata din nou pentru fiecare, chiar daca folosesti acelasi gramaj. Din poze si originalul mi se pare ca are aceeasi problema, deci din punctul meu de vedere nu as recomanda.
In schimb, am facut ieri un training in Cluj cu un barista unde am avut ocazia sa-l compar cu un OCD v2, care mi se pare ca e mult mai eficient si usor de folosit, fiind mai adanci 'aripioarele'. Din pozele lui KrisssKros vad ca si Motta e cam la fel, deci sunt foarte tentat sa fac un upgrade. Sper ca va mai fi pe stoc varianta de 58.5 luna ce vine, pretul e foarte decent :D
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

)