29-03-2018, 22:44
Luati clingherit la coala si taiati cu foarfeca, prea va formalizati, se fac garnituri de piston auto la modul asta, darmite un boiler...
|
La Pavoni Europicolla - Zen in espresso
|
(30-03-2018, 11:29)micrenda Wrote: Varianta de mai sus merge doar cu flangia de plastic sau si cu varianta de metal?
(30-03-2018, 13:53)Ciprian Wrote: Doar îmi dau cu părerea [emoji2]
Eu as așeza in găurile de care dispune piesa, mai ales in cea de plastic doua șuruburi pe linie si as roti cu o bucata de fier/lemn lata cele doua șuruburi...
P.S. Elektra nu se confrunta cu astfel de probleme [emoji2] totul se desfileteaza cu unelte clasice
(03-04-2018, 13:38)micrenda Wrote: Poate facem un group buy. Nu stiu cat costa transportul dar pretul mi se pare bun.
(03-04-2018, 15:44)rdumitrescu Wrote: dar nu e maiCred ca comanda de grup este de la gmelectronic sau ma insel?
ieftin / mai ok ca aspect de la gmelectronic?

(06-04-2018, 13:21)fmmirel Wrote: Mi-a venit si mie jucaria azi,
...
...

fmmirel Wrote:... E normal ca levierul sa se ridice asa de greu? Chiar si cand espressorul e gol si oprit, cand ridic levierul trebuie sa tin bine de baza cu simt de raspundere. ... EDIT: sorry, se pare ca a disparut problema ...
![[Image: J7Uy2mN.png]](https://i.imgur.com/J7Uy2mN.png)

(06-04-2018, 14:53)fmmirel Wrote: PS: daca se organizeaza vreodata vreo achizitie de grup pentru PF naked de la Gabor, count me in :D
(06-04-2018, 14:53)fmmirel Wrote: Multumesc mult pentru sfaturi tuturor! Le-am citit cu atentie pe toate si sunt foarte bine venite! Am inceput sa ma mai calmez legat de faptul ca nu mi-am luat Pro. Pentru 2 persoane e suficient un Europiccola. Daca o sa fiu des pus in situatia de a face petreceri pentru espressomani, probabil ca voi trece pe Strega, nu cred ca Pro e solutiaEu o sa am un colet de la el pe la sfarsitul saptamanii viitoare, daca vreti ceva de la el cred ca le-ar putea pune in coletul meu, asa n-ati avea costuri cu transportul HU-RO .
Mai am doar o mica intrebare. Acum ceva timp mi-am cumparat un distribuitor tip OCD de la Motta pentru Gaggia si mi-a fost de mare ajutor. Chiar a fost o investitie foarte buna. Acum intrebarea mea este daca pe Pavoni e necesar un astfel de instrument si daca da, unde as putea gasi unul pe diametrul asta? S-ar putea sa ma panichez fara motiv din cauza ca nu-mi pot face treaba cu tamperul de plastic, poate dupa ce imi cumpar unul normal nu voi mai simti nevoia de OCD.
PS: daca se organizeaza vreodata vreo achizitie de grup pentru PF naked de la Gabor, count me in :D