Welcome Back Log In Create Account

REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX, TRAVALER, SIMPLICITY, M68c, REBEL, TITAN

stie cineva daca se mai livreaza M47?

Reply
Se va stabili curand o noua data pentru o alta achizitie de grup..
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Gata, conform discutiei cu fabrica actualizat prima postare din acest topic.

Se pot comanda din nou rasnite Kinu M47, tot sub forma de group buy, cu termen 3 iunie 2018 si livrare incepand cu 4 iunie. Paharul este cel nou, imbunatatit.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Am inteles ca vor scoate un M47 mai compact (pt travel) undeva pana la sfarsitul verii. 
Se apropie de lansare si versiunea noua de M68 - probabil cateva saptamani. Pret de lista 950$/EUR. 
Fabrica de la Reghin nu mai produce pt nimeni in afara de Kinu. Fam. Biernatek sunt proprietarii fabricii si Kinu e brand-ul lor (inclusiv in Germania si US).

Cele de mai sus reprezinta intelegerea mea in urma unei discutii cu Christian la evenimentul Taste Crafters.
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Cred ca se duc lejer in toamna / iarna cu cea mica (tot mecanism de 47mm), dar atunci chiar ca vor rade o bucata sanatoasa de piata din zona de 100E. De data asta e serioasa treaba Smile

Reply
Vorbind cu un prieten care a încercat Kinu-l meu, a spus ca, pt el, cel mai mare minus lui M47 sunt dimensiunile.

Cred ca dacă ei vor scoate un Kinu mai mic cu un preț un pic mai mic, ar putea sa se impună pe piața.

Despre M68 nu stiu: 1000 EUR este o zona unde devin accesibil multe rasnite electrice de calitate (gen Honne). M68 va trebui sa ofer ceva mai mult, dar, pentru acum, nu prea vad ce.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
M68 nu e pt Romania, fiind evident peste veniturile noastre, desi se va putea lua si de aici probabil. M68 cred ca e o rasnita pentru cei care folosesc espressoare cu profilare sau levere, au un status financiar foarte bun, poate au luat un HG One si nu sunt multumiti de precizia si utilizarea ei, folosesc cafea prajita mai tare putin decat stilul light (chiar si italiana), vor o experienta a rasnirii, vor sa puna mana pe ceva gen Kees adica super finisat dar industrial si minimalist ca si design general. Plus ca orice brand care vrea sa fie mare trebuie sa aiba si o bijuterie in curte.

Reply
Corect, pe cat e de durabila si de bine facuta pe atat e de putin portabila, de-asta am vandut-o si eu si am comandat un Aergrind. Cred ca le-ar prinde bine in lineup ceva mai micut...
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
Discuția mea nu este despre prețul vs venit. Cred ca sunt și în România persoane care se pot permite M68, dacă își doresc.

Problema mea este doar comparația cu alte rasnite de aceasi clasa de preț. Cu M47 răspunsul, pentru mine, este simplu: este printre cele mai accesibile rasnite capabile espresso. Cu M68 nu găsesc un killer feature. Șingur lucru care pot sa spun este ca arata bine și se pare sa fie bine construita.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Am impresia ca M47 acum cateva luni era la pretul 690 lei.
A fost modificata productia in vreun fel? Sau poate nu imi aduc eu bine aminte.

Reply
Pentru lamuriri citeste postarea #93.
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
Mersi! Citind "pe diagonala" cumva trecusem peste acea postare.

Reply
Quote:Comanda de grup valabila in acest moment se incheie pe 3 iunie 2018

Pe când următoarea?  :D
La Marzocco Linea Micra | Fiorenzato AllGround Sense

Reply
Încearcă si acum , poate nu au consumat tot stocul actual...

Reply
Mai au 7 pe stoc.  :D Am luat și eu una, ne vedem pe topicul de păreri.
La Marzocco Linea Micra | Fiorenzato AllGround Sense

Reply
Se vand mai ceva ca painea calda, cand am comandat eu mi-au zis ca lotul are 128 de bucati :))
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
Oare mai sunt Kinu pe stoc?

Se mai face vreun group buy de pe forum?...ca nu l-am prins pe celalalt... :)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
|||   Lelit MaraX   |||   Eureka Mignon Specialita   |||    YUME beans :)   |||     -----     ("fostele": LaPavoni Professional, RoK manual grinder)

Reply
Completează formularul și vezi ce îți zic cei de la fabrica.

Reply
Da, trimite oricum cererea de reducere, poate ai noroc sa mai fi ramas vreuna. Daca nu, te includ ei oricum in lista pentru urmatorul.

Reply
Exclamation

(16-07-2018, 12:34)Ovidiu_Alin Wrote: Salutare tuturor!
Ma numesc Ovidiu si de ceva vreme am devenit fan espresso.Am avut ocazia sa beau o cafea cu adevarat buna si de atunci nu mai am linisite  :D :D :D .
Mi am comandat si eu Kinu M47( sper sa mai fie ramase din comanda pt iunie)...ca e nasol sa vrei o cafea buna si sa nu poti bea cand ai pofta!
Acu urmeaza sa mi comand un espressor Rolleyes ...mai '' studiez ''  forumul pt ceva optiuni de incepator !

Toate cele bune !
Rocket 58 + Kinu m47

Reply
Salutare, 

Tocmai mi-am comandat ultima bucata disponibila de M47, pe ultima comanda de grup. Dna Ioana, de la fabrica, mi-a spus ca de luni intra in concediu pana la jumatatea lui septembrie, dar nu a putut sa imi spuna cand va fi initiata o noua comanda de grup (mi-a dat un termen probabil inceputul anului urmator, din cauza comenzilor foarte mari... dar poate reusesc si mai repede).
Astept si eu cu nerabdare sa vina rasnita si sa simt numai gusturi bune :) 

Extractii bune tuturor!
La Pavoni Mill (ex Nuova Simonelli Musica Lux), Kinu M47, Niche Zero

Reply
Daca renunta cineva la o rasnita, o cumpar eu :) m-am miscat ca un ardelean si vad ca am ratat achizitia.
Lelița Bianca V3 / Timemore 078s / Moccamaster Select / Kinu M47

Reply
Știe cineva de m68? Se mai fac?
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
Da.
--Only God Can Judge Me--

Reply
Am trimis și eu un mail pentru achiziție de grup cu reducere espressoman.ro și mi-au spus ca în 2019 cel mai probabil achiziție de grup. 

Revino și tu cu un răspuns dacă iei legătură cu ei.

Reply
MyR ai de vânzare?
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
(25-08-2018, 17:37)orwo Wrote: Știe cineva de m68? Se mai fac?

Eu am unul fabricat în aprilie (v3) :) Versiunea nouă este, din punctul meu de vedere, cât se poate de bună.
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
Dacă tu ești mulțumit înseamă ce e ceva de ea... Din păcate nu se găsesc acum când am și eu ceva bani :(

Reply
Ai dat un mail la fabrica sa intrebi care e situatia?

Pe site-ul oficial este buton de Buy.

Reply
(25-08-2018, 22:34)orwo Wrote: Dacă tu ești mulțumit înseamă ce e ceva de ea... Din păcate nu se găsesc acum când am și eu ceva bani :(

Intră la ei pe site și cumpăr-o. www.kinugrinders.com.

Un amic din Canada tocmai și-a cumpărat. Pe Home Barista sunt destui care își tot
iau.
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)