Welcome Back Log In Create Account

REDUCERE RASNITA MANUALA KINU PHOENIX, TRAVALER, SIMPLICITY, M68c, REBEL, TITAN

Salutare tuturor,

Ieri am primit din partea fabricii factura si AWB-ul, iar in cursul acestei dimineti am primit produsul :) 
Dupa ceva probe pe diferite grade de rasnire si un prim espresso sunt foarte incantat de acest produs.
Multumesc celor care s-au implicat pentru a beneficia de discount!

O zi faina!
Profitec Pro 700 v3 Drive, ex: Gaggia Classic 2018, Kinu M47 Phoenix

Reply
Confirm si eu primirea, inca de ieri, a rasnitei mult dorite, Kinu Simpliity. Este o bijuterie... iar prima experienta de cafea, un espresso, minunata. Se vede clar diferenta. Am rasnit prima cafea cu 1.1.0, o Nicaragua, roast 2/5 de la Tucano.

Reply
Și eu am primit ieri Kinu Simplicity. După o prima utilizare, (1.6) pot zice clar Titan Ice, alta viata! :)
Lelit Bianca V3, Cafflano Kompresso, V60, Aeropress, Orea, DF64V, Kinu Simplicity, Comandante C40 , Past # Lelit 042 Emi +Pid, Niche zero

Reply
Mamă Carmi, asta e din seria reclamelor cu "Cine, ne'a Nicu?". Old school.

Să le stăpâniți sănătoși, guys! Și la cât mai multe extracții reușite, cum se zice p-aici. :)
Lelit PL41LEM + Ascaso, Bialetti Venus 6, Bialetti Preziosa, Kinu M47 Classic

Reply
(14-01-2022, 11:44)TVTVTV Wrote: Mamă Carmi, asta e din seria reclamelor cu "Cine, ne'a Nicu?". Old school.

Să le stăpâniți sănătoși, guys! Și la cât mai multe extracții reușite, cum se zice p-aici. :)

:), sa fie! Multumim
Lelit Bianca V3, Cafflano Kompresso, V60, Aeropress, Orea, DF64V, Kinu Simplicity, Comandante C40 , Past # Lelit 042 Emi +Pid, Niche zero

Reply
Am primit si eu pachetul; foarte multumit. Testat si pe Flair si pe Expobar; se simte clar diferenta in ceasca; cel putin fata de Baratza mea.

Extractii reusite!
Expobar Brewtus IV; Baratza sette 270wi 
Flair Signature; Kinu Phoenix

Reply
Experienta mea: completat formular luni, platit marti, primit coletul - Kinu M47 Simplicity joi, sapt trecuta. Asta da eficienta. Nu vine in acel case, vine in cutia de carton, altminteri bine ambalat. Cutite blocate la zero.

Reply
[Image: jNgMXA9.png]

O noua achizitie de grup se deschide pentru rasnitele Kinu, am actualizat prima postare, iar mai jos pun mesajul fabricii pentru forum:

Dragi Espressomani, 

Va multumim ca sunteti alaturi de Kinu inca de la inceputul proiectului.
Astazi incepe o noua achizitie de grup, mai devreme decat era prevazut, care se va incadra in campania noastra mondiala de strangere de fonduri pentru victimele razboiului din Ucraina, alaturi de care incercam sa fim nu doar cu sufletul ci si material. Alaturi de alti parteneri internationali de-ai nostri am gasit caile cele mai bune pentru ca donatia tuturor sa ajunga unde trebuie si sa fie de folos celor care sufera din cauza acestui razboi absurd pe care il dorim cu totii a se incheia cat mai rapid.

Astfel, preturile pentru rasnitele Kinu raman neschimbate fata de ultima achizitie de grup dar in factura veti regasi suplimentar o donatie de 25 lei (nu se percepe TVA), care sub diverse echivalente valutare se va regasi pe toate facturile emise in intreaga lume de Kinu. Ne angajam ca aceasta suma modica pentru multi dintre noi sa fie directionata catre nevoile poporului ucrainian, victimelor de razboi, aflat in mare suferinta in aceste zile.

Livrarile catre voi vor fi rapide, pe 14 martie si pe 28 martie, in functie de data la care ati facut aplicatia de grup pe Espressoman. Furnizorii nostri de case-uri intampina dificultati mari in productie si livrare, astfel ca rasnitele vor veni in ambalajul clasic. Speram ca pe viitor sa putem implementa mai bine ideea carcaselor speciale pentru Kinu.

Va multumim pentru bunavointa, sa fie pace!"
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Am profitat si eu de ocazie, pe 15 am facut cererea si pe 17 am avut produsul livrat. Testat pe un flair si un aeropress, extrem de multumit pana acum.

Reply
Am completat si eu aseara formularul si astept raspunsul de la fabrica.

Reply
Cei de la Kinu mi-au transmis ca vor lasa deschisa aceasta achizitie de grup pana la inceputul lunii mai, in ideea de a se strange fonduri cat mai multe pentru victimele razboiului.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Am trimis cererea acum cateva zile, dar azi m-au anuntat ca e inchisa comanda si nu mai au pe stoc.
Asa ca ramane pe data viitoare...
PL41TEM, PL43MMI, Kinu Simplicity

Reply
salutare,
o intrebare va rog.
Pentru Kinu M47 Classic nu mai exista discount?
GC E24 + PID + OPV 9 bar + Dimmer | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
Da, fabrica a incheiat recent un acord cu Tastecrafters pentru o reducere, nu neaparat mare, care sa fie valabila tot timpul anului, astfel incat espressomanii care nu pot astepta perioadele de group buy sa poata beneficia de o anumita reducere, inclusiv pentru Classic. 
Voi reveni cu detalii complete miercuri.

Reply
(14-05-2022, 23:20)Lyvyoo Wrote: Da, fabrica a incheiat recent un acord cu Tastecrafters pentru o reducere, nu neaparat mare, care sa fie valabila tot timpul anului, astfel incat espressomanii care nu pot astepta perioadele de group buy sa poata beneficia de o anumita reducere, inclusiv pentru Classic. 
Voi reveni cu detalii complete miercuri.

Bună, se mai știe ceva de aceasta reducere sau dacă mai revin group buy cu reducerea adiacenta? Mulțumesc

Reply
Group buy va fi prin septembrie - octombrie. Intre timp tot astept clarificarea reducerilor provizorii si cuantumul lor, in urma discutiei cu fabrica. Sper ca zilele astea sa primim un raspuns...

Reply
Any updates? Sunt interesat de un Phoenix la un pret decent.

Reply
Am modificat sectiunea de reduceri si prima postare de aici conform celor primite de la fabrica.

Asadar, intre comenzile de grup espressomanii vor putea beneficia de o reducere de 5% pentru toate rasnitele Kinu la tastecrafters.ro iar acestea vor veni impreuna cu geanta de calatorie.

Urmatoarea comanda de grup probabil va incepe undeva in luna octombrie.

Reply
+1 pentru comanda de grup dn aceasta toamna. Multumesc!
Expobar Brewtus IV, Vario, baza de tampare Motta, tamper Motta. V60 Set

Reply
(24-08-2022, 12:51)Lyvyoo Wrote: Urmatoarea comanda de grup probabil va incepe undeva in luna octombrie.

Daca am completat formularul si l-am trimis (saptamana trecuta) o sa fiu contactat in Octombrie cand incepe comanda de grup? Sau trebuie sa completez din nou dupa ce incepe comanda de grup? Multumesc.
Staresso Mirage + Kinu M47 Simplicity

Reply
Am confirmat azi cu fabrica faptul ca achizitia de grup va incepe la final de octombrie. 
Ei centralizeaza toate cererile si va vor raspunde cu siguranta tuturor. Tocmai ce au revenit din concediu.

LATER EDIT: toti cei care au aplicat in luna septembrie vor primi confirmarea la inceput de octombrie.

Reply
Salutare. A primit cineva raspuns de la Kinu pt comanda din oct? Eu am trimis cererea pe la mijlocul lui sept. Multumesc

Reply
Chiar azi am vorbit cu doamna Ioana, sunt la Frankfurt la expoziție cu tot personalul. Au promis ca de săptămâna viitoare răspund la mail-uri. Oricum au ajuns toate aplicațiile instant, nicio grija dpdv software.

Reply
Am facut un update primei postari cu informatiile primite acum de la fabrica. In esenta:
- raspunsurile la aplicatii vor veni incepand de marti  25 oct. iar livrarile vor incepe de pe 28 oct.
- au confirmat si preturile pentru acesata achizitie de grup - 825 Phoenix si 1050 Simplicity (cu transport inclus, fara carcasa)

Reply
Inteleg de la fabrica faptul ca s-au trimis confirmarile, iar rugamintea lor ar fi sa verificati si Spam in caz ca nu ati primit. Practic luni vor fi cam toate rasnitele pe drum spre voi.

Reply
(26-10-2022, 16:43)Lyvyoo Wrote: Practic luni vor fi cam toate rasnitele pe drum spre voi.

Posibil și mai repede, în cazul meu am completat formularul în 24, în 25 am primit confirmarea, completat comanda și achitat, azi am primit AWB-ul...  Cool
ECM Classika | Sette 270 | Past: Lelit PL41TEM, Ascaso Mini i2

Reply
Si eu am primit AWB; eram pe lista din primavara si am fost contacat pentru confirmare deci respect.
Lelit MARA X,  Lelit PL72 William - Hario V60, Sculptor 078,
1Zpresso K-Plus, Kinu Simplicity.

Reply
Da, s-au miscat foarte repede.Maine se face livrarea :))Respect!!

Trimis de pe al meu SM-G991B folosind Tapatalk

Reply
Kinu au anuntat ca prelungesc achizitia de grup pana duminica 13 nov. acoperind si cererile numeroase venite cu intarziere.

Reply
(10-11-2022, 00:18)Lyvyoo Wrote: Kinu au anuntat ca prelungesc achizitia de grup pana duminica 13 nov. acoperind si cererile numeroase venite cu intarziere.

Salut este prea tarziu sa ma inscriu si eu in comanda cu un Phoenix :) ?

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)