Welcome Back Log In Create Account

[Proiect DIY] accesorii printate 3D WDT, palnie sau hopper SD

palnie - 30 ron
WDT - 45 ron
hopper - 80 ron
hopper-ul este pentru rasnita Dip Grinders DKS-65, daca aveti alta rasnita am nevoie de niste poze si cote pentru ajustarea modelului
WDT-urile deja facute sunt compatibile cu sitele IMS si Lelit de 58mm, posibil sa fie si cu alte site

+ poze

Attached Files Thumbnail(s)

Lelit Bianca, Bentwood v63

Reply
Ai pm

Reply
pentru palnie atasez o poza cu dimensiunile necesare

Reply
salut, ma intereseaza hopper ul si palnia! spor

Reply
Pentru ca mi-a cerut AlexC1202 o modificare a designului, postez o poza cu noua varianta ce include un suport pentru tamper integrat in WDT tool si un suport separat pentru acesta din urma. Dupa cum se vede, puteti personaliza in diferite culori intreg ansamblul, iar pentru a face mai usoara comanda am identificat fiecare piesa cu cate o litera careia i se poate atribui un numar, corespondent culorii dorite. Daca de exemplu nu se doreste suportul de tamper sau niciun suport, literele corespondente piesei respective nu se includ in cod.

update preturi:
palnie / dosing ring - 30 ron
WDT tool simplu (doar piesele B si C) - 45 ron
WDT tool cu suport tamper sau personalizare (piesele A, B si C) - 50 ron sau 55 ron cu personalizare gen logo de ex.
suport WDT tool - 25 ron
hopper SD - 80 ron

Reply
si un exemplu de personalizare cu logo

Reply
Salut, vreau si eu o jucarie pt wdt:D:D
ECM Technika II  &  Niche Zero

Reply
soby si emi aveti pm

+ poze cu primul set

Reply
Sal, o pâlnie și un wdt (58) pentru mine mai sunt? Thx.

Reply
Interesant hopper-ul. M-ar interesa pentru Quamar 80.
Palnie pentru Lelit 57?
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
salut, cel mai bine ma contactezi prin PM, iti las acolo numerul pt Whatsapp
din pacate nu cunosc dimensiunile rasnitei tale, insa daca imi trimiti o poza cu gura unde se monteaza hopper-ul as putea sa iti marchez ce cote ma intereseaza, la fel si la palnie (am pus o poza mai sus cu niste cote marcate, de ele as avea nevoie ca sa o modific pentru 57)
vad ca esti din Buc, poate trec in weekend si masor eu ce am nevoie daca esti dispus

Reply
tuturor celor care lasa mesaj pe thread le raspund pe PM, un feedback sau poze de la cei ce au cumparat deja e binevenit

Reply
(05-08-2021, 14:46)dijon Wrote: salut, cel mai bine ma contactezi prin PM, iti las acolo numerul pt Whatsapp
din pacate nu cunosc dimensiunile rasnitei tale, insa daca imi trimiti o poza cu gura unde se monteaza hopper-ul as putea sa iti marchez ce cote ma intereseaza, la fel si la palnie (am pus o poza mai sus cu niste cote marcate, de ele as avea nevoie ca sa o modific pentru 57)
vad ca esti din Buc, poate trec in weekend si masor eu ce am nevoie daca esti dispus

Revin peste vreo saptamana cu detalii si poze. Si masuratori ( am un subler si nu mie-e frica sa-l folosesc [emoji23])
Ca idee pentru hopper, cam asa arata partea de sus: https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...80-DR-SCAE
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
sunt disponibile si variantele pe 57mm

Reply
Seturi de 57mm si 58mm

Reply
Si un set de conversie Eureka Mignon XL in SD cu blower si baza inclinata la 15°

Reply
O palnie pentru Lelit (57) vreau si eu. Iar pentru hopper am pus ceva detalii in poza (oarecum stilizate cotele, dar in Paint nu merge desenul tehnic... :-) )

Reply
Mihai ti-am dat pm, continuam acolo. Nu inteleg nimic din poza :|

Reply
(20-08-2021, 13:12)dijon Wrote: Si un set de conversie Eureka Mignon XL in SD cu blower si baza inclinata la 15°

[Image: 20210820-183102.jpg]

[Image: 20210820-183111.jpg]

Se potriveste perfect. Multumesc!
Lelit Elizabeth PL92T, Niche Zero/ Cafflano Kompresso

Reply
(20-08-2021, 18:04)dijon Wrote: Mihai ti-am dat pm, continuam acolo. Nu inteleg nimic din poza :|
Probabil nu mie, nu am primit nimic. Ti-am trimis un PM, poti raspunde la el.

Reply
(13-08-2021, 21:20)dijon Wrote: Seturi de 57mm si 58mm

Seturile respective au ajuns la mine.
Mi-am imbunatatit extragerile semnificativ, fiind mai constante si mai uniforme. 
Recomand!
Home: Strietman CT2 & Honne
Travel: Cafflano Kompresso / Aeropress / Staresso Mirage & Kinu Simplicity
Past: Gaggia Classic PRO PID & Lelit PL43MMI

Reply
Hopper sd Quamar m80 realizat pt MihaiL

Reply
Au iesit frumos.
Iar palnia face fata si daca folosesc pompa sa suflu de pe traseu.
[Image: e09b92529097b58f06a5e5d26c49424a.jpg]
[Image: 484592fc24eace127863d557a7ad011c.jpg]

Reply
Am primit si eu acum un wdt si un indicator pt df64. Arata ff bine, recomand cu incredere!
[Image: jL7GNTg.jpg][Image: Q41lrHj.jpg][Image: dIEQgE2.jpg]
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
model nou de palnie pentru posesorii de Eureka Atom[Image: l9XsHAM.png]

Reply
(13-08-2021, 12:54)dijon Wrote: sunt disponibile si variantele pe 57mm

Salutare, doresc si eu palnie, wdt+suport pe 57. Merci
Lelit 41TEM/Macap M2D/Lelit 57.35mm/Ascaso

Reply
(20-11-2021, 08:44)rrs77 Wrote:
(13-08-2021, 12:54)dijon Wrote: sunt disponibile si variantele pe 57mm

Salutare, doresc si eu palnie, wdt+suport pe 57. Merci
Ai pm

Reply
Salutare! Pentru Giota ce dispozitive puteți printa? Mă interesează cel pentru pahar, pentru popcorning și cel pentru reglajul măcinăturii in special.
[attachment=9047][attachment=9048]
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
(21-11-2021, 21:07)mihneasusan Wrote: Salutare! Pentru Giota ce dispozitive puteți printa? Mă interesează cel pentru pahar, pentru popcorning și cel pentru reglajul măcinăturii in special.

Ai pm

Reply
Ma intereseaza si pe mine dispozitivul antipopcorning pentru Giota.
Multumesc.
ECM Synchronika cu robinet, DF64V + SSP, M47, ECM S-automatik 64
in trecut: df64, K30, Vario Home, Bezzera BB005, si Bezzera Mitica Top

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)