30-07-2021, 10:09 (Edited 30-07-2021, 10:11 by dijon.)
palnie - 30 ron
WDT - 45 ron
hopper - 80 ron
hopper-ul este pentru rasnita Dip Grinders DKS-65, daca aveti alta rasnita am nevoie de niste poze si cote pentru ajustarea modelului
WDT-urile deja facute sunt compatibile cu sitele IMS si Lelit de 58mm, posibil sa fie si cu alte site
+ poze
02-08-2021, 11:53 (Edited 02-08-2021, 13:35 by dijon.)
Pentru ca mi-a cerut AlexC1202 o modificare a designului, postez o poza cu noua varianta ce include un suport pentru tamper integrat in WDT tool si un suport separat pentru acesta din urma. Dupa cum se vede, puteti personaliza in diferite culori intreg ansamblul, iar pentru a face mai usoara comanda am identificat fiecare piesa cu cate o litera careia i se poate atribui un numar, corespondent culorii dorite. Daca de exemplu nu se doreste suportul de tamper sau niciun suport, literele corespondente piesei respective nu se includ in cod.
update preturi:
palnie / dosing ring - 30 ron
WDT tool simplu (doar piesele B si C) - 45 ron
WDT tool cu suport tamper sau personalizare (piesele A, B si C) - 50 ron sau 55 ron cu personalizare gen logo de ex.
suport WDT tool - 25 ron
hopper SD - 80 ron
salut, cel mai bine ma contactezi prin PM, iti las acolo numerul pt Whatsapp
din pacate nu cunosc dimensiunile rasnitei tale, insa daca imi trimiti o poza cu gura unde se monteaza hopper-ul as putea sa iti marchez ce cote ma intereseaza, la fel si la palnie (am pus o poza mai sus cu niste cote marcate, de ele as avea nevoie ca sa o modific pentru 57)
vad ca esti din Buc, poate trec in weekend si masor eu ce am nevoie daca esti dispus
(05-08-2021, 14:46)dijon Wrote: salut, cel mai bine ma contactezi prin PM, iti las acolo numerul pt Whatsapp
din pacate nu cunosc dimensiunile rasnitei tale, insa daca imi trimiti o poza cu gura unde se monteaza hopper-ul as putea sa iti marchez ce cote ma intereseaza, la fel si la palnie (am pus o poza mai sus cu niste cote marcate, de ele as avea nevoie ca sa o modific pentru 57)
vad ca esti din Buc, poate trec in weekend si masor eu ce am nevoie daca esti dispus
Revin peste vreo saptamana cu detalii si poze. Si masuratori ( am un subler si nu mie-e frica sa-l folosesc [emoji23])
Ca idee pentru hopper, cam asa arata partea de sus: https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...80-DR-SCAE
O palnie pentru Lelit (57) vreau si eu. Iar pentru hopper am pus ceva detalii in poza (oarecum stilizate cotele, dar in Paint nu merge desenul tehnic... :-) )
21-11-2021, 21:07 (Edited 21-11-2021, 21:33 by mihneasusan.)
Salutare! Pentru Giota ce dispozitive puteți printa? Mă interesează cel pentru pahar, pentru popcorning și cel pentru reglajul măcinăturii in special.
[attachment=9047][attachment=9048]
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO
(21-11-2021, 21:07)mihneasusan Wrote: Salutare! Pentru Giota ce dispozitive puteți printa? Mă interesează cel pentru pahar, pentru popcorning și cel pentru reglajul măcinăturii in special.