Espressoman infocat
Odorheiu Secuiesc
(02-07-2024, 19:54)d2florin Wrote: Dar totuși de ce nu este by default setată la 0 ….
Pai “d-aia” :)
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s
Espressoman infocat
Bucuresti
Salutare,
Teodora, owner Sloane, Q Arabica Grader și campioana națională la Brewers Cup Championship - titlu câțigat în noiembrie 2024 în cadrul Iași Coffee Festival - ne va reprezenta mâine la World of Coffee Jakarta.
În această postare de pe Instagram puteți vedea toate detaliile și opta pentru a primi o notificare care să vă reamintească să îi urmăriți performanța în timp real, dacă doriți.
Vom reveni și mâine cu o postare pe rețelele de socializare în care veți găsi linkul direct pentru vizionare, așa că fiți cu ochii pe noi!
Espressoman infocat
Bucuresti
Salutare,
În continuarea ultimei postări, vă invităm la un eveniment fizic în București. Este vorba despre o degustare a unui varietal de Java, produs de Jhoan Vergara la ferma Las Flores din Columbia. Participarea este gratuită - această cafea, folosită la Brewers Cup Championship și pregătită chiar de Teodora, este din partea noastră.
Vă așteptăm sâmbătă, 31 mai, la locația de pe Calea Victoriei 31 și/sau luni, 2 iunie, la locația de pe Splaiul Independenței 287. Evenimentul are loc între orele 11:00 și 14:00, în ambele zile!
Espressoman infocat
Bucuresti
Salutări de la Cluj,
Suntem la prima ediție a Transylvania Coffee Festival și vă așeptăm la standul 3. Avem o selecție din cafelele din oferta noastră, cât și prețuri speciale. Așadar dacă sunteți din Cluj sau în vizită în oraș, ne vedem mâine la ultima zi de eveniment între 10:00 și 18:00!
Espressoman infocat
BAIA MARE, MARAMURES
Hello si La multi ani!
Cafeaua speciala pentru Espressoman (Ethiopia Chelchele 1kg) se va schimba in perioada urmatoare? Am incercat-o deja si parca nu as mai lua un kg desi a fost mega buna ?
Espressoman Administrator
Bucuresti
Poate o baga pe aceasta ca sa fie mai accesibila, este o cafea absolut extraordinara, cu inceput lin de ciocolata cu lapte si apoi explozie de fructe tropicale dupa cateva secunde. Simti clar doua trepte de gust ceea ce iti provoaca o senzatie gen cazut in gol cu roller coaster. Cele 48h nu au legatura cu vreun gust de ferment.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
(05-01-2026, 15:28)acristianlucian Wrote: Hello si La multi ani!
Cafeaua speciala pentru Espressoman (Ethiopia Chelchele 1kg) se va schimba in perioada urmatoare? Am incercat-o deja si parca nu as mai lua un kg desi a fost mega buna ?
Salutari din Noul An de la prajitorieeee!
Da, intentionam sa facem aceasta schimbare dupa saptamana viitoare, asa dar ar mai fi o ocazie sa comandati aceasta Ethiopia Chelchele naturala, daca v-a placut >>
https://espressoman.sloanecoffee.com/espressoman
sau sa mai asteptati putin :)
Numai ganduri bune de la prajitorie si cafelute delicioase.
Echipa Sloane
Espressoman infocat
Bucuresti
(07-01-2026, 23:11)Lyvyoo Wrote: Poate o baga pe aceasta ca sa fie mai accesibila, este o cafea absolut extraordinara, cu inceput lin de ciocolata cu lapte si apoi explozie de fructe tropicale dupa cateva secunde. Simti clar doua trepte de gust ceea ce iti provoaca o senzatie gen cazut in gol cu roller coaster. Cele 48h nu au legatura cu vreun gust de ferment.
![[Image: 66OUWww.jpeg]](https://i.imgur.com/66OUWww.jpeg)
Întotdeauna ți se îndeplinesc dorințele :) ? Oferi și consultanță pe metodologie?
Bucuresti
Joaca-te in voie, stiu ca a fost o cafea destul de ofertanta ca profil de prajire. S-ar putea sa nu iti doresti deloc preinfuzie si sa iasa simplu 1:2, desi ar fi motive sa regreti daca nu ai stors-o putin mai tare cu 15 sec preinfuzie, chiar si cu un espressor single boiler gen PL41TEM,
prin folosirea rotitei de aburi.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Espressoman infocat
Bucuresti
(23-02-2026, 20:09)Lyvyoo Wrote: Joaca-te in voie, stiu ca a fost o cafea destul de ofertanta ca profil de prajire. S-ar putea sa nu iti doresti deloc preinfuzie si sa iasa simplu 1:2, desi ar fi motive sa regreti daca nu ai stors-o putin mai tare cu 15 sec preinfuzie, chiar si cu un espressor single boiler gen PL41TEM, prin folosirea rotitei de aburi.
Pare că n-ai prins sensul mesajului meu @
Lyvyoo :))
Mă refeream că dorința ta să ajungă în lista de discount a forumului s-a îndeplinit
Espressoman infocat
Brasov
@
Lyvyoo
Am comandat 1kg :). Acum am nevoie de recipiente pentru depozitare.
● Staresso Mirage Plus ● Aeropress ● Kingrinder K6 ● 2xKinu M47 + POB ● Soy C2, C3 ● Levier chinezesc
Bucuresti
Ai multe alternative
aici.
Espressoman infocat
Bucuresti
@
Sorin0311
Dacă vrei doze mici și nu te deranjează ~40g/recipient, poți arunca o privire la astea
https://www.emag.ro/set-12-sticle-cu-cap...D0GWD7YBM/
#Lelit Bianca V3 Gold #DF64V + SSP MP, #Eureka SD Pro #Pullman 876 #VST #Eureka Mignon Auto-Tamper #BarbroTamper #BookooEcosistem: Themis Ultra+Mini & PressureSensor #WWW.CAFFYX.APP - Live Espresso Extraction & AI Data Model (Personal Project)
Espressoman fresh
Cluj Napoca
Pareri despre El Salvador Guanacaste ?
Vreau sa fac o comanda si nu stiu ce sa incerc. Pentru espresso, la un Gaggimate