Hello There, Guest! Login Register


Prajitoria Mabo - reducere 15%

#31
Nu a specificat decât ca odată pe luna va intra in promoție specială câte o cafea cu 15% disc la care se mai aplica si disc nostru de 15%. Luna asta am văzut ca e Brazilia.
La Etiopia făcuse doar o prezentare.
Bezzera unica pid | CS-001 | Kinu Phoenix | Hario V60 | AeroPress | Klarstein Kettle | KRIBLI-GRABLI | Loveramics
 
Reply
#32
(31-03-2021, 12:03)laviniu_f Wrote: Buna ziua,

remarc faptul ca discontul de 15% nu se aplica la pretul de lista al produsului.
Se aplica la valoarea fara TVA?

Multumesc


salutare,
discount ul se aplica la pretul de lista de pe site, nu mi dau seama unde vezi preturi cu sau fara TVA.

(31-03-2021, 13:13)IonutMihail Wrote: " o cafea la care avem discount de 15%, care se cumuleaza cu discount ul de espressoman de 15% - wcrc19, discountul total fiind de 30% si la pungile de 250g si la cele de 1kg. "

Din pacate Bogdan nu se aplica ce mentionezi mai sus, colegul Raducanu nu cunoaște aceasta campanie, tocmai am achiziționat o punga de Ethiopia. Sunt putin dezamăgit de comunicarea voastra, este a doua oara cand mi se întâmplă sa nu se aplice discountul. Prima data nu m-am întors sa ii menționez acest fapt dar daca s-a repetat si acum cred ca se justifica comentariul meu. Spor!


saluare,
discount ul despre care am scris, cel din promotia Single of the month se aplica doar la cafeaua selectata pt luna respectiva. in cazul de fata este vorba despre Brazil Edio Miranda.
Anyway, acum imi dau seama ca n am fost foarte clar ca avem o lansare de ethiopia noua, suke quto si o promotie a altei cafele, aici sorry.
Noi tratam shop-ul si site-ul ca 2 entitati separate de gestiune/profit/comunicare si de aici faptul ca anumite promotii sunt doar pt site. De ex exista in site o promotie continua pt achizitia a 2 cafele, cu un trigger automat pe cos prin care primesti 15% discount pt a doua cafea pusa in cos (in diverse combinatii), promotie care nu este activa in site.
Campania pt Single of the month de asemenea nu este pt shop, deci nu avea de unde sa stie Raducanu, dar daca tot am ajuns in punctul asta o sa o activez si pt shop si o vom tine asa pt toate promotiile Single of the month.
sper ca am raspuns tuturor neclaritatilor.
pace!

(31-03-2021, 13:59)sochaux_ Wrote: Probabil nu s-a citit cu atenție postul de mai sus cu noua ofertă și s-a înțeles că acea Etiopia nouă urma să fie azi la ofertă.
Sau sper să nu fi făcut comanda azi noapte când apărea reducere de 15% la toate cafelele. Smile
Și eu eram curios să văd ce cafea intră la ofertă și am verificat azi noapte pe la ora ~ 1-2. Apărea reducere 15% la toate cafelele de pe site. Print screen: https://i.imgur.com/xb5clYG.jpg Mi-am dat seama că trebuie să fie o eroare și am spus stop vis, deși era târziu. Smile


da, a fost o eroare din platforma la activarea promotiei pt edio. am si avut cateva comenzi dar asta e viata Smile
Probat | La Marzocco KB-90, GS/3 AV | Mahlkonig E80s/EK-43s | Acareturi multe multe
 
Reply
#33
"Anyway, acum imi dau seama ca n am fost foarte clar ca avem o lansare de ethiopia noua, suke quto si o promotie a altei cafele, aici sorry."

Exact asa am interpretat eu, neștiind nici de promotia Single of the month. Deci aici am lamurit ca interpretarea mea a fost eronata in contexul dat, dealtfel exprimarea lasand urme de interpretare. Oricum asta nu schimba cu nimic faptul ca la prima situație, unde aveai o promotie ex 15% espressoman + aditional ceva la cateva cafele (nu ma intreba care promotie a fost exact, cred ca cea din decembrie) , acel adițional nu s-a luat in calcul la o anumita cafea (am luat mai multe, unele nu aveau extra discount) . Extractii reusite!
Lelit PL41TEM/Niche Zero/sita Ascaso 14-20gr/tamper Lelit 57.35mm/nivelator pretampare Motta 57mm/naked portafilter/handmade Kribli Grabli/Cafflano Kompresso/
 
Reply
#34
(31-03-2021, 19:08)IonutMihail Wrote: Oricum asta nu schimba cu nimic faptul ca la prima situație, unde aveai o promotie ex 15% espressoman + aditional ceva la cateva cafele (nu ma intreba care promotie a fost exact, cred ca cea din decembrie) , acel adițional nu s-a luat in calcul la o anumita cafea (am luat mai multe, unele nu aveau extra discount) . Extractii reusite!

vorbim de o eroare punctuala pe care puteai s o spui atunci si o rezolvam, cum de altfel rezolvam toate erorile pe care le facem cu mana noastra sau le genereaza site ul.
garantez ca nu suntem pusi pe jecmanit espressomani... si cred ca sunt multi pe aici care pot sa confirme Smile
ideea e ca nu suntem perfecti, nici sistemele pe care le avem, dar incercam din toate puterile!
Probat | La Marzocco KB-90, GS/3 AV | Mahlkonig E80s/EK-43s | Acareturi multe multe
 
Reply
#35
Nu cred ca sta nimeni in 6 ron, 15% la 60-70 ron punga cu TVA. Pentru fiecare dintre noi 6-8 ron la o punga nu este un asa mare efort, dar pentru un prajitor care are 500 - 1000 comenzi pe luna inseamna ceva. Mai ales in aceste vremuri cred ca nu trebuie sa alergam pentru fiecare leu pe care il putem trage de la ei, sa ne gandim un pic si la cei care cu greu isi pastreza echilibrul afacerii in aceste vremuri tulburi.
Trebuie sa fim intelegatori si sa ne ajutam. Eu am comandat 2 pungi aseara si am vazut pretul, iar daca am acceptat nu am acceptat ca sa vin si sa reclam acest lucru.
Sper ca nu deranjez pe nimeni cu postarea.
La Cimbali M31 Bistro, Compak E8 SSP + OE Funnel, Atago Pal
 
Reply
#36
(31-03-2021, 14:17)Mihai L Wrote:
(31-03-2021, 14:14)IonutMihail Wrote: ...
Salut, nu despre Ethiopia Suke Quno face referire mai sus sau nu inteleg eu bine?
Ce legătură are cu ce este pe site? Acolo este pretul de lista la fiecare cafea..
In aceeasi postare sunt 3 aspecte distincte. Primul este anuntul despre Etiopia noua. Apoi:
"...De maine o sa intre si noul concept de promo..."
Si in cele din urma, anuntul despre mabo black.


noroc ca am citit ca ai scris 3 aspecte... erau de fapt 4 dar de emotia ethiopiei noi am uitat.
am pus pe site si ethiopia CO2 decaf pt ca e cerere prea mare si am cedat tentatiei Smile
puristul din mine nu crede in decaf, eu daca nu mai pot sa beau cafea, nu mai beau.
dar se pare ca sunt f multi oameni care din vario motive vor decaf asa ca ia uite ce minunatie am scos pt espresso si cappuccino la 12 noaptea:

https://www.mabo.coffee/sidamo-ethiopia-...itate.html
Probat | La Marzocco KB-90, GS/3 AV | Mahlkonig E80s/EK-43s | Acareturi multe multe
 
Reply
#37
seara buna,
doar 1 anunt azi, simplu - am lansat blendul:

https://www.mabo.coffee/abantu-espresso-...itate.html

prajirea este de espresso, cafeaua nu este arsa ci foarte dezvoltata, dar nu este buna de filtru (desi aici intram intro zona de gust pe care nu o dezbat).

recomand pt espresso si bauturi cu lapte pe baza de espresso. Are solubilitate mare, nu chinuie nici rasnita nici espressorul, aciditate medie/joasa, foarte dulce, gust de piersici, fructe tropicale, ciocolata si se combina cu laptele bestial.

hai cu critica.
pace!
Probat | La Marzocco KB-90, GS/3 AV | Mahlkonig E80s/EK-43s | Acareturi multe multe
 
Reply
#38
Deci winner? Blend B? Smile
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Kinu M47, VST 20g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Precision Pitcher 400 ml
 
Reply
#39
(06-04-2021, 21:54)mmariusc Wrote: Deci winner? Blend B? Smile


sa zicem aproape B Smile
a trebuit sa modificam putin compozitia lui B si solubilitatea uneia dintre componente.

ca in caragiale, am schimbat pe ici pe colo, in punctele esentiale Smile)
Probat | La Marzocco KB-90, GS/3 AV | Mahlkonig E80s/EK-43s | Acareturi multe multe
 
Reply
#40
Deci am votat "aproape" castigatorul Big Grin Etiopia a fost si in compozitia originala?
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Kinu M47, VST 20g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Precision Pitcher 400 ml
 
Reply
#41
(06-04-2021, 22:12)mmariusc Wrote: Deci am votat "aproape" castigatorul Big Grin Etiopia a fost si in compozitia originala?


da, eth, brazilia si honduras a fost B ul initial.
a trebuit sa scoatem brazilia pt ca nu se nimerea la solubilitate cu niciuna dintre celelalte componente in prajirea de espresso. brazilia trebuia prajit mai sus decat celelalte doua, in felul asta aducea corp foarte bun, dar si o nota de bitter pe care nu o suportam.
brazilia in prajirea normala ramanea tot timpul under-extracted si dadea o nota de acru dubioasa. deci a trebuit s o scoatem din blend.
gata, nu pot sa zic mai multe pt ca e un blend secret facut de familia mea de generatii intregi!
Probat | La Marzocco KB-90, GS/3 AV | Mahlkonig E80s/EK-43s | Acareturi multe multe
 
Reply
#42
Smile)))))  fair enough! Hai si cu 90+ sa fie cosu' bogat de iepuras Big Grin
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Kinu M47, VST 20g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Precision Pitcher 400 ml
 
Reply
#43
A ajuns comanda in 24h. Daca postai mai devreme, adaugam si un blend pentru testat. Data viitoare!
[Image: jTsAWKK.jpg]
AVX DB1 + Eureka Mignon Specialita
 
Reply
#44
salutare tuturor,
2 anunturi pentru we:

- am lansat Panama Drima Zede - Ninety Plus in colectia MABO black. In versiunea noua, Joseph a folosit in fermentarea anaerobica varietalurile etiopiene heirloom pe care le a planat in Panama si a iesit o nebunie. Prima zi de prajire o sa fie marti 13 Aprilie, sper sa fie cu noroc Smile)

https://www.mabo.coffee/drima-zede-panam...itate.html

- am activat punctele de fidelitate in site pentru cei inregistrati cu cont de client. punctele se aduna retroactiv si cei care au facut deja achizitii o sa le gaseasca in cont. ele se pot folosi la finalul comenzii pentru a plati parte din suma finala.

we fain sa aveti!
Probat | La Marzocco KB-90, GS/3 AV | Mahlkonig E80s/EK-43s | Acareturi multe multe
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)