Welcome Back Log In Create Account

Prajitoria Mabo - reducere 15%

[Image: ?url=static.wixstatic.com%2Fmedia%2F118b...sters.webp]

Prajitoria Mabo Coffee Roasters ofera userilor Espressoman un discount de 15% la cafeaua proaspat prajita folosind la comanda in site cuponul: wcrc19

Discount-ul nu se cumuleaza cu alte promotii. Transportul in Bucuresti si in tara este 20 lei, iar pentru comenzi peste 200 lei este gratuit.

Ridicarea de la prajitorie se poate face dupa confirmarea comenzii.

Topicul general al Mabo este aici.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
WorldCoffeeRoastingChampionship2019 :) :)
Filtroman infocat. 

V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Fellow Ode 2

Reply
WeCreateRichCups2019... [emoji3]
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Salutare,
Am primit comanda de bf. :)
Chiar trebuie sa astept 14 zile pt espresso?
Am urmas Pereira, muganza Rwanda si fszenda Horizonte,
Un termen minim cât ar fi pt degazare :)?
Ms
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply
(19-11-2020, 19:10)d2florin Wrote: Salutare,
Am primit comanda de bf. Smile
Ms

Zicea @dev intr-un post ca daca o rasnesti si o lasi cateva minute, se degazeaza foarte rapid (n-as depasi 15 minute totusi ca si extrem).
Lelit Bianca V2, Honne, Kinu M47 Phoenix, Bravo Tools, Felicita Arc, VST baskets

Reply
Am primit comanda de bf. :)
Ms

problema mare nu e neaparat cu degazarea, care se intampla in doar cateva zile, ci cu impregnarea celulozei cu uleiurile volatile.
cu cat e mai light prajirea, cu atat procesul asta este mai greoi si dureaza mai mult.
in spectrul opus al prajirii, dark si foarte dark, se fragilizeaza atat de mult structura de celuloza incat uleiurile apar foarte repede pe suprafata boabelor.
revenind la oile noastre, daca nu mai ai cafea, bea si inainte de 14 zile, macar asteapta 7-10 minim.
dar am vaz ca sunt mai multe scoli de cafea (precum cele de kung-fu) aici pe forum care recomanda fiecare timpul propriu de asteptare, eu fac parte din scoala cu 2 saptamani :)

(19-11-2020, 21:07)alchemist Wrote:
Am primit comanda de bf. Smile
Ms

Zicea @dev intr-un post ca daca o rasnesti si o lasi cateva minute, se degazeaza foarte rapid (n-as depasi 15 minute totusi ca si extrem).

se degazeaza mai repede, intradevar, dar nu se si impregneaza cu uleiurile volatile. deci vei bea o cafea fara retrogustul specific de dioxid, insa tot a lemne și bețe va gusta.
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Am efectuat prima comanda pe mabo.coffee dar nu a mers codul START, doar wcrc19.
La metode de plata este disponibila doar Plata cu card, nu apare optiunea Plata prin transfer bancar.
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
(22-11-2020, 17:57)lracu Wrote: Am efectuat prima comanda pe mabo.coffee dar nu a mers codul START, doar wcrc19.
La metode de plata este disponibila doar Plata cu card, nu apare optiunea Plata prin transfer bancar.

salutare,
intradevar, codul start nu mai este valabil, doar wcrc19 functioneaza in acest moment.

in decembrie o sa mai fie reduceri dar fara voucher ci direct pe site.

ref la metoda de plata noi avem activa doar varianta cu card online, ni se pare mai simplu decat plata la curier sau transfer bancar.
merci fain

Reply
Baieti si fete, pentru ca vine Craciunul am pregatit cateva cafele noi pe site, la care bineinteles, se adauga discountul de 15% (cu voucherul wcrc19) pentru espressoman.

In primul rand am marit seria MABO Black la 4 cafele (colectia asta este facuta din microloturi cu procesari sau varietaluri deosebite) - https://www.mabo.coffee/mabo-black-rarities
- Finca El Cabuyal, Costa Rica (Anaerobic)
- Finca Riocofre, Columbia (Anaerobic natural - Gesha)
- Finca Lerida, Panama (Anaerobic Slow Dry)
- Finca Lerida, Panama (Pacamara Natural)

Si am adaugat tot in categoria de MABO Black un Black Box de 3 dintre cafelele de mai sus la un pret special - oricare 3 dintre cele 4 cu un discount de ~15%, la care se adauga si discountul espressoman de inca 15% - https://www.mabo.coffee/mabo-black-box.html

In categoria de Single Origin avem 2 cafele noi (oricum sunt aproape toate noi, cropuri 2020) - https://www.mabo.coffee/single-origin
- Finca Jaramillo, Panama (natural)
- Las Marias, Nicaragua (Anaerobic natural)

Pentru restul cafelelor o sa anunt vineri, pe 11 dec, ce discount-uri o sa avem pentru perioada de final de an.

Ne vedem si la shop cu bucurestenii :)

Reply
dupa cum am promis, revin cu info - reducerile sunt up&running pe site.

peste reducerile de pe site functioneaza bineinteles si extra codul de reducere wcrc19

extractia fie cu voi!

Reply
Super
Ne poti spune te rog cat sunt valabile reducerile, eu mai am aproape vreo 2 kg de cafea de tocat, și aș vrea să fac comanda cat mai spre finalul lunii.
Bugster+Honne, Kinu

Reply
(11-12-2020, 23:27)Cosminchir Wrote: Super
Ne poti spune te rog cat sunt valabile reducerile, eu mai am aproape vreo 2 kg de cafea de tocat, și aș vrea să fac comanda cat mai spre finalul lunii.

toata luna decembrie o sa fie, deci chill :)

Reply
Azi a ajuns si Box-ul "de culoare" de la Mabo in mai putin de 24 ore de la comanda
Am sa incerc sa raman cat mai obiectiv, odata cu pandemia am incercat foarte multa cafea de la prajitorii nostri si apreciez foarte mult notele cafelei procesate natural iar Costa Rica El Cabuyal este cea mai buna cafea bauta de mine vreodata cu cel mai intens si unic gust.

Cele doua Panama noi promit note mai intense cand vine vorba de ferment asa ca sper sa imi dea peste cap podiumul, oricum great job @bogdan_geor

Astept pareri, a mai incercat cineva aceste 3 sortimente sau sunt singurul care simt din plin scortisoara si gingerbread in Costa Rica ?

[Image: jlPHneJ.jpg]
ECM Synchronika | DF83v | Comandante

Reply
La mulți ani!
Bine-ai venit la Viena, Mabó [emoji2]

Greu cu transporturile si comenzile de sarbatori dacă nu te planifici din timp. Am rămas fără provizii și am recurs la surse locale din colț... Kaffemik (fiind produse alimentare au voie sa deschidă doar pt to go chiar și in lock down-ul actual). M-am bucurat sa te văd [mention]bogdan_geor [/mention] ca Guest!

[Image: 12b71ddbea7e0aa36e36de3f98868ff6.jpg]
[Image: 8a47d4953c5de2fd4f7d455164c0a2e5.jpg]
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47  ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche  ► 2019.09 Dalla Corte  S + u ⋑ ı o, Niche 

Reply
Nici koppi nu e de lepădat :))
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
(09-01-2021, 20:41)adiszep Wrote: Nici koppi nu e de lepădat :))

Am luat și aceea :). E o costa Rica honey, cuatai (nu știu dacă am scris bine), mai avusesem ceva similar. E numai buna de extras, a stat deja la degazat. Anaeroba de la Mabó va mai aștepta un pic.
Cei de la kmik (host-ul)prăjesc destul de “vienez”. Nu prea au prăjiri light, ca mulți de altfel in Viena.
2017.11 Lelit Victoria, Kinu M47  ► 2018.09 Profitec Pro 300, Kinu M47 + Niche  ► 2019.09 Dalla Corte  S + u ⋑ ı o, Niche 

Reply
Finca Las Marias, acum ca e degazata, am desfăcut punga - cu Lapte are o aroma incredibila de ciocolata! O simți și doar cum sta pe birou....

Reply
Dragilor,
datorita cererilor in crestere din piata pentru un blend de espresso, ne pregatim sa facem unul. A facut @Raducanu (Florin) 2 modele si am vrea sa le testam pe anamdoua inainte sa-l lansam. O sa fie in cateva cafenele ambele modele pentru teste dar m-am gandit ca si parerea publicului de acasa conteaza. Asa ca daca vreti sa ne sustineti in initiativa asta puteti comanda un pachet format din 2 pungi de 250g cu denumirea de blend A si blend B, dupa care sa votati pe un link de vot. in approx o luna vom vedea rezultatul votului si luam o decizie.
Ambele blend uri sunt compuse din cafele cu punctaj peste 87 si sunt prajite in zona confortabila pentru extractii espresso (tinand cont ca noi prajim omniroast, blendul este putin mai sus).

https://www.mabo.coffee/mabo-blend-a-b.html

mare rugaminte sa nu votati inainte de a le bea pe amandoua... zic pentru ca tentatia e mare sa se voteze imediat :)
merci fain

Reply
neata all,
saptamana asta incepem curatenia de primavara si facem loc etiopiilor crop 2021. prima care iese din oferta este ethiopia Gora Kone, incepand de acum are o reducere de 20% la care se adauga si reducerea de 15% pt espressoman. (voucherul: WCRC19). Mergem pe principiul FCFS (first come/first served) si mai avem approx 25k.

https://www.mabo.coffee/cafea-de-special...iopia.html

cat de curand introducem in oferta o etiopie crop 2020/2021, procesare honey, momentan profilam dar revin cu info :)
saptamana faina tuturor!

Reply
Salut, Ethiopia Kayon Mountain sa nu o scoateti, e cea mai buna din cele 3 :).
Astept sa gust desigur noile sortimente.
Numai bine!
Home: La Marzocco Linea Micra, Niche Zero
Past: Lelit Anita PL042EMI, Lelit Elizabeth, Eureka Atom Specialty 65E, Kinu M47 Phenix, Lelit PL162T Bianca

Reply
(11-03-2021, 22:43)laviniu_f Wrote: Salut, Ethiopia Kayon Mountain sa nu o scoateti, e cea mai buna din cele 3 :).
Astept sa gust desigur noile sortimente.
Numai bine!

naturalele apar mai tarziu, asa ca o sa mai avem kayon pana prin mai/iunie, pana atunci cautam o naturala care sa merite :)

Reply
Domnii Bolsonaro si Ortega se regasesc in ultima mea comanda, sa vedem cum ii imblanzesc Smile
Mignon Specialita | Lelit PL91T | Bialetti V6

Reply
(02-03-2021, 10:10)bogdan_geor Wrote: neata all,
saptamana asta incepem curatenia de primavara si facem loc etiopiilor crop 2021. prima care iese din oferta este ethiopia Gora Kone, incepand de acum are o reducere de 20% la care se adauga si reducerea de 15% pt espressoman. (voucherul: WCRC19). Mergem pe principiul FCFS (first come/first served) si mai avem approx 25k.

https://www.mabo.coffee/cafea-de-special...iopia.html

cat de curand introducem in oferta o etiopie crop 2020/2021, procesare honey, momentan profilam dar revin cu info :)
saptamana faina tuturor!

seara buna,
reusind cu succes curatenia de primavara, am introdus in oferta prima Ethiopie din cropul nou. Suke Quto este o cafea cu o procesare destul de rara pentru Ethiopia, si anume honey. Gustul de caise si ceai verde vin in intampinare, urmand un retrogust floral foarte curat, completat de o corpolenta mare cu dulceata asemenea.
Dupa aproape 3 saptamani de teste pt profiluri diverse, azi am prajit primele sarje pentru vanzare, cu profilul care a confirmat ca fiind cel mai bun. cativa dintre voi insa au apucat sa o vada la prajitorie si espresso si filtru din sarjele de test, din care oricum ne a fost f greu sa alegem castigatorul, cafeaua fiind una exceptionala.
De maine o sa intre si noul concept de promo pe care o sa l avem luna de luna, si anume single of the month, o cafea la care avem discount de 15%, care se cumuleaza cu discount ul de espressoman de 15% - wcrc19, discountul total fiind de 30% si la pungile de 250g si la cele de 1kg.
Urmeaza in 2 saptamani inca o lansare de mabo black, inca in teste, nu zic mai multe dar o sa fie bomba.
saptamana minunata va doresc!

Reply
Buna ziua,

remarc faptul ca discontul de 15% nu se aplica la pretul de lista al produsului.
Se aplica la valoarea fara TVA?

Multumesc
Home: La Marzocco Linea Micra, Niche Zero
Past: Lelit Anita PL042EMI, Lelit Elizabeth, Eureka Atom Specialty 65E, Kinu M47 Phenix, Lelit PL162T Bianca

Reply
" o cafea la care avem discount de 15%, care se cumuleaza cu discount ul de espressoman de 15% - wcrc19, discountul total fiind de 30% si la pungile de 250g si la cele de 1kg. "

Din pacate Bogdan nu se aplica ce mentionezi mai sus, colegul Raducanu nu cunoaște aceasta campanie, tocmai am achiziționat o punga de Ethiopia. Sunt putin dezamăgit de comunicarea voastra, este a doua oara cand mi se întâmplă sa nu se aplice discountul. Prima data nu m-am întors sa ii menționez acest fapt dar daca s-a repetat si acum cred ca se justifica comentariul meu. Spor!
La Pavoni Professional fully upgraded/Niche Zero/Cafflano Kompresso/
Past: Lelit PL41TEM

Reply
(31-03-2021, 13:13)IonutMihail Wrote: " o cafea la care avem discount de 15%, care se cumuleaza cu discount ul de espressoman de 15% - wcrc19, discountul total fiind de 30% si la pungile de 250g si la cele de 1kg. "

Din pacate Bogdan nu se aplica ce mentionezi mai sus, colegul Raducanu nu cunoaște aceasta campanie, tocmai am achiziționat o punga de Ethiopia. Sunt putin dezamăgit de comunicarea voastra, este a doua oara cand mi se întâmplă sa nu se aplice discountul. Prima data nu m-am întors sa ii menționez acest fapt dar daca s-a repetat si acum cred ca se justifica comentariul meu. Spor!

Încerc să înțeleg, așa că am intrat la ei pe site. Dacă pe site scrie că Brazilia Edio Miranda e cu reducerea de 15%, iar tu ai cumpărat o Etiopia, ce reducere ar trebui să se cumuleze?
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
Probabil nu s-a citit cu atenție postul de mai sus cu noua ofertă și s-a înțeles că acea Etiopia nouă urma să fie azi la ofertă.
Sau sper să nu fi făcut comanda azi noapte când apărea reducere de 15% la toate cafelele. Smile
Și eu eram curios să văd ce cafea intră la ofertă și am verificat azi noapte pe la ora ~ 1-2. Apărea reducere 15% la toate cafelele de pe site. Print screen: https://i.imgur.com/xb5clYG.jpg Mi-am dat seama că trebuie să fie o eroare și am spus stop vis, deși era târziu. Smile

Reply
(31-03-2021, 13:33)rdumitrescu Wrote:
(31-03-2021, 13:13)IonutMihail Wrote: " o cafea la care avem discount de 15%, care se cumuleaza cu discount ul de espressoman de 15% - wcrc19, discountul total fiind de 30% si la pungile de 250g si la cele de 1kg. "

Încerc să înțeleg, așa că am intrat la ei pe site. Dacă pe site scrie că Brazilia Edio Miranda e cu reducerea de 15%, iar tu ai cumpărat o Etiopia, ce reducere ar trebui să se cumuleze?
Salut, nu despre Ethiopia Suke Quno face referire mai sus sau nu inteleg eu bine? [emoji848]
Ce legătură are cu ce este pe site? Acolo este pretul de lista la fiecare cafea..
La Pavoni Professional fully upgraded/Niche Zero/Cafflano Kompresso/
Past: Lelit PL41TEM

Reply
(31-03-2021, 14:14)IonutMihail Wrote: ...
Salut, nu despre Ethiopia Suke Quno face referire mai sus sau nu inteleg eu bine? [emoji848]
Ce legătură are cu ce este pe site? Acolo este pretul de lista la fiecare cafea..
In aceeasi postare sunt 3 aspecte distincte. Primul este anuntul despre Etiopia noua. Apoi:
"...De maine o sa intre si noul concept de promo..."
Si in cele din urma, anuntul despre mabo black.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
Ethiopia Suke este cafea noua introdus de ei.. Cafeaua lunii va fi anunțată, cum este acum Brazilia din câte am înțeles.
Spor
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270wi, Sita : Ascaso 

Reply

Forum Jump:

Browsing: 2 Guest(s)