24-12-2012, 14:25 (Edited 24-12-2012, 14:36 by pseudoxiah.)
Nu ma mandresc neaparat cu ele, primele modele reusite dupa saptamani de incercari. Am vazut ca nu s-a mai postat de mult si am zis sa reanimez topicul.
(24-12-2012, 14:25)pseudoxiah Wrote: Nu ma mandresc neaparat cu ele, primele modele reusite dupa saptamani de incercari. Am vazut ca nu s-a mai postat de mult si am zis sa reanimez topicul.
Pentru primele saptamani e foarte fain! :)
Sa iti treci aparatura la semnatura.
(24-12-2012, 15:46)zuluafonu Wrote: Pentru primele saptamani e foarte fain! :)
Sa iti treci aparatura la semnatura.
Mersi. Momentan folosesc aparatura antica gasitia ratacita prin casa. Caut sa sa scap de ea si sa-mi iau ceva mai bun si apoi o voi trece si la semnatura.
Tare! Se vede mana de fotograf! Nu strica sa o pui pe un site de stockfoto si sa trimiti link-ul catre Bezzera Italia :) Inca ma gandesc daca sa fac sau nu o sectiune de fotografie dedicata espresso-ului, dar nu ca un topic pe forum si ca o sectiune separata pe site, interactiva.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Eu nu ma chinui sa fac floricele / inimioare / frunzulite sau alte minuni ca oricum nu-mi ies si ma intereseaza mai mult gustul, dar uitati ce mi-a iesit azi...tocmai azi, de dragobetele americanesc :D
Sa fie un semn, ceva ? ;):D
Multumesc pentru primire, este facuta cu un philips saeco 8323 si cafea de la Starbux.Pasiunea pentru cafea o am cam de o luna inspirata de un coleg de la munca,sunt in faza de acumulare informatii :) Inainte am avut un expresor cu pastile,dar stiam ca ma mint singur..
ps: am incercat si cafea de la florescu in combinatie cu hario mini(a colegului) :) Momentan incerc cu disperare sa-mi gasesc un pitcher ieftin ,am fost in ikeea si nu mai aveau