06-12-2018, 17:29 (Edited 06-12-2018, 17:30 by sochaux_.)
@Lyvyoo
Ce îmi recomanzi să mai încerc?
În mesajul de eroare pe care l-am precizat anterior apare și IP-ul meu, dacă ajută cu ceva informația. M-am gândit că blochează ceva server-ul, stau prea mult pe forum în ultima perioadă? :D Dar am testat și pe rețeaua locală și pe conexiunea de date mobilă. Am încercat de pe PC(Firefox și Chrome), de pe mobil(ambele variante ale site-ului, pe Chrome, Android). Am șters cookies. Același rezultat.
Am găsit singur rezolvarea. M-am gândit să caut dacă a mai discutat cineva despre această eroare și aceeași platformă de forum - MyBB.
Din ce înțeleg e vorba de configurare de la web host-ul forumului, dacă dorești să discuți cu el problema.
Se poate vedea în mesajul 5(și 4 parțial) de aici pe comunitatea MyBB.
Nu i-au plăcut ghilimelele mele. Dar partea interesantă e că ghilimelele au fost acceptate de când am editat semnătura anterior și primeam eroare doar acum în ultimele zile când vream să mai adaug ceva sau să dau preview.
Am observat ca dupa BF, t versiunea mibila nu mai apare meniul cu News si etc. ci apare linkul cu reduceri care te duce pe prima pagina.
ca sa dau de latest posts, trebuie sa ma duc in browserul mobil si sa aleg -Desktop version, dupa care imi aoare optiunea News.
Iar ca sa pot citi postarile, trebuie sa ma intorc la Mobile version prin debifarea optiunii mai sus amintite.
Asa cum ati observat, azi dimineata forumul a intampinat niste probleme de functionalitate datorita mutarii pe un sever cu alta versiune de OS, CentOS 7, fara de 6. Hostingul a rezolvat intr-un timp relativ lung caci nu tinea numai de el (cica a aparut un redirect neasteptat in loop) si dupa cateva ore am rezolvat.
Observ totusi ca au disparut niste postari facute cu o seara in urma. In caz ca ati dorit sa spuneti ceva important, va rog sa faceti un efort si sa repostati. Bine ca s-a rezolvat caci m-a prins distrat situatia si nu aveam un backup recent :)
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Apropo, va mai rog ceva. Pentru ca inclusiv eu am patit ce spunea Torin, pe alte pagini, daca mai intampinati eroarea 404 dati o curatare cache si cookies, ori din browserul vostru ori dintr-un soft specializat pe care oricum ar trebui sa-l folositi (Ccleaner spre exemplu). Ar trebui sa va mearga totul bine dupa aceasta operatiune. Hosting-ul a dat de asemenea un flush.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper
Ups, au promis ca sunt forever... Sa nu fie vreo problema, verific.
Oricum, recunosc ca e foarte riscant ce am facut, sa ma bazez pe un serviciu de imagini de acest tip.
Poate ne ajuta IT-istii cu o parere, cat de greu e sa faci ceea ce au realizat cei din forumul de infrastructura peundemerg.ro, adica un uploader in imgur special pentru ei, cu toate fisierele pastrate - http://proinfrastructura.ro/poze.html
...am gasit rezolvarea, intr-adevar filtrarea "last year" e cu probleme, asa ca este recomandabil sa aveti optiunea "Default Thread View:" pe show all, ca in imagine, sau default, cum am constatat ca are Liviu, si pare ca ii merge.
In cursul investigatiilor am mai gasit o duda... la Search, cand se cauta numai in titluri, Titles only, cautarea este exacta, nu returneaza si potriviri rezultate. Mai exact in cazul nostru, am cautat in titluri "Saltea" si nu a returnat nimic, pentru ca era articulat, titlul cautat era "salteaua noastra...".
Cautarea in continut insa merge bine, returneaza atat potriviri exacte cat si partiale.
Am observat ca dupa BF, t versiunea mibila nu mai apare meniul cu News si etc. ci apare linkul cu reduceri care te duce pe prima pagina.
ca sa dau de latest posts, trebuie sa ma duc in browserul mobil si sa aleg -Desktop version, dupa care imi aoare optiunea News.
Iar ca sa pot citi postarile, trebuie sa ma intorc la Mobile version prin debifarea optiunii mai sus amintite.
se poate pune meniul vechi la loc, va rog?
Gata! Dupa ani si ani am gasit o solutie ok pentru bara de search in varianta mobile Testati...
Altceva ce mai vreti sa repar?