Welcome Back Log In Create Account

Platforma software a forumului - probleme, dezbateri, propuneri

(07-01-2020, 11:47)sochaux_ Wrote: Eu înțeleg că a intrat deja în secțiunea corespunzătoare pentru editarea profilului, doar că nu i se încarcă acele meniuri de unde se selectează ziua, luna, anul. E posibil să fie o chestiune legată de browser.
@Doinita Îți recomand să încerci și o sesiune privată(în Chrome - incognito), doar cât să testezi dacă acolo funcționează.
Da. Sunt deja in sectiunea de editare. adaug data nasterii doar ca la butonul de privacy nu am nicio optiune si eroarea este legata de acest lucru. Atasez o poza. Sper sa se vada.
Multumesc pentru indrumari in ceea ce privește semnătura. Am tot cautat prin meniu si nu am dat de ea...
Gaggia Classic 2015 & Lelit PL043MMI 

Reply
Nu se vede poza...foloseste butonul negru i din bara de formatare pt adaugarea pozelor
E posibil sa ai setata tema de mobil ca default. 
P.S. Am verificat si asa este, ti-am resetat pe default. Acum ar trebui sa fie totul ok.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
[Image: e06a0Lk.jpg]

Tot nu.merge de pe mobil. Voi incerca mai tarziu pe desktop. Oricum nu tin musai sa am data nasterii acolo, dar daca tot eram pe editare profil. Am zis sa fie cat mai.complet :)
Gaggia Classic 2015 & Lelit PL043MMI 

Reply
Nu marcheaza bine citit/necitit. Vezi imaginile atasate.
Am observat problema inca din ecranul principal... cand am la toate subforumurile bulina alba, ca nefiind postari noi, in lista ultimelor postari totusi mai sunt randuri cu bold, adica necitite.
Aceeasi comportare si in Opera si in Chrome, W7.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
Uff, nu stiu exact..
Am testat acum si eu, e totul ok la mine
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
La mine imaginea standard pentru avatar apare ca inexistenta [Image: aw6PIgv.jpg]
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
Pune si tu un avatar frumos si rezolvi :)

Reply
Da, asta mai mult ca workaround. Imaginea aia tot lipsa ramane pentru userii care nu au avatar.
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
Pe forum eu te vad cu avatarul generic in regula. Acolo la optiunile de profil e posibil sa fie un conflict pe undeva. Investighez...
[Image: MYhNlKk.png]

Reply
O sugestie ar fi crearea de subtopice pe orase sau judete la topicul "Unde ai baut o cafea buna in Romania ".

Pentru a cauta pareri despre cafenelele bune dintr un oras trebuie parcurse de fiecare data toate cele 45 pag.
Lelit PL81t, Ibric email, Ibric turcesc, Aeropress, V60. Rasnite Kinu Phoenix, Sozen, prajitor cafea Rostmeister, Cafflano Kompresso, Xeolo ghost burr 10 step.

Reply
Sau sa cauti doar in topic numele orasului respectiv...

Reply
Ar fi o ramificare extrema, cu inca vreo cateva zeci de topicuri suplimentare. Cel mai simplu este sa folosesti search, cum zice si renatoa.

Reply
Nu mai reușesc să încarc poze apasănd semnul acela negru cu un "I"
Bianca V2, DF64 SSP cast, 078 sculptor,  Zp6 special, Kinu m47p, cafelat robot, wilfa, april brewer, b75, v60

Reply
Probabil o problema temporara a serverului respectiv, imgur..

Reply
Se pare ca merge...
[Image: B66I3Kx.jpg]

Reply
S-a produs si la voi vreun update la Chrome (Windows 10) incat s-au schimbat fonturile? Eu vad ceva schimbat clar in redarea fonturilor dar nu stiu de unde sa iau problema...
Am un Exo 2 din cate imi spune extensia WhatFont.
[Image: FFNNsy4.png][Image: 9xGrsIf.png]

Reply
in CSS
...... /themes/theme6/global.css

#container {
  1. color: #363636;
  2. text-align: left;
  3. line-height: 1.4;
  4. margin: 0;
  5. font-family: 'Exo 2', sans-serif;
  6. font-size: 13px;
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Daca e scris acolo inseamna ca exista si inainte. S-a schimbat ceva doar in Chrome, altfel nu imi explic de ce azi vad diferit fonturile..mai sters asa..

Reply
Nu a mai fost o problema similara?
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...0#pid88200
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Acum apare si la mine manjit, in Opera, care e tot Chrome engine.
Zic acum, pentru ca atunci cand ai postat prima oara intrebarea, acum 58 minute, se vedea bine.
Refresh de cache probabil.
Da, cu manjeala asta este chiar iritanta citirea...

In dialogul in care tastez acum, de Reply, fontul este cel vechi, se vede ok.

Reply
Eu folosesc Vivaldi (chromium) si apare la fel ca ieri, nimic schimbat.

Reply
Am observat ca imi dispar postarile, patiti si voi la fel? S-a facut un update de forum?

Reply
Nu e niciun update, doar ca regretatul Dem Radulescu si-a cerut sketch-urile inapoi , vazandu-le luate in bășcălie.

Reply
(25-05-2020, 11:19)Lyvyoo Wrote: Nu e niciun update, doar ca regretatul Dem Radulescu si-a cerut sketch-urile inapoi , vazandu-le luate in bășcălie.

Nu ma uit la televizor, ce legatura are cu problemele forumului?

Reply
Cu un simplu search pe YouTube cred ca iti  dai seama si singur de similitudinea unui sketch cu Dem Rădulescu si ultimile tale postari. Hai sa fim mai seriosi putin caci ironia repetată jignește. Doar nu crezi ca cei din jur sunt pietre si nu sesizează tonul de bataie de joc al postarilor.

Reply
Deci tu le-ai sters?

Ce, din tot ce am postat eu, a fost jignire la adresa cuiva? Am folosit un limbaj curat, frumos, cum e bine pe espressoman, ce am facut gresit? Pe cine am deranjat? Spune punctual, altfel nu are relevanta ce-mi spui si esti doar totalitar pe forumul tau.

Reply
Au fost sterse doar una sau doua postari, dupa un sublim avertisment prealabil asupra tonului permanent ironic, care la un moment dat devine jignitor datorita repetarii acelorasi poante.

Am avut in vedere postarile de aiciaiciaici, aici si aici.

Nu e mai simplu sa zici "da, mai toate postarile din ultima vreme au fost la caterinca pentru ca am fost amuzat / deranjat de tonul prea inaltator al unor scrieri din forum" decat sa ne ascundem atat dupa gard si sa parem si nemultumiti? Stim amandoi ca stii foarte bine ce faci si ce scrii, iar stilul absolut ironic, repetat, chiar cu tag-uire ca sa se atraga atentia, fara nicio intentie de dialog real, nu poate continua la nesfarsit (ex. "inegalabilul Radu Carutasu", "dle doctor" etc.)
A nu se intelege gresit, nici eu nu agreez pe forum postari goale de continut ca acestea, iar in cazul aparitiei altora asemanatoare chiar rog sa se dea report si voi actiona in consecinta (mai sus i-am cerut userului sa puna poza ceruta de tine sau stergem). Si tot aici, decat sa o tinem asa intr-o caterinca nesfarsita, mai bine ne exprimam acolo in topicul respectiv cu o parere personala negativa, argumentata. Iar daca unui user nu-i convine, nu are decat sa raspunda cu opinia lui, e forum... E mai direct, simplu si civilizat.
Altfel, totalitarism pe Espressoman nu exista, useri banati in 10 ani cred ca sunt doar 4, ba din contra reprosul primit de-a lungul timpului fiind ca e prea liber forumul. Eu zic ca e ok asa cum este.

P.S. te rog sa faci o modificare tehnica - la semnatura se pune echipamentul folosit, iar daca este in vanzare punem in paranteza acest lucru pentru modelul respectiv Ex. Dalla Corte Mina (de vanzare), LM GS3. 

Reply
Am laudat prea mult si fara rost? S-ar putea sa fi facut niste reclama mascata, dar suntem romani, ce dracu, normal ca o sa promovez lucrul bine facut. 

Semnatura e in regula, le folosesc cat timp le vand, vrei s-o dublez?

Reply
Ti-am zis, daca ai ceva de obiectat la anumite postari, fa-o acolo la modul serios, cu argumentele respective. In rest cred ca s-a inteles ce am vrut sa spun.
Ref la semnatura, scopul ei este sa aiba un format ce exprima aparatele utilizate nu sa exprime intentii secundare. Altfel cum ar arata un topic in care fiecare  semnatura de sub user incepe cu "de vanzare", "de inchiriat", "vand ieftin", "vand urgent". Varianta cu paranteza, care deja e prea mult pt scopul semnaturii, e cea mai ok.
Eu zic ca putem fi mai pozitivi putin, cel putin asa te-am cunoscut...

Reply
Dark mode?
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)