Au fost sterse doar una sau doua postari, dupa un sublim
avertisment prealabil asupra tonului permanent ironic, care la un moment dat devine jignitor datorita repetarii acelorasi poante.
Am avut in vedere postarile de
aici,
aici,
aici,
aici si
aici.
Nu e mai simplu sa zici "da, mai toate postarile din ultima vreme au fost la caterinca pentru ca am fost amuzat / deranjat de tonul prea inaltator al unor scrieri din forum" decat sa ne ascundem atat dupa gard si sa parem si nemultumiti? Stim amandoi ca stii foarte bine ce faci si ce scrii, iar stilul absolut ironic, repetat, chiar cu tag-uire ca sa se atraga atentia, fara nicio intentie de dialog real, nu poate continua la nesfarsit (ex. "inegalabilul Radu Carutasu", "dle doctor" etc.)
A nu se intelege gresit, nici eu nu agreez pe forum postari goale de continut ca
acestea, iar in cazul aparitiei altora asemanatoare chiar rog sa se dea report si voi actiona in consecinta (mai sus i-am cerut userului sa puna poza ceruta de tine sau stergem). Si tot aici, decat sa o tinem asa intr-o caterinca nesfarsita, mai bine ne exprimam acolo in topicul respectiv cu o parere personala negativa, argumentata. Iar daca unui user nu-i convine, nu are decat sa raspunda cu opinia lui, e forum... E mai direct, simplu si civilizat.
Altfel, totalitarism pe Espressoman nu exista, useri banati in 10 ani cred ca sunt doar 4, ba din contra reprosul primit de-a lungul timpului fiind ca e prea liber forumul. Eu zic ca e ok asa cum este.
P.S. te rog sa faci o modificare tehnica - la semnatura se pune echipamentul folosit, iar daca este in vanzare punem in paranteza acest lucru pentru modelul respectiv Ex. Dalla Corte Mina (de vanzare), LM GS3.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper