Welcome Back Log In Create Account

Pizza facuta acasa

Acum si la air fraier...

https://www.emag.ro/friteuza-cu-aer-cald...D0Y9QL3BM/

Reply
Am cautat dimensiunile interioare ale produsului, fara rezultat. 
Sunt curios daca merge si la paine :)

Pe itgalaxy e aprox 660ron...
Starseeker (AK74 & Edge Plus) + Rocket R58 + Hottop

Reply
(24-03-2026, 22:51)dragos.stoian Wrote:
(17-03-2026, 11:29)alnick Wrote: Aluat clasic neapolitan, 2 minute și jumătate la 450 de grade în cuptorul AVX.
[Image: ET5dN2H.jpeg][Image: vZgQuAr.jpeg]2F

Cum ți se pare cuptorul, mulțumit? Mă gândeam să îmi iau și eu, dar e enorm și pt o pizza pe săptămână...nu am unde sa îl țin. Poți băga succesiv 2-3 pizza fara sa pierzi temperatura?

E foarte bun raportul preț/calitate. Am să fac săptămâna asta 4 pizze una după alta și am să măsor temperatura pietrei între copturi.
Staresso Mirage Pro & De'Longhi ECP, Hario V60 & Aeropress, IBRIC, KINGrinder K6 & AVX CG301, NanoFoamer Lithium, Cocinare B6, Timemore Basic 3.0...Dieckmann Röstmeister.

Reply
(01-04-2026, 11:35)CosminN Wrote: Am cautat dimensiunile interioare ale produsului, fara rezultat. 
Sunt curios daca merge si la paine :)

Pe itgalaxy e aprox 660ron...

Ir pe site-ul propriu iHunt este 859 lei Smile

Pentru dimensiune pizza se poate face o interpolare, plecand de la latimea de 52 cm.
Mda... pare sa ocupe loc mult pe blat... si 10 kg greutate.

La paine "merge" ca orice cuptor cu convectie, fara capac si fara abur... adica iti va face coaja instant si nu mai lasa sa creasca. Plus ca nu ai nici spatiu... 10 cm maxim, daca nu cumva vreo 8...

Reply
Cel de pizza are 8 cm deschidere si pare similar, dupa usa. Nu are nici placa jos.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
N-are placa ceramica, dar "ceva" are (1x Pizza stone, conform paginii de pe site iHunt)... care este incalzita cu o rezistenta de 600W, restul pana la 2100W fiind sus.
Si tot de acolo, rasfoind pozele mai cu atentie, aflam ca ar incape o pizza de 28-30 cm
https://www.ihunt.ro/air-fryer/ihunt-bro...-fast.html

Reply
(01-04-2026, 11:59)alnick Wrote:
(24-03-2026, 22:51)dragos.stoian Wrote:
(17-03-2026, 11:29)alnick Wrote: Aluat clasic neapolitan, 2 minute și jumătate la 450 de grade în cuptorul AVX.
[Image: ET5dN2H.jpeg][Image: vZgQuAr.jpeg]2F

Cum ți se pare cuptorul, mulțumit? Mă gândeam să îmi iau și eu, dar e enorm și pt o pizza pe săptămână...nu am unde sa îl țin. Poți băga succesiv 2-3 pizza fara sa pierzi temperatura?

E foarte bun raportul preț/calitate. Am să fac săptămâna asta 4 pizze una după alta și am să măsor temperatura pietrei între copturi.

Cam greu să coci una după alta. A trebuit să aștept 5, 6 minute între copturi.
Staresso Mirage Pro & De'Longhi ECP, Hario V60 & Aeropress, IBRIC, KINGrinder K6 & AVX CG301, NanoFoamer Lithium, Cocinare B6, Timemore Basic 3.0...Dieckmann Röstmeister.

Reply
Eu n-am o problema cu asta… Intai scot pizza din cuptor si pe urma ma apuc de urmatoarea.
E numai bine asa.
Bezzera Aria, PL41TEM, G-IotaVS, Eureka Mignon Specialita, M47 Phoenix, ibric, AeroPress, Kompresso... and V60/Hario Buono

Reply
am cumparat un mixer pentru ca mi se parea ca la mana nu amestec suficient aluatul: https://www.emag.ro/mixer-cu-bol-de-6l-d...615_1785_1

am facut reteta ca de obicei si am facut pizzle la ferrari g3. a fost clar o imbunatatire de ce faceam pana acum

[Image: wrZJjQp.jpeg][Image: UAEq1tr.jpeg][Image: 5qeZKdC.jpeg]
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply

Forum Jump:

Browsing: 16 Guest(s)