05-08-2020, 21:28
(05-08-2020, 20:02)flipu2k Wrote:(05-08-2020, 19:47)renatoa Wrote: Ca sa ai astfel de griji trebuie sa cumperi mult peste 1kg, sau ma rog, o cantitatea de care sa tragi peste o luna.
Ca espresoman din Bucuresti si Cluj sincer nu vad ce m-ar determina sa fac asta, avand acces permanent la cumparat cafea proaspat prajita.
La mine doar eu beau cafea, deci iau un kil odata pentru toata luna. Nu am drum prin centru sa ma aprovizionez decat foarte rar, si nici n-am chef sa stau tot timpul cu morcov ca raman fara daca iau cate-o punga. E cel mai comod asa :)
Eu am avertizat de la bun inceput ca o sa apară cârcotași la acest gen de topic :)
Lelit PL81T, Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton

) aveti, de va puneti problema asta iarasi si iarasi, parca ar fi primul topic pe tema asta...
mie mi-ar fi imposibil...
eu imi fac zilnic alt blend...

![[Image: coffee-grinder-freezer.jpg]](https://dailycoffeenews.com/wp-content/uploads/2019/11/coffee-grinder-freezer.jpg)
in functie de ce inseamna 250g, poate fi la unii o saptamana, la altii 2-3 zile.