Multumiri @
Lyvyoo, @
eugenm, @
bubucalu, @
Raducanu, tuturor celor care au organizat evenimentul, colegilor care au venit cu expresoare, rasnite, sponsorilor....tuturor participantilor.
Am fost la randul meu placut impresional de Lelit Bianca, de calitatea shoturilor realizate. Extrem de silentioasa pompa, padle-ul usor de manevrat, frumos finisat si placut la vedere. O evolutie semnificativa in zona expresoarelor si, intr-adevar ceva nou ca solutii mod de lucru si posibilitati de extractie.
Cafea buna de la Ecuator si de la Bogdan Georgescu/Sloane care a venit cu o Ethiopia Burtucana naturala.
Pe Lelit Bianca, cu rasnita Vario K30, din Burtucana, a obtinut Lyvyoo un shot memorabil, echilibrat, foarte bogat in arome clare, distincrte, fructate dar si florale. Buuun rau!
In toata agitatia de acolo nu l-am mai regasit in alte extractii, dar cu siguranta, in linistea de acasa lucrurile stau altfel.
Concursul de cupping realizat cu minutiozitate, corect si atent. Am invatat multe!
Mi-a parut rau ca nu am mers pe o cafea prajita pentru espresso, asa cum o fac eu acasa si am experimentat ceva foarte light, prajita pe data 11.07, cum am crezut eu ca ar trebui sa fie pentru preparare prin metoda brew.
Nu m-am gandit sa tragem si cateva shoturi din aceastea ca tare bine mai miroseau boabele si aveau un gust foarte interesant la data prajirii.
In opinia mea a fost cel mai complex eveniment, marca Espressoman, organizat pana in prezent.
Cafea buna, aparte diverse si interesante, bere, piza, atmosfera placuta, o vreme care a tinut cu noi si, mai ales, oameni pasionati si minunati!
Sincere felicitari tuturor participantilor dar si celor care au fost activi cu prajiri de cafea si in cadrul competitiei de latte art.