Hello There, Guest! Login Register


Kit-uri Coffee Sensor E61, La Pavoni

#91
Am avut experienta faina cu acest screen de la Tudor: la leverul meu, din cauza debitului mare, riscul e mare de channelling. Cu sita/filtrul asta din inox de la el, shot-urile arata bine mereu pe pf naked.
ECM Classika (de vanzare), Honne, Niche, QM Rapida
 
Reply
#92
Buna seara!
Am avut o tentativa sa dau comanda pentru o sita pentru puck dar m-am oprit. Am o nedumerire. Transportul ptr România este 8 euro? In primul post scrie ca e gratuit.
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kribli-Grabli / Motta tools & Gaggia Classic 2015 / MDF 
 
Reply
#93
Tot la transport m-am blocat și eu de câteva ori. 10-20ron cam pe aici se învârte costul cu transportul pe unde cumpăr de obicei.
ECM Classika Pid, vst/ims, Niche, kribli
 
Reply
#94
@TudorP primesc si eu un raspuns sau pierd timpul? Am incercat si pe mesaj privat, fara succes; si pe Wapp de pe site, degeaba! Mai mult, pe Wapp mesajul a fost citit fara nici un raspuns !!!
Pentru ca sunt încăpățânat mai intreb o data: este normal ca la un produs de 9 euro transportul, in tara, sa coste 8 euro? In conditiile in care la inceputul acestui subiect ni se spune ca transportul e gratuit? Gresesc eu ceva? Nu selectez, sunt in eroare? Totusi, pentru ca vreau sita ptr puck nu putem gasi o alta solutie de expediere? Sa dau la transport cat dau pe produs imi pare total fara sens! In conditiile in care produsul are cateva grame!!!
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kribli-Grabli / Motta tools & Gaggia Classic 2015 / MDF 
 
Reply
#95
Și eu dacă comand un push button de la noi din tara de 2 RON trebuie sa plătesc transportul 20 RON... Asa de pe ali espress vine gratis..
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270, Sita : Ascaso 
 
Reply
#96
Am editat transportul sa fie 6 EUR.
Intrucat nu lucrez si nu prea expediez in Romania, toti livratorii imi cer taxe mult mai mari decat cele cu care sunteti voi obisnuiti.
Totusi voi lua diferenta din pretul e vanzare al produsului.
Ca si paranteza, tinand cont de situatia de pe piata, sunt totusi la un pret ok fata de concurenta, care vinde un mesh in 3 straturi la 20-30 usd plus transport nu?
Si au fost doua sau trei persoane care au comandat si cu 8 EUR si au fost foarte multumiti.
Totodata, intradevar apar si situatii asemanatoare chiar si pentru mine, sa am nevoie de cateva saibe de la Cluj si transportul este dublu cat ele. Dar daca AM NEVOIE, PLATESC.
Multumesc.
May God be with us.
 
Reply
#97
Eu am pus intrebarile de mai sus in contextul informatiilor din primul post al acestui subiect de discutii, in care se specifica transportul gratuit. Cred ca ar fi bine ca sa vorbesti cu Liviu pentru a modifica acel post.
In alta ordine de idei, unul dintre cei ce au comandat cu 8 euro transportul am fost chiar eu pentru ca, asa cum am zis, sunt interesat de acest produs. Mai mult chiar, cred ca voi deschide un subiect pentru a scrie cateva impresii despre el pentru ca eu consider ca este foarte util mai ales pentru posesorii de E61, din perspectiva pastrarii unui grup curat.
Politica "daca ai nevoie dai cat costa" nu e una OK, parerea mea! Ar fi pacat ca prețul competitiv la care ai scos produsul sa fie influentat negativ de transport.
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kribli-Grabli / Motta tools & Gaggia Classic 2015 / MDF 
 
Reply
#98
@TudorP Tu vinzi mesh sau o sita de tabla gaurita?

Eu inteleg ca nu e rentabil sa vinzi la romanica dar mai usor cu pianul pe scari...
cafe: +4u ts, atom 75, olympus hs, bunn g9
home: aeropress, v60, xeoleo ghost
 
Reply
#99
Cata răutate, câteodată ne. Meritam soarta.. Îți vine să tot pleci Smile))
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270, Sita : Ascaso 
 
Reply
Drum bun... directia Est... ca e cea mai apropiata granitza Wink o sa te lamuresti rapid cum e cu soarta.

Problema nu este ca tudor e neinteresat de piata interna din cauza ca vinde mult mai bine la extern... el produce ceva de nisa, de lux chiar as zice... irelevant pentru nevoile unui om mediu.
Problema este ca aceasta situatie s-a generalizat la tot ce inseamna produs in tara, noi nu mai apucam sa vedem/gustam nimic din ce se face cu adevarat bun aici, pentru ca pleaca la export. Iar noi importam mizeriile altora...
Culmea e ca explicatia nu e neaparat intotdeauna pretul mai bun obtinut de afara...
 
Reply
Un contract cu o firma de curierat locala, nu e o povara de nesuportat. In schimb, e destul de nefericit sa pui in carca cumparatorului taxe de transport nejustificat de mari.
cafe: +4u ts, atom 75, olympus hs, bunn g9
home: aeropress, v60, xeoleo ghost
 
Reply
Ce vina are el dacă la noi costa asa de mult curierul. Și mai și comentam.
În fine, nu mai bine nu se mai complica cu noi
Espressor: Lelit PL41TEM ,  Rasnita: Baratza Sette 270, Sita : Ascaso 
 
Reply
  


Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)