Welcome Back Log In Create Account

Kit-uri Coffee Sensor E61, La Pavoni

Profilarea te ajuta dacă ai cafele mai vechi sau prăjite pt filtru.

Reply
De la Brewtus la Bianca te pot sfatui cei care au trecut prin amandoua. Nu stiu cat se schimba gustul. As zice ca daca pastrezi cafeaua si macinatura nu o sa fie deviatii mari.

Schimbarile radicale se vad cand te joci cu parametrii cafelei, pucului si procesului de brew. Profilarea schimba expunerea cafelei la apa, timp si presiune. Si eu o sa merg spre profilare sa vad ce obtin.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Lelit Mara PL62S, Eureka Club E, Kinu M47 Phoenix
Former: Lelit PL41TEM, Macap M2D

Reply
Mulțumesc frumos
Dalla Corte Studio, Mazzer Philos

Reply
Hello! As avea si eu o intrebare pentru cei care au kit-ul de flow control. Materialul acela de plastic de pe manere se poate desuruba? Ma dandesc ca poate reusesc sa instalez o padela de lemn, asemanator cu ce e pe Bianca.
Bezzera Unica + Timemore Sculptor 78s, Fellow Stag EKG + Hario V60

Reply
Ai nevoie de 2 rotiri de 360'
Varianta simpla si cea cu tumburus mobil.

[Image: nlb0c2l.jpg][Image: Q6riW4J.jpg][Image: McCHkvM.jpg][Image: 21Cpe5q.jpg]
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

Reply
(25-11-2020, 00:39)tapughenadie Wrote: Ai nevoie de 2 rotiri de 360'
Varianta simpla si cea cu tumburus mobil.

[Image: nlb0c2l.jpg][Image: Q6riW4J.jpg][Image: McCHkvM.jpg][Image: 21Cpe5q.jpg]

Ca sa scot plasticul am nevoie de 2 rotiri, sau in operarea profilarii de presiune? Tnx!

Reply
Va salut.
Din aceasta dimineata am inceput BF.
Codul de discount PE LANGA preturile afisate, ce ofera -10% suplimentar, este ESPRESSOMAN BF.
Multumesc.
May God be with us.

Reply
Multumim Tudor! Am si dat comanda  :D . Spor la vanzari!

Reply
Eu multumesc.
Sper ca a fost totul super ok si pentru voi.
Cu stima.
May God be with us.

Reply
Da, a ajuns kitul, inclusiv fata de termometru. Multumesc
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
Azi a ajuns și la mine! Foarte frumos lucrat și cu toate cele necesare. În 20 de minute l-am montat [emoji16]. Felicitări Tudor pentru produse și mulțumim pentru reduceri!

Am făcut și primele 2 cafele și din câte îmi dau seama va dura puțin până voi reuși să obțin ce vreau eu, deci exista o curbă de învățare.

Eu am înlocuit doar partea superioară a ciupercii. Arcul de jos l-am lăsat pe cel stoc. Dacă robinetul e închis, când pun levierul pe poziția de mijloc nu curge apă deci e anulată preinfuzia.

Reply
Salut!

​​​​Exista un preț special pentru forum sau lista - 10%? Întreb deoarece dacă aplic lista - 10% iese ~300lei iar la barshaker este 250lei lista tot de la cs

Mulțumesc

La termometrul de grup fac referire
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
Va salut.
Strict pentru comunitatea espressoman, pun la vanzare cateva produse custom:

1. Nivelator / tamper practic pentru Flair Pro / Pro 2, stainless, este practic prototipul dupa care am facut versiunea finala a produsului meu - 80 EUR pe site, pentru membri 200 lei. Este full stainless insa fara polish exterior.

2. Kit profilare presiune La Pavoni, furca are o mica lovitura, intrucat atunci cand polisam piesa mi-a scapat din mana din pacate. Pret pe site 190 EUR, pentru membri 600 lei. Vine complet gata de montat pe masina.

3. 3 kit-uri profilare presiune pentru VIBIEMME DOMOBAR. Este primul si singurul kit de profilare cred ca din lume special creat pentru acest grup. Aceste 3 seturi sunt din prototipurile create de mine initial pentru testing. Nu au niciun defect si nu sunt diferite fata de produsul final, doar ca nut-ul superior nu este polishat. Pret site 180 EUR, pentru membri 600 lei fiecare set, care vine complet cu gauge etc.

Cu acesta ocazie va pot prezenta cateva produse custom create intre timp de catre Coffee Sensor:
1. Linie complet noua de garnituri Coffee Sensor din silicon pentru La Pavoni, urmeaza si E61.
2. Tamper / nivelalor custom made complet din inox pentru Flair Pro si Pro 2.
3. Flow control device special creat pentru grupurile Vibiemme.
4. Pentru Cremina am creat teava de aburi cu removable steam tip.
5. Nivelatoarele custom made 49.5, 51.5 si 58.5 cu maner de lemn si middle core + baza din inox.
6. Second screens 49.5, 51.5 si 58.5 ce se utilizeaz deasupra pucului de cafea, pentru a rezolva daca este cazul, eventuale probleme de extractie cum ar fi channeling, coffee puck disturbance  etc.
7. Funnels custom made din inox pentru La Pavoni dar si E61, modele tamp trough curbate dar si drepte compatibile cu Niche.

Membrii dispun de cunoscutul discount cod ESPRESSOMAN pe site.

Va multumesc si God bless,
Tudor P.
May God be with us.

Reply
Salut,

Ma intereseaza:

2. Kit profilare presiune La Pavoni, furca are o mica lovitura, intrucat atunci cand polisam piesa mi-a scapat din mana din pacate. Pret pe site 190 EUR, pentru membri 600 lei. Vine complet gata de montat pe masina.

Am trimis PM.

Reply
Cred ca trebuie verificat dacă este pre sau post millennium.
La Pavoni Europiccola, Kinu M47
(Romanian is not my native language, sorry for my mistakes)

Reply
Kitul se potriveste pe ambele - pre si post mill.
#Faema E61 Legend #Olympia Cremina 67 #LaPavonis #LaPeppina # Gaggia Mini #Aeropress #Mythos 1 #Niche Zero #Kinu Classic M47 | ex: #Expobar Brewtus #BFC # Gaggia Classic

Reply
Da intradevar merge pe ambele generatii, ms Bogono.
May God be with us.

Reply
Vreau si eu sa pun controlul debitui ,ma intereseaza opinia  celir care au deja ,cum este rezultatul in ceasca?
multumescThis is the way
rocket giotto timer evoluzione r ,rasnita eureka atom 75s, staresso mirage, tamper panthera gear powered by suncoffee , kinu M 47, WDT tool by panthera&dijon, hario v60, ibric, nivelator mota, BWT filter.

Reply
orwo, rezultatul este dificil de explicat in anumiti termeni. Pe scurt, vor fi clar schimbari in gust si temperatura. Fiecare user are stilul lui, roast-ul lui utilizat, fiecare cauta anumite note sau doreste doar ALTCEVA...
Daca imi poti oferi mai multe detalii si indicatii referitoare la intrebarea ta, te rog, si sper ca eu sau altcineva sa poata raspunde cat mai obiectiv.
God bless.
May God be with us.

Reply
Din experienta mea, e un upgrade foarte foarte important. Eu nu modific debitul in timpul unui shot, de obicei il reglez inaintea shot-ului si il las asa. Ma ajuta ca, de exemplu, la o cafea procesata natural, omniroast, sa las debitul la maxim. Sau, daca vreau mai multa claritate, setez un debit mai mic din start, extractia incepe la 9 bar si, datorita restrictiei de debit, acul manometrului din grup coboara in mod "natural", fara sa modific eu debitul in timpul extractiei, spre 5 bar la sfarsit.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Foarte buna informatia cradun, multumesc mult.

Mai adaug la vanzare:

1. Doua flow device folosite in teste, la pretul de 450 lei, cu semne de utilizare pe ele.
Pret pe site varianta retail 150 EUR minus 10% discount espressoman (pret final aprox. 664 lei).

2. Doua bucati custom made Niche compatible funnels full stainless pentru E61, sunt cele inalte de 35mm, care sunt si tamp through, la pretul de 100 lei per bucata. Pret pe site 40 EUR minus 10% discount espressoman (pret final aprox. 177 lei).

Va multumesc.
May God be with us.

Reply
(13-05-2021, 15:15)TudorP Wrote: 2. Doua bucati custom made Niche compatible funnels full stainless pentru E61, sunt cele inalte de 35mm, care sunt si tamp through, la pretul de 100 lei per bucata. Pret pe site 40 EUR minus 10% discount espressoman (pret final aprox. 177 lei).

Vreau eu un funnel te rog. Îți trimit info pe PM.
online: ACS Vesuvius EVO Leva / Niche Zero
offline: Aeropress / Kinu M47 Phoenix

Reply
(13-05-2021, 15:15)TudorP Wrote: Foarte buna informatia cradun, multumesc mult.

Mai adaug la vanzare:

1. Doua flow device folosite in teste, la pretul de 450 lei, cu semne de utilizare pe ele.
Pret pe site varianta retail 150 EUR minus 10% discount espressoman (pret final aprox. 664 lei).

2. Doua bucati custom made Niche compatible funnels full stainless pentru E61, sunt cele inalte de 35mm, care sunt si tamp through, la pretul de 100 lei per bucata. Pret pe site 40 EUR minus 10% discount espressoman (pret final aprox. 177 lei).

Va multumesc.

As dori si eu un flow device, am trimis PM. Mersi!

Reply
A mai ramas un flow control device si un funnel inalt tamp trough compatibil si cu Niche.
Multumesc.
May God be with us.

Reply
(19-05-2021, 12:04)TudorP Wrote: A mai ramas un flow control device si un funnel inalt tamp trough compatibil si cu Niche.
Multumesc.

Salut, vreau eu un kit...vreau sa il pun pe Vibiemme domobar.
Multumesc

Reply
Vibiemme are un grup putin diferit de restul grupurilor  E61 si are nevoie de un kit special, nu cred ca e compatibil cel care se afla aici la vanzare la pret redus, insa am vazut ca are Tudor pe site kit si pt Vibiemme.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Salut ! Doresc eu ultimul flow device, am trimis PM. Multumesc!
Expobar Brewtus IV + flow control, Eureka Mignon XL + Kinu Phoenix
EX - Gaggia Classic 2015, Fiorenzato F64E Red

Reply
Valabil inca un flow.
Si doua funnele inalte pentru E61 compatibile cu Niche si nu numai, din inox.
Cu stima.
May God be with us.

Reply
(25-05-2021, 11:11)TudorP Wrote: Valabil inca un flow.
Si doua funnele inalte pentru E61 compatibile cu Niche si nu numai, din inox.
Cu stima.

Salutare,
Vreau eu 1 funnel pt e61+niche.

Mersi frumos!
good coffee + good water + good equipment

Reply
As dori sa mentionez produsele custom pe care am inceput sa le fabric cu un partener extern si care se vand destul de bine pe Coffee Sensor:

Second screen filters din inox sau cum se zice mai pe romaneste, filtre din inox de utilizat direct peste pucul de cafea.
Daca sunt prezente probleme de extractie si de puc (channeling mai ales), acestea sunt mai mereu rezolvate de catre aceste filtre custom made.

Dimensiuni disponibile: 49.5 (Pavoni, Cremina), 51.5 (Pavoni post mill) si 58.5 (E61).

https://ibb.co/YPPkvgX

Multumesc.
May God be with us.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)