08-08-2020, 18:42
Acest kit functioneaza si pe aparatele cu pompa vibratoare?
DE1Pro, Bentwood Vertical 63
Hario Switch
Hario Switch
|
Kit-uri Coffee Sensor E61, La Pavoni
|
(08-08-2020, 18:42)Adriahno Wrote: Acest kit functioneaza si pe aparatele cu pompa vibratoare?

Pentru primele doua justificari termometrul va sta in grup bine-mersi!(04-09-2020, 08:36)Carmenmartini Wrote: TudorP, te-am contactat in PM pt. o comanda...
Cosmin Wrote:Acest kit include si arcul care anuleaza camera de preinfuzie?
TudorP Wrote:... in pachet este gasit si spring-ul (arcul) pentru anulare camera preinfuzie.
Gabi_M Wrote:... chiar daca espressorul este dotat din constructie cu manometru este necesara montarea unuia suplimentar in grup.
(13-09-2020, 21:42)radudani Wrote: care ar fi totusi problema: multi din doritorii de kit de control debit, au deja montat in grup un termometru (pe care il utilizeaza in rutina de extractie)! si ar fi bine daca n-ar mai fi nevoie sa-l inlocuiesti cu un manometru cu functie diferita!
cred ca se poate uzina un adaptor de grup, cu functie duala - pentru termometru/proba de temperatura si pentru manometru; dar asa ceva va avea totusi putini doritori de complicatii, iar fabricarea lui implica riscuri si costuri...
(13-09-2020, 10:58)gioni Wrote: Buna se poate trimite si la cei care deja au achizitionat kitul?
Multumesc
Quote:Eu NU ignor mesaje, NU raspuns doar cui am chef.
(10-11-2020, 06:44)KrisssKros Wrote: TudorP, Coffee Sensor are in plan o campanie "black friday" 2020?
Nu vreau sa aflu anticipat preturi speciale sau perioada concreta, ci doar daca este anul acesta planificata o asemenea campanie sau nu, avand in vedere ca am deja vreo doua produse puse in cos.
Multumesc!
(15-11-2020, 19:01)mihailuican Wrote: Salut, din Bucuresti, pentru kitul de profilare.
Stii pe cineva care mi-l poate instala pe un Lelit Mara PL62?
Mulțam.
(23-11-2020, 20:20)tmerlusca Wrote: Profilarea debitului independenta de aparat aduce o schimbare semnificativa in procesul de brew. Gustul se schimba in mod evident.
Daca scoti profilarea din schema aparatele sunt comparate pe forum.