Welcome Back Log In Create Account

Kit-uri Coffee Sensor E61, La Pavoni

Acest kit functioneaza si pe aparatele cu pompa vibratoare?
DE1Pro, Bentwood Vertical 63
Hario Switch 

Reply
Tocmai mi l-am montat si eu astazi pe Marax.
Nu am cu ce sa il compar calitativ, insa mie mi se pare foarte bine construit si finisat.
Montarea e aceeasi ca la ecm flow control, foarte facila. Gasiti tutorial pe youtube la whole latte love. La 616 ron (atat a rezultat la conversia din euro) cu reducerea Espressoman inclusa, este cea mai buna alegere pret/calitate. Urmeaza sa fac teste cu cafele zilele astea si revin cu impresii.
Ii multumesc pe aceasta cale lui Radudani si Tudor pentru sfaturile si suportul oferit.
Legat de interesul scazut pot spune ca pe mine initial m-a indus in eroare descrierea de pe site, cum ca este incompatibil cu unele grupuri E61 Lelit. Poate ar fi bine de expus pe site modele cu grupuri custom cu care kitul este incompatibil. Inteleg ca nu se poate testa pe toate E61, dar la cele cu care s-a descoperit ca este incompatibil se poate expune o lista cu modelele.
Nu vad o problema legata de pompa, Marax are pompa custom cu un flow redus si e vibratoare. Pe site-ul coffee senaor se mentioneaza ca nu afecteaza pompele.
Lelit Marax (CS flow control) /Eureka Atom 75e ; past: Lelit 41 TEM/Macap M2M Stepless

Reply
(08-08-2020, 18:42)Adriahno Wrote: Acest kit functioneaza si pe aparatele cu pompa vibratoare?

Da desigur ca functioneaza si pe pompele cu vibratii !

Va multumesc tuturor pentru feedback.
Vanzarile sunt mai slabe pe Romania poate pentru ca nu investesc mult in reclame sau marketing.
Coffee Sensor a inregistrat cresteri foarte bune si naturale (constanta), datorita propagarii ,,din vorba in vorba", ca sa spun asa.

Kit-ul meu la pretul pentru espressoman este mai mult decat afordable.
Deci va astept !

God bless.
May God be with us.

Reply
Si eu aveam neclaritatea asta de pe site ce tine de incompatibilitatea cu Lelit! Daca au instalat baietii kitul pe Mara X, cred ca va merge si pe Mara fara X  Smile
Intradevar, o idee foarte buna si abea astept sa-l instalez pentru cel putin doua justificari. Prima, imi va oferi mai multe secunde de preinfuzie de la caz la caz functie de cafea. A doua, de a putea diminua debitul spre sfarsit de extractie in cazul cand apare acea involburare. Hai ca a aparut si a treia justificare :) Voi putea sa ma joc cu profilarea in extractie, sa vad ce rezultate obtin in ceasca. Si aceste rezultate imi vor dicta cat de grabnica ar putea fi trecerea la CREM ONE , ca spre asta merg  Wink  Pentru primele doua justificari termometrul va sta in grup bine-mersi!
TudorP, pe aceasta cale solicit si eu acest kit de control debit. Multumesc.
CREM ONE Profiler; Compak E8; Sculptor 078S; Kinu M47; VST18-20gr.
Ex: LELIT PL62S(kit profilare CS), Mazzer SJ

Reply
Totul este disponibil.
Comenzile sunt asteptate pe www.coffee-sensor.com
Codul de reducere pentru ORICE achizitie este ESPRESSOMAN.
Va multumesc.
May God be with us.

Reply
Am mai adus produse noi pentru LP:

1. Distribuitor / leveler cu maner de lemn pentru Post Mills cu baza de 51.5
2. Site de dus si baskets de la IMS, pentru ambele generatii de La Pavoni
3. Adaugam aproape zilnic garnituri / washers pentru aparatele LP
4. Stirrer / WDT TOOL cu maner de lemn
5. Heat sink pentru Post MIll, pana acum am avut doar pentru Pre Mill.

Va multumesc si va astept pe www.coffee-sensor.com.
Codul de reducere este ESPRESSOMAN.

God bless.
May God be with us.

Reply
TudorP, te-am contactat in PM pt. o comanda...

Reply
(04-09-2020, 08:36)Carmenmartini Wrote: TudorP, te-am contactat in PM pt. o comanda...

Am incercat sa-ti raspund insa ai mesageria dezactivata.
Scrie-mi te rog direct pe whatsapp, de pe site: www.coffee-sensor.com.
Cu stima.
May God be with us.

Reply
Un mic update: acum in pachet este gasit si spring-ul (arcul) pentru anulare camera preinfuzie.
Va multumesc.
May God be with us.

Reply
Buna se poate trimite si la cei care deja au achizitionat kitul?
Multumesc
Lelit Marax (CS flow control) /Eureka Atom 75e ; past: Lelit 41 TEM/Macap M2M Stepless

Reply
Cosmin Wrote:Acest kit include si arcul care anuleaza camera de preinfuzie?
TudorP Wrote:... in pachet este gasit si spring-ul (arcul) pentru anulare camera preinfuzie.

sigur, oricine isi doreste un kit la nivelul celor mai complete oferte pe piata...

imi e permis cred, sa mentionez aici opinia mea:
pentru o majoritate, inlocuirea acelui arc, este o manopera suplimentara si greoaie;
avem nevoie de kit pentru ca vrem sa facem preinfuzie sau/si sa simulam un profil de extractie pe care-l credem bun...
atunci dece oare se renunta la acele 1-2 sec de preinfuzie la 2 bar oferite standard de grupul E61?!
pentru ca asa a facut Lelit la Bianca? 
imi convine intotdeauna sa pastrez o alternativa default, in care merg pe capabilitatile masinii stock;
(n-am facut asa la Strega si am regretat destul...)

preinfuzia implicita E61, are avantajul pentru mine, ca la shoturile cu cafea mediu prajita, nu mai umblu la tzumburush si totul merge ca la E61 clasic... de fapt, lucrez putin cu controlul de debit in grup, dar: (1) deseori merg pe debit general usor mai scazut, asa ca primii picuri apar mai tarziu, dupa 10 sec. si (2) intervin uneori asupra debitului in extractie, cand am curgere deci, dar numai pentru a scadea treptat presiunea/debitul, oarecum pe linia spring-levers (rezultate discutabile...)

cand vreau preinfuzie suplimentara, ma 'racordez' la acel palier de 2 bar implicit, si 'strang' surubul ca sa raman acolo inca vreo 2-3 sec, pana apare picurarea, dupa care sar rapid pe 8 bar...

mai merita poate mentionat ca in toate aceste manevre de control debit, e absolut necesar manometrul in grup;
indicatiile manometrului de pompa nu sunt... relevante: la debit normal (0,5-4 ml/sec, de la ristretto la lungo), arata doar presiunea de limitare OPV!
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)

Reply
@radudani Ai raspuns la una din intrebarile pe care intentionam sa le pun. 
Deci chiar daca espressorul este dotat din constructie cu manometru este necesara montarea unuia suplimentar in grup.
Bezzera Unica;  Kinu M47; accesorii Motta; French Press; V60; cold brew Mizudashi

Reply
Gabi_M Wrote:... chiar daca espressorul este dotat din constructie cu manometru este necesara montarea unuia suplimentar in grup.

spuneam, in topic, " in toate aceste manevre de control debit": deci, in circuitul hidraulic intre pompa si puc, exista restrictorul variabil manual, de debit;

cand manevram padela/tzumburushul (imi place cum suna :) ), aplicam o restrictie de debit in circuit - adica debitul de iesire dupa restrictor, e mai mic decat debitul de intrare! asta se 'lasa' si cu o cadere de presiune de care ne dam seama numai citind manometrul din grup, care va indica o presiune mai mica decat cea indicata de manometrul de pompa; caderile astea de presiune sunt proportionale cu rezistentele hidraulice ale restrictorului si ale pucului;
pe masura ce extractia se apropie de sfarsit, pucul devine mai permeabil si rezistenta lui hidraulica scade;
'sursele competente' indica drept necesara pentru o extractie reusita, mentinerea unui debit aprox. constant;
asta inseamna ca trebuie sa marim treptat rezistenta hidraulica a restrictorului pe care va cadea tot mai multa presiune;
in tot acest timp, presiunea pe care debiteaza pompa e mentinuta relativ constanta de catre OPV, care va elimina din circuitul de extractie surplusul de apa, limitand presiunea la o valoare setata (de obicei, 8-9 bar);
s.a.m.d.

deci exista in cazul nostru, un dispozitiv de restrictie si control debit in grup; kitul cumparat va contine de regula si un manometru de... insurubat in grup!
care ar fi totusi problema: multi din doritorii de kit de control debit, au deja montat in grup un termometru (pe care il utilizeaza in rutina de extractie)! si ar fi bine daca n-ar mai fi nevoie sa-l inlocuiesti cu un manometru cu functie diferita!
cred ca se poate uzina un adaptor de grup, cu functie duala - pentru termometru/proba de temperatura si pentru manometru; dar asa ceva va avea totusi putini doritori de complicatii, iar fabricarea lui implica riscuri si costuri...
________________________________________________________________________________________
Strega_mod(esp32)/ MaraX_mod(esp32)/ Sette_270/ Macap_m7/ prajitor_fluid_bed_diy_(4Kg/luna)

Reply
(13-09-2020, 21:42)radudani Wrote: care ar fi totusi problema: multi din doritorii de kit de control debit, au deja montat in grup un termometru (pe care il utilizeaza in rutina de extractie)! si ar fi bine daca n-ar mai fi nevoie sa-l inlocuiesti cu un manometru cu functie diferita!
cred ca se poate uzina un adaptor de grup, cu functie duala - pentru termometru/proba de temperatura si pentru manometru; dar asa ceva va avea totusi putini doritori de complicatii, iar fabricarea lui implica riscuri si costuri...

+1

Daca s-ar putea produce un astfel de adaptor ar fi chiar interesant.
Acasa: Expobar Brewtus IV,  K30 Vario sh, Duomo Eight, Bravo Distributor & Tamper, Tampercube, Acaia Lunar, site VST, IMS
In deplasare: Kinu M47, filtre Kalita

Reply
(13-09-2020, 10:58)gioni Wrote: Buna se poate trimite si la cei care deja au achizitionat kitul?
Multumesc

Nu cred ca @TudorP ofera arcul separat la vanzare, i-am trimis deja 2 mesaje in care am spus ca sunt interesat de arc si nu am primit nici un raspuns.

Sigur, are dreptul sa raspunda sau sa nu raspunda la mesaje cui doreste si e drept ca nu am cumparat kit-ul facut de el, doar kit-ul ECM pe care l-a vandut el ca produs SH, dar, totusi, e putin neplacut sa nu primesti raspuns dupa mai multe zile de la mesajul trimis. Probabil Tudor e ocupat, sper sa raspunda curand.
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Cradun, trebuie sa fiu prezent pe multiple platforme si pe mai multe piete.
Asta inseamna ONE MAN COMPANY din pacate.

A doua parte a precizarilor tale nu isi au absolut deloc rostul.
Te rog sa citesti parerile membrilor despre mine si despre HOW I WORK.
Eu NU ignor mesaje, NU raspuns doar cui am chef.
Am ajutat chiar si colegi care aveau senzorul din alta parte, trimitandu-le gratuit adaptori etc. ca sa si le repare.
Ei nu s-au mai intors aici sa imi multumeasca sau macar sa spuna si altora cum merg lucrurile cu Tudor si Coffee Sensor.

Colac peste pupaza, mi s-au contopit toate topicurile intr-unul, intrucat erau prea multe.
Living la vida loca !

Am preferat pentru membrii espressoman sa mentin niste preturi total speciale, adica sa nu duc omul pe site si sa ii ofer un oarecare cupon, insa complicandu-mi viata, sa discut cu fiecare in parte atat cat este necesar, sa fac preturi speciale si uneori chiar individualizate, si da, GIVE STUFF FOR FREE des, si asta fara mare suport de pe partea cealalta a zidului, adica a membrilor sau owner-ului.

I am mai raspuns unui coleg despre arc.
Nu vand acel arc dar il transmit gratuit doar contra taxei de transport.

Imi dai te rog pe PM datele tale de livrare si se rezolva.
Multumesc.
May God be with us.

Reply
Multumesc pt raspuns, Tudor, scuze de acuzatiile nefondate, mesajul initiat legat de ignorare l-am modificat la 20 de min dupa ce l-am scris, tocmai pentru ca mi-am dat seama ca am exagerat si ca nu ai raspuns pt ca erai ocupat
Honne, J64V, DC Studio, Outin+Fino

Reply
Quote:Eu NU ignor mesaje, NU raspuns doar cui am chef.

mie nu mi-ai răspuns:)
Acs Evo leva - bentwood v63 - kinu m47 classic+brew burr - V60

Reply
Nu vad niciun pm de la tine. Te rog sa retrimit. Ms mult.
May God be with us.

Reply
O colaborare super zic eu, intre membrii acestei comunitati si grupului inca restrans de LP owners, a dus la asta: https://www.instagram.com/p/CFug_FdBM8d/..._copy_link

Multumesc pe aceasta cale lui radudani si Ono B. pentru modul de lucru si colborare.

LP ramane in inima mea forever, chiar daca nu mai pot bea cafea datorita sanatatii, imi place sa apreciez macar vizual aceasta opera de arta (si sa fac sotiei shot-uri toata ziua).

Va multumesc.
May God be with us.

Reply
Pentru a ajuta fluxul, de acum incolo toti membrii au cod de reducere ESPRESSOMAN, ca si pana acum, fata de preturile de pe site.

Alte preturi mentionate pe forum nu mai sunt valabile.

Va rog sa plasati comenzile direct pe site si sa folositi discountul.

Transport prin GLS gratuit la comenzi de peste 291 RON sau taxa de 39 RON pentru comenzi cu valoare mai mica.

Va multumesc.
May God be with us.

Reply
TudorP, Coffee Sensor are in plan o campanie "black friday" 2020?
Nu vreau sa aflu anticipat preturi speciale sau perioada concreta, ci doar daca este anul acesta planificata o asemenea campanie sau nu, avand in vedere ca am deja vreo doua produse puse in cos.
Multumesc!
La Marzocco GS3, Expobar Brewtus Flow Control, Mazzer Kony E, Mazer Major, Acaia scales, Bravo Tools, Duomo, Kribli
Brew/altele: Baratza Forte BG, Comandante C40 MK3, Kinu M47, Kruve, C. Kompresso, V60, Kalita, Aeropress, French Press

Reply
(10-11-2020, 06:44)KrisssKros Wrote: TudorP, Coffee Sensor are in plan o campanie "black friday" 2020?
Nu vreau sa aflu anticipat preturi speciale sau perioada concreta, ci doar daca este anul acesta planificata o asemenea campanie sau nu, avand in vedere ca am deja vreo doua produse puse in cos.
Multumesc!

Sunt si eu interesat de raspuns, multumesc!
Strietman CT1 & ES3 • La Pavoni Pre&Post Mil • Elektra MCAL • Flair Signature Pro | Hedone Honne • Arco 2in1 • Kinu M47 Classic
WE: Expobar Brewtus IV-R

Reply
Salut, din Bucuresti, pentru kitul de profilare.
Stii pe cineva care mi-l poate instala pe un Lelit Mara PL62?
Mulțam.
Lelit PL92T + Rancilio Rocky inox mod.Stepless-Doserless, Kinu M47 Phoenix

Reply
Da va fi Black Friday, insa pe 27 NOV.
In Bucuresti voi intreba pe colaboratorul meu Bogdan daca se poate baga si sa rezolve.
Cu stima.
May God be with us.

Reply
Am înțeles ca ai face kituri de profilare pentru strietman. Poți confirma?
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
(15-11-2020, 19:01)mihailuican Wrote: Salut, din Bucuresti, pentru kitul de profilare.
Stii pe cineva care mi-l poate instala pe un Lelit Mara PL62?
Mulțam.

Am inteles ca nu merge pe Lelit ca are grupul e61 modificat, dar astept si eu un raspuns.

Am aflat ca merge si pe Pl62
Lelit Mara PL62S, Eureka Club E, Kinu M47 Phoenix
Former: Lelit PL41TEM, Macap M2D

Reply
Salut, considerați ca un expobar iv DB cu pompa vibratoare se poate apropia, ca si performante/gust in ceasca, de un Lelit Bianca, daca i se montează un astfel de kit? Se merita montarea kit-ului sau upgrade de la expobar la bianca, ms si sper sa nu spun vreo prostie, de aproximativ un an mi-am descoperit pasiunea...
Dalla Corte Studio, Mazzer Philos

Reply
Profilarea debitului independenta de aparat aduce o schimbare semnificativa in procesul de brew. Gustul se schimba in mod evident.
Daca scoti profilarea din schema aparatele sunt comparate pe forum.
Lelit Mara PL62S, Eureka Club E, Kinu M47 Phoenix
Former: Lelit PL41TEM, Macap M2D

Reply
(23-11-2020, 20:20)tmerlusca Wrote: Profilarea debitului independenta de aparat aduce o schimbare semnificativa in procesul de brew. Gustul se schimba in mod evident.
Daca scoti profilarea din schema aparatele sunt comparate pe forum.

sa înțeleg ca ar fi de preferat sa pun kit-ul de flow control in loc sa schimb aparatul cu totul? Mulțumesc frumos pentru raspuns
Dalla Corte Studio, Mazzer Philos

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)