Welcome Back Log In Create Account

Instrumente pentru WDT

De unde se poate cumpara Kribli asta pana la urma? Ca pe site la ei nu apare pe nicaieri...
Acasa: Lelit PL41TEM/Mazzer SJ//--//Expobar Brewtus IV/Niche Zero
Deplasare: Kinu M47/Flair Signature PRO

Reply
Uite aici. Banuiesc ca stii ca ai si 10% discount pe barshaker ...
http://barshaker.ro/AccesoriiBarista/Tam...rabli-58mm
ECM Synchronika cu robinet, DF64V + SSP, M47, ECM S-automatik 64
in trecut: df64, K30, Vario Home, Bezzera BB005, si Bezzera Mitica Top

Reply
Pe scurt, telegrafic,primit De la Barshaker una bucata Kribli.Aspect de lucru bine facut.Acele subtiri(a se umbla cu atentie l aintroducearea in sita si mai ales in suportul sau).Intra perfect in sita VST de 20.Are ace de rezerva.Nu am nici un fel de pierdere de cafea ,desi prin bunavointa celor de la Fan un mic fragment din plasticul care imbraca buza sitei a sarit.Afanarea e exemplara.La curgere mai e de lucrat pentru ca am si niste cafele mai tinere si la care rasnirea mereu trebuie adaptata.Intuitiv deocamdata ,zic ca nu trebuie prea multe ture inainte si anapoi.Gustul e mai bun chiar si la o cafea supraextrasa.A disparut senzatia de amar.Dar sa nu ne grabim.Am doar trei extractii la activ.Repetam si invatam sau regretam. Sleepy :)
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
dupa aproape 2 saptamani cu Kribli, pot spune ca la mine nu aduce vreo imbunatatire.
obtin rezultate mult mai bune cu WDT tool de la SunCoffee.
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Rezultatele diferă pentru că contează și râșnița și modul de utilizare al distribuitorului.

Eu am ceva mai mult timp de când îl folosesc și m-am oprit la 3 rotații înainte și 3 înapoi.

Reply
am incercat mai multe variante de utilizare, fara vreun efect pozitiv
posibil sa fie si de la rasnita, nu e compatibila cu Kribli  Smile
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Pentru cine foloseste Kribli de ceva vreme, cum vi se pare? Il recomandati sau e doar un 'gimmick'?
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
Cred ca e un instrument mai util pentru cine foloseste cafea prajit ceva mai light si macina mai fin. Pentru cafea prajita ceva mai "solubil" s-ar putea sa nu afecteze atat de mult rezultatul.

Reply
Il folosesc si il recomand.
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
(31-07-2019, 18:44)tecsi78 Wrote: Il folosesc si il recomand.
+1
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Practic Kribli face munca de distributie a macinaturii mai placuta si mai rapida, versus aranjatul cu acul, cu rezultate similare. 
Pe Duomo il consider unic momentan, dar absurd de scump.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Recomand !
CREAM ONE 2B R-LFPP | HONNE | VST | FELICITA ARC | KRIBLI-GRABLI

Reply
a incercat cineva aceasta unealta ? cu tot cu shipping ar fi 53$  https://www.baristaspace.com/products/58...sso-tamper
Stone Espresso Mine, Lelit PL72

Reply
Distribution tool care are acelasi scop, dar distribbutia cel putin teoretic ar trebui sa fie mai buna, la rusi a fost si realizat (prokoffe. ru, pag. 7 al 3-lea link) din ce descrie autorul tool-lui - curgerea de nedescris :)
distribution tool
video
tool, pag. 7
ECM Technika IV, Honne S, Mazzer SJ, Kinu m68.

Reply
(05-08-2019, 11:08)cataony Wrote: a incercat cineva aceasta unealta ? cu tot cu shipping ar fi 53$  https://www.baristaspace.com/products/58...sso-tamper

aici, in paginile 1-2, gasesti informatii despre subiectul care te intereseaza:
https://www.espressoman.ro/forum/Thread-...#pid109396
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
Mulțumesc pt link. Eu oscilez intre baristaspace si kribli, pt ca sunt apropiate la preț. Care totusi sa fie oare mai bun dintre ele?
Stone Espresso Mine, Lelit PL72

Reply
Eu votez kribli.
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Par groase acele la varianta chinezească.

Chiar daca nu pare la prima vedere, Kribli e bine gândit și executat.

Reply
(05-08-2019, 23:43)cataony Wrote: …. Eu oscilez intre baristaspace si kribli…..
Daca te ajuta sa te decizi...Kribli
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
Si pentru cei cu site mai mici de 58 exista vreo alternativa gen kribli?
Strietman CT2 naked | EG-1 v2 (Core & Ultra) | Aeropress | V60 | Bullet R1 v2
Foste: Flair Signature Pro | Niche Zero | M47 Classic

Reply
Salut!

Eu am portafiltru de 57mm și folosesc kribli cu mare succes. Joacă un pic deoarece e mai mare, dar rezultatul în ceașcă este cu mult peste ce am visat ca pot scoate din aparatul meu 

Zi plăcută
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
Pentru Flair are cineva o solutie?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Now:
#Flair PRO, #Kinu Phoenix

Reply
(06-08-2019, 15:15)RaduNim Wrote: Salut!

Eu am portafiltru de 57mm și folosesc kribli cu mare succes. Joacă un pic deoarece e mai mare, dar rezultatul în ceașcă este cu mult peste ce am visat ca pot scoate din aparatul meu 

Zi plăcută

Ma interesa mai mult pentru 49/51mm .

Reply
Vezi ce dimensiuni are cel de pavoni. Găsești la barshaker.ro

Cel de pavoni are exact 51mm
Bezzera Unica PID | Eureka Atom65 Touch| Kinu Phoenix | Loveramics | VST 

Reply
(05-08-2019, 23:45)Cip Wrote: Eu votez kribli.

Am vazut la Barshaker kribli de 58, dar nu cumva influenteaza negativ pucul, tinand cont ca nivelatorul este de 58,5?
ECM Classika PID si dispozitiv ECM profilare, Eureka Atom 60E
Lelit PL81T (ex), Eureka Specialita 15BL (ex)

Reply
Merge cel de Pavoni fara probleme pe 49mm.

Reply
(06-08-2019, 15:25)dev Wrote: Merge cel de Pavoni fara probleme pe 49mm.

Excelent atunci. Multumesc tare mult.

Reply
(06-08-2019, 15:27)Laddu Wrote:
(06-08-2019, 15:25)dev Wrote: Merge cel de Pavoni fara probleme pe 49mm.

Excelent atunci. Multumesc tare mult.

Daca vrei pentru Flair, nu as fi chiar asa sigur ca merge fara probleme. Asta pentru ca "sita" de la Flair se ingusteaza destul de mult jos, si totdata mi se pare ca este si mai adanca. 

Si ca tot mai intreba cineva, eu mi-am facut un "kribli" pt Flair dintr-un disc de 50mm latime, 3mm grosime, polizat pe margine cu un dremel astfel incat un pic sa intre in interior si sa stea fix in timp ce se roteste.
[Image: b1slDvr.jpg]
[Image: ATWrE7i.jpg]
Switch, V60, April, AeroPress, M47 Phoenix brew, 1Zpresso Q, Xeoleo 50

Reply
Distanta intre acele cele mai indepartate de centru e sub 45mm. Si acele sunt flexibile.

Reply
2sarme oteloase mai subtiri (cablu de frana bicicleta de ex) lipite cu picatura in 2gauri pe o coada de lingura din lemn.
Dupa ce multa vreme am scobitorit, aveam blatul de masa stropit cu cafeaua de channeling. Acum sa rezolvat.
Concluzie : dpmdv, scobitoarea nu e ok de scarpinat cafeaua. [Image: 1837286bdc65fbb87041caafb0470884.jpg]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)