Welcome Back Log In Create Account

Imprumut espressor DB1

In cazul in care nu mai sunt doritori momentan poti sa trimiti la showroom.

Celalt espressor la cine se afla?
--Only God Can Judge Me--

Reply
(03-11-2021, 18:48)MyR Wrote: V-am lasat PM. Multumesc.

In cazul in care nu mai sunt doritori momentan poti sa trimiti la showroom.

Celalt espressor la cine se afla?
Kinu 47 Phoenix / Bialetti Moka/ 

Reply
Salut! primul espressor este inca la mine, la Bucuresti. Scuze pentru recenta mea lipsa de activitate pe acest thread! 

Astept PM de la urmatorul doritor din Bucuresti (si nu numai), timp in care imi voi consolida impresiile despre aparat si voi reveni cu cateva randuri despre el! 

Extractii reusite!

Reply
(04-11-2021, 12:10)VDRIXN Wrote: Salut! primul espressor este inca la mine, la Bucuresti. Scuze pentru recenta mea lipsa de activitate pe acest thread! 

Astept PM de la urmatorul doritor din Bucuresti (si nu numai), timp in care imi voi consolida impresiile despre aparat si voi reveni cu cateva randuri despre el! 

Extractii reusite!
Salut, ai mesageria dezactivata.

Trimis de pe al meu LIO-L29 folosind Tapatalk
Lelit Bianca/ XLVI Steamhammer/ La Marzocco GS3av
Mahlkonig GBW, Arco
Bravo tools

Reply
Bună, as dori sa testez și eu espressorul. Sunt din București. Multumesc
Lelit Bianca V3, Cafflano Kompresso, V60, Aeropress, Orea, DF64V, Kinu Simplicity, Comandante C40 , Past # Lelit 042 Emi +Pid, Niche zero

Reply
Stimati colegi,

As dori sa mai intreb inca odata, daca mai sunt colegi din Cluj care vor sa incerce aparatul. Daca nu, o sa-l trimit inapoi la Barshaker. O seara placuta!
Kinu 47 Phoenix / Bialetti Moka/ 

Reply
(28-11-2021, 21:31)Adri Wrote: Stimati colegi,

As dori sa mai intreb inca odata, daca mai sunt colegi din Cluj care vor sa incerce aparatul. Daca nu, o sa-l trimit inapoi la Barshaker. O seara placuta!

Salut,

L-ai trimis sau mai e in Cluj oare?

Multumesc.
Rancilio Silvia V3 (PID, Dimmer, barometru), Eureka Specialita, Bezzera BB005, Brewista Smart Scale 2

Reply
Salut,

Avand in vedere ca al meu Lelit Grace a facut scurt brusc si il trimit in service, pana se misca service-ul cu reparatia as avea timp sa testez si eu DB1. Mai este vreunul disponibil? Cel din Bucuresti sau Cluj, nu conteaza. Pentru cluj platesc transportul curierului iar in bucuresti as putea sa vin eu sa il iau. Multumesc.
Lelit PL81T Grace | Eureka Mignon Specialita | Aeropress | Hario Mini Slim

Reply
Salut @razvancz, am primit PMul tau pe mail dar se pare ca in inbox nu mai e :-)
Primul espressor e la mine, ne putem sincroniza ca sa intri in posesia lui. 
Da-mi te rog un pm cu numarul de telefon si iti scriu pe whatsapp.

Reply
(08-12-2021, 10:26)VDRIXN Wrote: Salut @razvancz, am primit PMul tau pe mail dar se pare ca in inbox nu mai e :-)
Primul espressor e la mine, ne putem sincroniza ca sa intri in posesia lui. 
Da-mi te rog un pm cu numarul de telefon si iti scriu pe whatsapp.

Salut, inca ai mesageria dezactivata. Am trimis mail cu telefonul. Mersi!
Lelit PL81T Grace | Eureka Mignon Specialita | Aeropress | Hario Mini Slim

Reply
Cinci luni și ceva de la dispariția DB1.
Mazzer SJ  | Zwänger Favorite Typ0  |  Isomac Giada  | Promac Lollo |  Tecnosystem Blitz | Gaggia Dose

Reply
Bună,
Espressorul DB1 pt București a ajuns la mine. Îl pot preda duminica , e cineva interesat? Mulțumesc
Lelit Bianca V3, Cafflano Kompresso, V60, Aeropress, Orea, DF64V, Kinu Simplicity, Comandante C40 , Past # Lelit 042 Emi +Pid, Niche zero

Reply
(22-01-2022, 01:02)Carmi Wrote: Bună,
Espressorul DB1 pt București a ajuns la mine. Îl pot preda duminica , e cineva interesat? Mulțumesc

Salutare,

Ma inscrisesem si eu pe lista. Daca nu mai este altcineva inaintea mea, iti trimit datele in privat.
Multumesc.
Espressoman novice, in cautarea unui setup de debut!
Krups XP3440 | Krups GVX242 | Aeropress | Bialetti Brikka

Reply
(22-01-2022, 14:00)banet66 Wrote:
(22-01-2022, 01:02)Carmi Wrote: Bună,

Salutare,

Ma inscrisesem si eu pe lista. Daca nu mai este altcineva inaintea mea, iti trimit datele in privat.
Multumesc.

Buna,
Ți am trimis PM cu nr de tel.

Reply
Salut,

Mi-ar plăcea sa încerc espressorul. Când se eliberează let me know! Pot sa îl ridic personal pe cel din București.

Sent from my LE2100 using Tapatalk

Reply
Ma pun și eu la coada pentru a îl testa în București. Ar fi primul contact cu un espressor și sunt curios de acesta, din câte am văzut pe hârtie arata bine fata de un pl41 sau gcp ce le aveam în minte ca espressor de început.

Merci!
Home kit: Lelit Bianca V2, Eureka SD.
​​​​​​Remote kit: Staresso Mirage Pro, kinu m47 classic.

Reply
Ca sa poti face o comparatie corecta trebuie sa pui mana si pe celelalte nu? asa ce parere o sa iti faci daca pe asta il ai acasa si pe celelalte 2 pe hartie? ce vrei sa vezi sau testezi la el? o comparatie cu ce?
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
De vreo doua săptămâni folosesc un gcp împrumutat, voiam sa vad dacă pidul acela este chiar atât de important și având precizia temperaturii apei schimba chiar atât de tare gustul rezultatului final (zic asa ca deh, încă nu ii pot spune în vreun fel, am nevoie de exercițiu și câte una câte alta) și frotarea laptelui cum se compara fiindcă prepar (încerc) și câte un latte iar steamwandul gcpului pentru mine cel puțin acum este destul de greu de folosit căci nu este pe bila sa poată fi mișcat cum trebuie. Sa zicem ca 5/10 încercări iese aproape ce trebuie (făcut diverse încercări cu apa+fairy și lapte ca să capăt oaresice exercitiu).

După multe materiale vizionate pe yt as urca pana la un Bianca daca as avea buget :)), dar deh. 

Cel puțin la rasnita m-am hotărât, o sa merg pe o specialita, fie noua fie sh (momentan nu am găsit).

Reply
Ah, asa e perfect. scrisesei ca este primul contact cu un espressor si de aici intrebarea mea :D
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2

Reply
@Entertainer ai mesageria privata dezactivata si nu iti pot raspunde

Reply
Din nefericire atat de pe telefon cat si de pe desktop, imi apare asa fara posibilitatea de a bifa sau altceva.

Solved. Schimbat tema în full mode pe desktop și asa mi-au apărut variantele pentru a bifa pmurile.

Reply
Nu vreau sa poluez topic-ul, dar las aici o parere.
Al meu DB1 este la vanzare pe marketplace de cateva luni si nu m-a cautat nimeni. Facusem si pachet cu Specialita in ideea de a lua un Honne de black friday si doar de rasnita m-a intrebat lumea.
Cumva nu a prins la public, nefiind un brand cunoscut. Dar comparat cu Lelit-urile din clasa lui, care sunt foarte cautate, se comporta si se simte mai calitativ.
Nu stiu cate persoane din cei care l-au avut in teste, l-au achitzionat dupa, poate ne pot spune de ce au/n-au facut-o.
Eu cand l-am luat mi-am asumat ca voi "testa" pe banii mei acest espressor, nu m-a dezamagit, dar e clar ca valoarea de revanzare nu exista in momentul de fata si e un aspect de luat in seama.
Timemore Sculptor 078~Kinu M47 Phoenix + OreaV3~V60~Clever~Aeropress~Picopresso

Reply
Salut, as fi si eu interesat sa testez acest espressor, este vreunul disponibil? In principal vreau sa testez din cauza ca am o rasnita foarte ieftina (ECG KM 1412 Aromatico, 170 lei pe emag) pe care am reusit sa o fac sa rasneasca fin pt espresso dar nu stiu daca face destul de uniform pentru un espressor mai bun (am un Breville Prima Latte pe care nu il mai suport), urmand probabil sa il cumpar pe cel al lui NvM sau cel testat daca e ce trebuie, in functie de situatie.

Mersi!
Gaggia Classic 2018 (New Classic) | Sage Dose Control Pro

Reply
Salutare.
Espressorul DB1 din Bucuresti este la mine.
Probleme medicale m-au impidicat sa intru pe forum in ultimele 10 zile, acum sunt acasa si il pot preda urmatorului doritor de testare.
Multumesc

Reply
Salutare,

DB1 a ajuns la @Entertainer.
Testare placuta si extractii reusite!
Voi incerca sa postez cateva impresii, chiar daca sunt la prima intalnire cu un espressor din categoria lui.

O zi minunata!

Reply
Salut! Intre timp m-am hotarat pe Gaggia Classic Pro pe care l-am si achizitionat, nu mai sunt interesat de imprumut. O zi faina!
Gaggia Classic 2018 (New Classic) | Sage Dose Control Pro

Reply
Salut. Și eu am luat un Gaggia classic între timp și nu as mai vrea DB1. Thanks!

Sent from my LE2100 using Tapatalk

Reply
În București pentru cine dorește, este pregătit pentru a fi testat de altcineva.

Pe scurt am fost impresionat de niște lucruri și rezultatul din ceașcă arata mai bine decât ce scot cu 41tem, dar revin cu detalii pe topicul dedicat. 

Cert este ca prietenei mele ii place teribil fata de 41tem din pur motiv de comoditate al realizării laptelui (timp mai lung, răspuns aproape instant șamd). 

Acum, nu vad pe unde mai poate fi găsit la vânzare, de altfel poate fi vândut și vreunul dintre exemplarele puse în circulație printre noi?

Reply
Eu sunt interesat !

Sent from my iPhone using Tapatalk
Lelit Bianca/ XLVI Steamhammer/ La Marzocco GS3av
Mahlkonig GBW, Arco
Bravo tools

Reply
(01-03-2022, 16:43)Entertainer Wrote: În București pentru cine dorește, este pregătit pentru a fi testat de altcineva.

Pe scurt am fost impresionat de niște lucruri și rezultatul din ceașcă arata mai bine decât ce scot cu 41tem, dar revin cu detalii pe topicul dedicat. 

Cert este ca prietenei mele ii place teribil fata de 41tem din pur motiv de comoditate al realizării laptelui (timp mai lung, răspuns aproape instant șamd). 

Acum, nu vad pe unde mai poate fi găsit la vânzare, de altfel poate fi vândut și vreunul dintre exemplarele puse în circulație printre noi?

Îl vinde colegul NvM, postase mai sus

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)