![]() |
|
Imprumut espressor DB1 - Printable Version +- Forumul Espressoman - In cautarea espresso-ului perfect (https://www.espressoman.ro/forum) +-- Forum: Comunitatea de espressomani (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Comunitatea-de-espressomani) +--- Forum: Marketplace (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Marketplace) +---- Forum: Imprumuturi accesorii, espressoare si rasnite (https://www.espressoman.ro/forum/Forum-Imprumuturi-accesorii-espressoare-si-rasnite) +---- Thread: Imprumut espressor DB1 (/Thread-Imprumut-espressor-DB1) |
Imprumut espressor DB1 - Lyvyoo - 07-08-2021 Prin amabilitatea Barshaker si a colegului @MyR, espressomanii pot imprumuta espressorul DB1 pentru o durata recomandata de maxim o saptamana sau pana la urmatoarea cerere adresata pe acest topic. Trimiterea espressorului se va face pe costul de curier al destinatarului, cu rugamintea de a curata aparatul si mai departe de a-l ambala complet, in cutia originala, cu accesoriile si protectiile de rigoare. Va rugam sa semnalati pe topic momentul cand ati incheiat testarea pentru ca urmatorul user inscris sa il primeasca. Pretul sau actual cu reducerea de forum: 1980 lei. Caracteristicile tehnice: Espressor AVX - DB1 cu PID Nou espressor AVX "dual boiler", modelul DB1 cu PID Disponibilitate: In stoc. Garantie: 12 luni Manual de utilizare - LINK 1 boiler rezistent la acid de 550 ml pentru prepararea cafelei și 1 termobloc pentru prepararea cremei de lapte. Solenoid si pompa de vibratii fabricat în italia. Carcasa premium din Inox! Dimensiune de portafiltru standard de 58 mm, deci puteti gasi orice tip de accesoriu foarte usor. Functii speciale: - preinfuzie ( preinfusion ) - timper ( poate fi setat pana la 30 sec ) - PID ( 85-102 ° c ) - rezervor de apa de 1.7L - Supapă cu trei căi pentru o curățare și întreținere mai ușoare - Tavă de picurare detașabilă - Suprafață de încălzirea pentru ceasca de cafea Consum de energie de 1850 W Dimensiune: 310 * 220 * 370 mm Greutate: 9,3 kg Garanție: 1 an Conținutul pachetului: 1 tamper 58mm 1 portafiltru 1 sita dubla 1 lingură de măsurare din plastic Imprumut espressor DB1 - emilian.talpos - 07-08-2021 Super inițiativa. Sunt dispus sa l testez. Mulțumesc Imprumut espressor DB1 - Mihai L - 08-08-2021 Mi se pare foarte tare ideea aceasta de promovare! Bravo! RE: Imprumut espressor DB1 - renatoa - 08-08-2021 S-a intamplat si cu niste rasnite, care pe vremea aceea se chemau Che ... si au fost 4, vorba cuiva proaspat eliberat :D RE: Imprumut espressor DB1 - Daniul - 08-08-2021 L-as testa si eu!? RE: Imprumut espressor DB1 - VDRIXN - 18-08-2021 Interesanta combinatia de boiler+thermoblock. Ma inscriu si eu la testare si pot asigura logistica in Bucuresti/Ilfov sau transport prin curier. RE: Imprumut espressor DB1 - saboo - 09-09-2021 Salutare, ma inscriu si eu sa-l testez (Bucuresti). RE: Imprumut espressor DB1 - saboo - 20-09-2021 Un update despre espressor? Pe unde mai e? :) RE: Imprumut espressor DB1 - adiszep - 20-09-2021 Salut. Este la mine și voi lua legătura cu @MyR zilele astea sa văd unde îl trimit mai departe. RE: Imprumut espressor DB1 - MyR - 20-09-2021 Incat este un interes ridicat, am sa pun inca 1 buc pe "drumuri", cine este urmatorul ? :D Daca este posibil am sa cer si un review obiectiv de la @adiszep RE: Imprumut espressor DB1 - VDRIXN - 21-09-2021 Nu stiu daca a circulat si pe la cei care anuntasera initial ca vor sa-l testeze, n-au mai fost actualizari in thread. @Emilian.talpos, @Daniul, @VDRIXN, @saboo cred ca e ordinea inscrierii. @saboo cred ca ne-am putea coordona pentru predare personala avand in vedere ca suntem in Bucuresti amandoi, daca esti de acord :-) RE: Imprumut espressor DB1 - saboo - 21-09-2021 Sigur, sa ajunga in Bucuresti :) RE: Imprumut espressor DB1 - MyR - 21-09-2021 Ne-am decis sa punem inca un exemplar pe drum, deci o sa fie 2 in total. Prima este la @adiszep , pe cealalta il putem expedia maine. Rog sa ma contacteze urmatorul din lista. multumesc, RE: Imprumut espressor DB1 - adiszep - 21-09-2021 Și pe mine poate sa ma contacteze următorul in coada :) RE: Imprumut espressor DB1 - Daniul - 21-09-2021 Eu momentan sunt in pauza de cafea 1-2 saptamani deci nu pot testa DB-ul momentan! Multumesc RE: Imprumut espressor DB1 - hcrisan - 21-09-2021 L-aș testa și eu. RE: Imprumut espressor DB1 - VDRIXN - 22-09-2021 Cronologic cred ca @emilian.talpos urma sa-l contacteze pe @MyR pentru al doilea espressor, si @saboo il poate contacta pe @adiszep pentru primul, intrucat eu sunt in Frankfurt pana la sfarsitul saptamanii si apoi voi mai fi o saptamana in Italia, deci are timp @saboo sa testeze espressorul, incerc sa iau eu legatura cu el cand revin. Spor si extractii reusite! :-) RE: Imprumut espressor DB1 - MyR - 22-09-2021 Coletul este pregatit - doar asteptam contactul lui @emilian.talpos RE: Imprumut espressor DB1 - emilian.talpos - 22-09-2021 (22-09-2021, 11:16)MyR Wrote: Coletul este pregatit - doar asteptam contactul lui @emilian.talposAm dat PM. RE: Imprumut espressor DB1 - MyR - 22-09-2021 Mersi. Sent! RE: Imprumut espressor DB1 - emilian.talpos - 22-09-2021 (22-09-2021, 14:26)MyR Wrote: Mersi. Sent!Mulțumesc! RE: Imprumut espressor DB1 - radu.m - 28-09-2021 Salut, Ma intereseaza si pe mine espressorul pentru teste. Inteleg ca mai sunt @VDRIXN si @hcrisan inaintea mea? La @saboo oare a ajuns espressorul? Multumesc RE: Imprumut espressor DB1 - saboo - 28-09-2021 Inca nu a ajuns, @adiszep fiind indisponibil cateva zile Imprumut espressor DB1 - emilian.talpos - 29-09-2021 Bună dimineața. Am testat aparatul și voi reveni cu feedback în cel mai scurt timp. Pana atunci aștept PM cu adresa pentru următoarea livrare. P. S. pentru ca sunt 2 espressoare în circulație nu știu cine este la rand [emoji2960] Mulțumesc RE: Imprumut espressor DB1 - VDRIXN - 29-09-2021 Salut @emilian.talpos, cred ca pe al doilea fir (fiind 2 espressoare) se poate inscrie urmatorul la rand, adica @hcrisan RE: Imprumut espressor DB1 - hcrisan - 29-09-2021 (29-09-2021, 09:49)VDRIXN Wrote: Salut @emilian.talpos, cred ca pe al doilea fir (fiind 2 espressoare) se poate inscrie urmatorul la rand, adica @hcrisan Am trimis PM lui emilian.talpos. RE: Imprumut espressor DB1 - nick326 - 01-10-2021 Ma inscriu si eu pe lista pentru cel din bucuresti! Multumesc RE: Imprumut espressor DB1 - emilian.talpos - 04-10-2021 Espressorul a plecat astazi de la mine catre @saboo. Revin in cel mai scurt timp cu feedback. Multumesc! RE: Imprumut espressor DB1 - banet66 - 04-10-2021 Salutare. Daca se mai poate, ma inscriu si eu pentru o tura de testare DB1. Multumesc, O zi minunata! RE: Imprumut espressor DB1 - adiszep - 06-10-2021 Salut. Urmatorul pe lista sa imi dea mesaj privat sa trimit maine (joi) espressorul catre urmatorul interesat. |