vladdooo, apreciez informatiile si pozitia ta clar prezentata.
Daca imi permiti:
1. Intrebarile despre tabla mea sunt cu mult inainte de acest group buy.
Idea de a face mesh-ul a fost exprimata de catre cineva, sa ii zicem X, care mi-a expediat inclusiv chiar un mesh facut de B+ cand nici macar nu fusese lansat produsul oficial, de catre un bun prieten din lumea cafelei (nu roman). Era un prototip al B+ cred, putin mai subtire decat varianta finala, de la cineva prieten cu ei.
X dorea sa vada ceva cu pret normal pe piata US si Europeana, dar facut de mine. Deci crede-ma ca acest topic nu are nici macar 1% legatura cu idea de a face o extindere si pe mesh. Iar go with the flow este ceva normal in business, problema este cand nu mergi cu flow-ul si o tii pe a ta, cand trend-ul este cu totul altul. Gresesc?
Am intervenit aici dupa ce s-a cerut banarea unui user pe motiv ca isi exprima (asa cum a fost exprimarea mai agresiva), parerea. Atat.
2. Cand am un lead time, nu este inventat. Deobicei : productia - 2 saptamani si expedierea - tot 2. Desigur ca pot interveni multe, cum a fost cu ultimul meu transport, care il loc de 2 saptamani a durat o luna doar shippingul. Deci ai dreptate ca shit happens.
3. Am primit o oferta de la micul antreprenor, care a fost de 2-3 ori mai mare lunar decat ce cer coffeesnobs sau HB. Deci am refuzat. Cred ca am dreptul. Nu inteleg ce inseamna piggy back, imi pare rau.
4. Cu overpriced, ai pefecta dreptate.
Pozitia mea initiala a fost clara zic eu, mi s-a cerut un lead time si daca scot sau nu mesh.
Am spus clar cine este axat pe group buy, are tot dreptul si good luck.
Nu vad nimic rau in diversitate. Cred ca toti isi au locul pe piata.
Cu stima
vladdooo.
May God be with us.