Espressoman infocat
Bucuresti
se asteapta liberul vamal, poate sa dureze cateva zile chiar. tot nu am primit inca suma de plata
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47
Espressoman infocat
CLUJ-NAPOCA
Imi pare rau ca am vazut asa tarizu post-ul; m-as fi bagat si eu.
Daca ramane vreo bucata extra, dati-mi de stire va rog.
Rancilio Silvia V3 (PID, Dimmer, barometru), Eureka Specialita, Bezzera BB005, Brewista Smart Scale 2
Espressoman infocat
Bucuresti
maine ar trebui sa ajunga la mine
2dor, posibil sa o dau pe a mea cea de 58.5 mm ca am trecut pe 55 mm. ma gandesc si iti spun
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Espressoman infocat
Bucuresti
am primit sitele, sunt in curs de distribuire.
Espressoman infocat
Corbeanca
Am tras acum o dubla cu noua sita:
- nu am schimbat gradul de rasnire, nu am vazut aici diferente;
- la curgere nu mi-a parut nimic schimbat; parca s-a stabilizat ceva mai repede, dar poate e o parere;
- rezultatul in schimb pare mai corpolent, crema ceva mai consistenta;
- de asemenea si gustul pare schimbat in bine, pare ceva mai 'dulce';
- ca sa nu mai spun ca a ramas un grup curat;
Deci la prima vedere pare o schimbare in bine, singurul lucru negativ e acela ca trebuie sa schimb workflow-ul de dupa, adica trebuie sa am grija si de sita, dar cred ca merita.
Multumesc, @
vladdooo !
DUO DE/XL/KINU/BRAVO/KRIBLI
past:SAB HX E61/ANFIM
Espressoman infocat
CLUJ-NAPOCA
@
brotundu Multumesc, da, as fi interesat. Poti sa-mi dai un PM daca te hotarasti si ne intelegem.
Rancilio Silvia V3 (PID, Dimmer, barometru), Eureka Specialita, Bezzera BB005, Brewista Smart Scale 2
Espressoman infocat
Corbeanca
(07-11-2021, 16:41)2dor Wrote: @brotundu Multumesc, da, as fi interesat. Poti sa-mi dai un PM daca te hotarasti si ne intelegem.
@
2dor: nu inteleg, despre ce este vorba ?
DUO DE/XL/KINU/BRAVO/KRIBLI
past:SAB HX E61/ANFIM
Espressoman infocat
CLUJ-NAPOCA
(07-11-2021, 20:48)brotundu Wrote: (07-11-2021, 16:41)2dor Wrote: @brotundu Multumesc, da, as fi interesat. Poti sa-mi dai un PM daca te hotarasti si ne intelegem.
@2dor: nu inteleg, despre ce este vorba ?
Scuze, te-am tag-uit din greseala. Era cu directie spre @
vladdooo
Espressoman infocat
Cluj-Napoca
(01-11-2021, 23:25)vladdooo Wrote: maine ar trebui sa ajunga la mine
2dor, posibil sa o dau pe a mea cea de 58.5 mm ca am trecut pe 55 mm. ma gandesc si iti spun
Daca cumva iti ramane cea de 58.5, te rog sa ma anunti pe mine. Multumesc!
Lelit PL62X MaraX | Niche Zero | Logo Cups