@cradun se sprijina intotdeauna de o punga de cafea.. :)...nu o folosesc f des..cand am chef de alt sortiment, deoarece nu merg single dose cu rasnita, o folosesc
Bezzera Magica S MN/Eureka Specialita 16 CR/Kinu Phoenix/Motta Tools
Azi am citit posturile despre cafea first wave 3rd wave și am fost surprins de pledoariile dv Levo.. Și tind sa cred espresso adevărat e cu blendurile italiene de calitate... Pana la urma nu degeaba a apărut în Italia espresso.. Știu ei ce știu..
Parca cu asta prăjite Light prea ne chinuim, aparate de mii de euro, grade, când un espresso tre sa fie rapid din toate punctu ele de vedere.. Zic și eu..
O sa încerc și eu 3 forze și altele..
09-02-2020, 13:18 (Edited 09-02-2020, 13:19 by ariany_78.)
(09-02-2020, 12:54)d2florin Wrote: Azi am citit posturile despre cafea first wave 3rd wave și am fost surprins de pledoariile dv Levo.. Și tind sa cred espresso adevărat e cu blendurile italiene de calitate... Pana la urma nu degeaba a apărut în Italia espresso.. Știu ei ce știu..
Parca cu asta prăjite Light prea ne chinuim, aparate de mii de euro, grade, când un espresso tre sa fie rapid din toate punctu ele de vedere.. Zic și eu..
O sa încerc și eu 3 forze și altele..
Inspirate de la postarile domnului @Levo ...observa cate cani si canite are acest domn si nu numai, de acolo m am inspirat si eu si ii multumesc pt review urile multiple..este cafeaua care mi place cel mai mult ...revin cu impresii despre ORO (cand o incep) si Hausbrandt...hopa stop ca viciem acest topic
Bezzera Magica S MN/Eureka Specialita 16 CR/Kinu Phoenix/Motta Tools
Vă propun și eu o natură moartă cu un set-up spartan, dar de care sunt mulțumit până la D-zeu (ș-o o palmă mai sus). Îmi mai lipsesc doar un PF naked ș-un cântar decent, dar toate la timpul lor.
06-03-2020, 19:06 (Edited 06-03-2020, 19:08 by TVTVTV.)
Danke!
Îl am în bucătărie, dar pe o masă. Am bucătăria pătrată ca atare nu prea am cine știe ce loc pe blat. Deci am negociat cu soția și a decis ea de comun acord că-l pot ține pe masă. :D
Si se pare ca astazi 04.07.2020 Clujul a fost invadat de Bianca...si a sosit ziua cea mare si la mine (cu o zi intarziere de ziua mea de nastere). Ce pot sa spun, este un aparat incredibil, nu cred ca trebuie sa prezint la cineva acesta. Chiar si primul shot de cafea facut, inca fara profilare, doar simplu 30 secunde 18 grame de Guatemala by Yume si 42 grame out a iesit un gust ciocolatiu fin fara pic de aciditate...superb. Si nici nu am pomenit de acea orgie vizuala ce produce acest aparat in orice camera sau bucatarie. Ma simt norocos ca pot sa am asa ceva in posesia mea. Si nu am considerat un aparat slab nici predecesorul (bineinteles cu anumite limitari provenite din tipul de constructie)
Las cuvintele sa vorbeasca de la sine:
Felicitări, intradevar arata super fain :). Se încadrează la categoria espresofili, recunosc sunt și eu unul.. Chiar dacă nu îmi permit îmi place cum se așează pe blat chiar și un lelit 41 tem și un sette 270.. :)
04-07-2020, 18:07 (Edited 04-07-2020, 18:08 by Lookie.)
Multumesc frumos si este absolut adevarat ce spui. In primul rand nu echipamentul te face ci determinarea sa te afunzi in tema si sa te intereseze si sa vrei sa scoti tot ce e mai bun din acel echipament ce ai. Si sa ai asteptari realiste in cunostinta de cauza. Sunt sigur, daca echipamentul acesta va fi fiabil, o sa fim prieteni buni pe o luuuunga perioada de timp si o sa incerc sa imi intrec in primul rand limitele mele. Aparatul stiu ca este capabil de multe lucruri interesante.