24-08-2021, 12:24
(24-08-2021, 12:09)umarianos Wrote: De acord, partial. Si atunci discutiile despre SD sunt nule si neavenite? Dar cele despre boabe in hopper?
Poti sa-mi explici bascalia si ce valoare a adus ea discutiei?
Secretul unui espresso "original" este documentat de Institutul National Italian pentru Espresso (am scris despre asta acum 12 ani). Apropo de exactitate, cati dintre voi scot un espresso din 14g in, la 88 grade C? Pot fanii italienelor sa ne ajute aici? Ar fi de interes pentru noi incepatorii sa avem acces direct la aceste informatii? Eu personal , multumesc anticipat!
[/quote]
Deci tu acum 12 ani scriai despre espresso și încă te numesti "începător" .
Am primit și eu de la un coleg documentul de la INI pt Espresso acum 1 an ,. Îl caut și revin cu info. Dar nu îmi amintesc să zică ceva de vreun timp pentru preparare puc. Italienii rasnesc cafeaua dimineața in containerul din fata râșniței și până nu termina cafeaua măcinată nu mai rasnesc alta , doar trag de maneta sa le livreze cafea măcinată de dimineață.
[/quote]
Sette 270 Wi, ProBarista DF64, Crem ONE Profiler, VST all range, OCD v2, AVX 58.5 mm, VST Tamper, Kazak Tamper 58.4mm, WDT Red Leverer Tool Needle Powder Dispenser