Roaster
Bucuresti
Hello dragilor,
Sambata o sa fie un eveniment la Orygyns in Jules Michlet de la 10 dimineata cu invitat de onoare - EU personal. Cine nu ma cunoaste, poate sa rezolve problema, cine ma cunoaste, poate sa ma revada!
Vorbim despre Panama (si tara si cafeaua).
https://www.facebook.com/events/941287559601623/
Haideti oricati, in afara de faptul ca n-o sa mai incapem in shop, n-o sa se intample altceva!
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe
Espressoman infocat
Bucuresti
Va incurajez si eu sa mergeti, o sa plecati cu multe info misto si o sa intalniti oameni pasionati
Vesuvius Evo Leva + Bentwood Vertical 63, Pullman BigStep Custom 54.9mm, Lunar 2021, V60/Orea/April Brewer, Pearl 2021, Cafflano Kompresso+Kinu M47
Espressoman infocat
Bucuresti
M-am inscris :)
Filtroman infocat
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Cafflano Krinder (de vanzare)
Espressoman infocat
Bucuresti
Multumim Bogdan/Orygyns pentru info, cafea si atmosfera!
La cat mai multe! Cred eu ca ajuta la coezinea grupului de pasionati, fie ei espressomani/V60-isti/aeropresisti sau de alte tipuri ;)
Gaggia Classic Pro PID | Kinu M47 | Sette 270 | Arco
Espressoman infocat
Bucuresti
Cu putina intarziere, dar cu informatie pertinenta.
Multumiri lui @
bogdan_geor (za champion), pentru informatiile foarte interesante despre cafeaua si despre Panama, dar si pentru gustul foarte interesant din ceasca: prune uscate, corpolenta, putin afumata, fara biter :)
Am regasit nuantele atat la degustarile cu alti baristii cat si acasa (cu putin laptic).
Multumiri si lui Cosmin (orygyns) pentru gazduire, dar si increderea in ptoiectul lui Bogan.
Sa auzim numai de bine!
Filtroman infocat
V60 | Aeropress | Comandante Trailmaster X25 | Cafflano Krinder (de vanzare)