Cu parere de rau dar lucrul sta in felul urmator, daca tot postam sa fie exact asa cum este:
@
cristian88 - a fost comunicat ca nu stim cand ajunge urmatoarea livrare ( dar ar trebui sa fie in curand), si poti opta la urmatoarele variante:
a.) daca s-a platit in avans, iti dam banii inapoi, si cand ajunge lotul pentru precomenzi te vom anunta si poti sa iei o decizie.
b.) utilizezi suma si cumperi altceva
c.) daca nu s-a achitat nimic in avans, atunci te anuntam cand ajunge, si poti decide ce vei face.
@
Stelo - eu personal ma ocup de rasnita ta, si acel "3 saptamani" in realitate este in felul urmator:
- fiecare data in 2-3 ore ai avut raspuns pe mail.
- neavand stoc ca sa-l schimbam, si ca nu tu ai fost cumparatorul original ( ai cumparat SH) nu putem rambursa banii, problema a fost escalata la fabrica. De la ei in 3 zile am primit raspuns ce sa facem cu rasnita ta, si s-a trimis direct la ei in italia.
- in data de 8 dupa masa s-a livrat in fabrica, si asteptam constatarea.
Am delistat produsul incat s-a facut un hype atat de mare incat fabrica nu este in stare se livreze produsele, si nu mai dorim sa avem discutii inutile despre livrari,... si noua ne zic lucruri zilnic si se schimba peste noapte.
Noi am facut greseala ca am preluat comenzi pentru un produs nou care ulterior a fost modificat de n ori, si produsul ramane pe disabled pana cand nu vom avea si fizic.
----
@
dannyd - multumesc de feedback.