Welcome Back Log In Create Account

Espressorul WPM Primus

Știu
Asta spuneam că fac și făceam și la vechiul espressor

(20-04-2026, 17:22)Lyvyoo Wrote: Espressorul are o mica teava sub grup si prin apasarea unui buton (touch) ai instant apa fierbinte in ceasca.
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply
S-a ieftinit cumva primus? Vad ca e in zona 9000 ron pe tastcrafters, parca era mai sus nu? Sau nu-mi amintesc eu bine, il urmaream de ceva vreme
Profitec Go, Fiorenzato Allground Sense

Reply
Dap cu reducerea de forum e 8935

Reply
(23-04-2026, 12:12)cyrusct82 Wrote: Dap cu reducerea de forum e 8935

E sub pretul de black friday nu?
Profitec Go, Fiorenzato Allground Sense

Reply
(23-04-2026, 12:08)alex_b Wrote: S-a ieftinit cumva primus? Vad ca e in zona 9000 ron pe tastcrafters, parca era mai sus nu? Sau nu-mi amintesc eu bine, il urmaream de ceva vreme
 Salutare, Alex!

Ai observat corect.

In urma vizitei lui Razvan la fabrica WPM, am reusit sa obtinem un mic discount, astfel incat pretul sa fie mult mai accesibil, iar in plus codul ESPRESSOMAN ramane in continuare valabil pentru comunitate.

Reply
Și asa oferea foarte mult pentru prețul lui. Acum devine un must buy. Aparatul se comporta excepțional și este o încântare la fiecare utilizare.
WPM Primus, Lelit PL162T, Lelit PL72, Pavoni`70, Honne, Varia VS3&Hypernova Ultra, Kinu M47, Rok espresso, Hario V60, Kaleido M10PRO

Reply
Foarte tare! Cat conteaza relatia directa cu producatorul... PLus Razvan care putea foarte bine sa bage in buzunar diferenta. Asta inseamna sa fii aproape de comunitatea de espressomani, multumim!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Da, Răzvan este o persoană foarte deosebită.Iti e mai mare dragul să porți o discuție cu el când îl prinzi pe la Drop pe acolo; se vede pasiunea și dedicarea în ceea ce face și în modul cum îți povestește câte una alta despre cafele și echipamente.Este foarte ancorat în comunitatea noastră și îi dorim mult succes în afaceri.
Pavoni Esperto Abile • Kinu Classic 

Reply
Exista sanse sa apara in curand si o varianta inox/alb?  Poate si cu portafiltru naked?

Reply
Portafiltru naked găsești de cumpărat și acum separat.

Reply
(08-04-2026, 08:41)cyrusct82 Wrote: Aseară am făcut update la 1.1.46
Acum dimineață am făcut 2 espresso cu același profil "lever machine" dar primul espresso cu "reaction time - low" care pe tot parcursul a stat într-un debit de 1-2ml și nu a reușit să respecte graficul setat de profil iar al doilea espresso cu "reaction time - high" care a urcat debitul spre 5ml și a respectat graficul.

Eu m-am mai jucat cu reaction time high-low
Cred că e ok in modul manual pe low dar după ce salvezi un program sau folosești unul din cele presetate aparatul nu poate să respecte profilul dat datorita debitului mic.
Deci eu cred că acel reaction time controlează debitul chiar și cu firmware-ul actual chiar daca sunt doar 3 setări (low-medium-high).

Reply
Nuuu tastecrafters de ce e Primus la dublu oferta.  Im breaking the bank now.. Sick

Reply
Ca sa distruga piata europeana de espressoare, ce credeai... Tongue

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)