Welcome Back Log In Create Account

Espressorul Lelit PL 41TEM PID

Deja e a doua postare într-o săptămână in care se recunoaște folosirea AI pentru a da un răspuns unui coleg de forum Shy, de fapt celălalt se chinuia să înțeleagă cu AI ce a spus colegul. Mi se face rău.  Arrow Huh .
Ca să nu mai zic de cei care folosesc AI pentru a da răspunsuri (pertinente și elevate) colegilor deși nu au habar despre ce le scrie AI dar totuși vor și ei să se bage in seama și nici nu spun sau recunosc că folosesc așa ceva.

(05-06-2026, 15:51)civic Wrote: eeee, nu am muncit eu, daca tot e scump RAM-ul sa fie cu motiv  Blush
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply
In bransa in care lucrez este necesara folosirea AI, bineinteles de oameni calificati care au habar de domeniul respectiv. Te asigur ca nu numai ca inteleg perfect ce am postat cu ajutorul AI (am folosit acest tool pentru rapiditate, am multe alte treburi), dar ce scrie acolo a fost revizuit). Ai identificat ceva gresit sau crezi ca era mai bine sa aiba oamenii senzatia ca furtunele respective sunt supuse presiunii?
Si nu pricep partea cu “recunoasterea” folosirii unui instrument, care e problema? Presupun ca toti ne facem cafeaua folosind diverse unelte, corect? On the bright side … imi place sa rasnesc manual :)
Lelit PL41TEM | Kinu

Reply
(05-06-2026, 15:38)renatoa Wrote: Puteai scrie scurt: nu sunt cele de pe circuitele de presiune Smile

Răspunsul era ăsta și era mult mai scurt rapid, fără bătăi de cap și nu-ți lua atâta timp din timpul tău prețios cât ți-a luat să-l generezi cu AI.
Și până la urmă de aia e forum sa ne spunem părerea personală nu sa ne luptam in AI-uri(eli).

Și nu e vorba despre tine după cum am spus mai sus e vorba despre multi alții
O să ajungem sa facem conversație între AI-uri
WPM PRIMUS | J64V | Skywalker Alpha roaster + Roast Assistant & HiBean.

Reply
[Image: FZ2gjsG.jpeg]

50percentarabica ne salută
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979

Reply
Da, probabil elanul si pasiunea userilor conduc la tendința de a introduce AI în conversații, fără ca asta sa fie un act de rea voință. E un fenomen international, bun in unele domenii dar deloc specific unui forum si daunator interactiunii umane, aici e problema de fapt. Pana la urma si AI-ul ia postarile de pe alte forumuri, le reimpacheteaza si le da o formă. Chiar daca nu este prins intr-un regulament (si ar trebui facut) putem consacra ca recomandare generală interzicerea raspunsurilor cu AI in postarile din forum, cu mici excepții, acolo citam expres o mica bucățică intr-un context mai complex unde ar fi complicat sa aflam un răspuns. In rest, cu bune, cu rele, cu simpatii si antipatii, zic sa pastram acest forum pentru un refugiu de umanitate si contact  "cap la cap" cum zice CTP.
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Absolut de acord, din partea mea nu a existat decat dorinta de a oferi informatii cat mai complete si argumentate At
Lelit PL41TEM | Kinu

Reply

Forum Jump:

Browsing: 3 Guest(s)