Hello There, Guest! Login Register

Deschidere concept store Sloane Coffee Calea Victoriei

Dragii nostri espressomani avem un anunt mare de facut!

Weekendul acesta deschidem flag ship store-ul / concept store-ul Sloane Coffee. Adresa la care ne gasiti este in Bucuresti pe Calea Victoriei nr 87-89, unde vom fi zilnic de la ora 08:00 si pana cand ne lasa guvernul si ISU ( 18:00 se pare ca este ora in acest weekend). Povestea acestui loc este, foarte pe scurt, ca ne-am dorit mult timp un loc in care sa ne putem prezenta toate cafelele si toate proiectele, in care sa va putem primi pentru a degusta si vorbi despre toate lucrurile care ne pasioneaza, de la procesari, varietaluri si origini pana la extractii si retete. Povestea pe larg va invit sa o descoperiti la locatie.

Se anunta o vreme superba, mai ales duminica, asa ca va invitam la o deschidere dedicata comunitatii espressoman Duminica, incepand cu ora 10:00. Trotuarul din fata cafenelei este generos si ne permite sa fim in jur de 20 de oameni mentinand toate recomandarile de preventia a rapandirii virusului.

Ne vedem duminica!

[Image: nXBriVl.jpg]

Reply
Super, Prezent!
Cu masca, distantare si tot ce trebuie sper sa ne vedem cu bine la 10!
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan

Reply
Si eu si eu  :D  de cand asteptam  :D
Lelit PL41TEM, Lelit PL043MMI, Tamper Lelit 57.35, Nivelator Motta 57, Sita Ascaso

Reply
Foarte tare, felicitări! Sunt bucuros ca e aproape de mine :)
Lelit PL81T, ​Eureka Mignon XL, Kinu M47 Phoenix, Cafflano Kompresso, Bialetti Brikka (made in Omegna:)
Ex: Saeco Poemia, Hario Skerton 

Reply
Felicitări!
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Am trecut azi si am baut un flatwhite excelent.
Felicitari si mult succes in noua locatie!!!   Se vede cand faci un lucru din pasiune Cool
#Lelit Mara X #Eureka Mignon XL #Duomo 8 #Bravo tamper #Felicita Arc
#AVX EM3202SW # Eureka Libra
(past: #Lelit PL41TEM #Niche zero)

Reply
Frumos design, cafea buna, espressomani putini in pandemie dar vorbăreți si cu pasiunea la purtător

Cafeneaua e chiar langa Fabrica de bere deci cum vine caldura si se mai domolesc restricțiile poate ne mai vedem la o cafebere.

Pe peretele din mijloc, tuburile acelea gri sunt doze precantarite de cafea, din fiecare sortiment, gata de tocat la EK. In proiect sunt si cateva filtre electrice, astfel incat sa se poata degusta înainte cafeaua cumparata la punga.

Nota 9.99, dam maxim cand vine si berea craft :)

[Image: PJToIvi.jpg][Image: dZiXT45.jpg][Image: VZOTIe2.jpg][Image: jlUZeWE.jpg][Image: BAAKRLS.jpg]

Reply
Salutare, o constatare:
Ieri au sosit ultimele 2 pungi din abonamentul meu achizitionat pe 3 luni (Classic & Accessible)
Apoi m-am hotarat sa intru in cont si sa cumpar/prelungesc inca un abonament pe 3 luni la fel tot Classic & Accessible. 
Si m-am oprit putin.
Am observat ca un abonament pe o luna costa 124.99 RON, pe 3 luni costa 374.96, pe 12 luni 1.499,85.
Hmm.. constat rapid ca indiferent ce perioada aleg nu exista o reducere a costului abonamentului, adica nu ai niciun beneficiu pentru un abonament de perioada lunga. Ma gandesc ca ar fi trebuit cu cat alegi o perioada mai indelungata sa existe un discount.
Apoi am mai constatat un aspect. Platesc 124.99 RON pe o luna insemnand ca primesc 2 pungi de cafea din zona Classic & Accessible.
Pai intrand pe cafelele respective, ies mai ieftin cumparand direct 2 pungi fara abonament ! Practic nu mai vad rostul abonamentului, indiferent pe ce perioada il inchei.
P.S.  De ce abonamentul meu care s-a terminat a costat 224 RON pe 3 luni (acum 3 luni cand l-am deschis), iar acum costa 375 RON ? am avut 40 % discount ?
GC E24 + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
(19-11-2021, 13:45)Teodora_Sloane Wrote: Pentru ca e weekendul de lansare si testare (de aseara pana acum am rezolvat 3 bug-uri cu ajutorul vostru)  si un fel de Black Friday returns - aveti reducere de 40% pana duminica noapte. 

Și eu am primit ultimul pachet din abonamentul de 4 pungi, împreună cu o felicitare care conține un cod de reducere pentru următorul abonament ;)
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979

Reply
(04-02-2022, 12:39)adrian1 Wrote:
(19-11-2021, 13:45)Teodora_Sloane Wrote: Pentru ca e weekendul de lansare si testare (de aseara pana acum am rezolvat 3 bug-uri cu ajutorul vostru)  si un fel de Black Friday returns - aveti reducere de 40% pana duminica noapte. 

Și eu am primit ultimul pachet din abonamentul de 4 pungi, împreună cu o felicitare care conține un cod de reducere pentru următorul abonament Wink
Discount-ul este pentru noi cei care am mai cumparat inainte abonament.
Un client NOU intra pe site, se uita la pretul abonamentului si constata si el la randul lui ca iese mai ieftin cumparand direct punga de cafea/ pungile fara abonament.
De ce am deschis acest topic. Pentru ca am un prieten care doreste si el sa isi faca un abonament, insa am calculat care nu are rost. Atunci care mai este beneficiul abonamentului? In plus isi alege si ce cafea doreste, nu ce primeste in abonament.
GC E24 + PID + OPV 9 bar | Turin DF64 | Kinu M47 Classic / IMS shower screen / IMS Competition+Superfine 18gr / Bottomless PF / 58.5mm AVX tamper / WDT tool / Scale and timer

Reply
ce inseamna un abonament in general: sa achitionezi un produs pe termen mai lung de cel putin o luna, in care sa iesi mai ieftin decat cumparand produsul de fiecare data
Valabil in orice domeniu.
la 2 pizza ai 1 gratis.
Am incercat aici abonament pe 3 luni, insa e pretul pe o luna inmultit cu 3.

Reply
Au publicat pe social media un cod de discount valabil in luna februarie inclusiv pentru abonamente. Probabil ai putea sa iei doua pungi de cafea mai ieftin decat abonamentul folosind codul, dar e posibil ca luna viitoare sa nu existe vreo reducere.

Ar trebui sa fie macar o reducere simbolica atunci cand platesti in avans un abonament pe termen lung.
DF64 SSP MP, Lelit PL41TEM | Arco 2-in-1, La Pavoni Europiccola 1979

Reply
(04-02-2022, 17:13)adrian1 Wrote: Au publicat pe social media un cod de discount valabil in luna februarie inclusiv pentru abonamente. Probabil ai putea sa iei doua pungi de cafea mai ieftin decat abonamentul folosind codul, dar e posibil ca luna viitoare sa nu existe vreo reducere.

Ar trebui sa fie macar o reducere simbolica atunci cand platesti in avans un abonament pe termen lung.

Chiar si pe o luna, nu neaparat pe 3.
Abonamentul STB/Metrorex e mai avantajos pe o luna decat sa iti iei bilet zilnic

Reply
Nu cred că e așa greu de înțeles, când am luat abonament era reducere de bf, acum nu mai e, iar ideea că trebuie musai să fie redus dacă e abonament nu știu dacă e bună, sunt foarte multe servicii unde abonamentul îți asigură un flux continuu de ceva pe care te poți baza, nu că scutești bani. 

Eu după aceste 3 luni nu mai prelungesc abonamentul pentru că nu pot să țin pasul să beau atâta cafea (4 pungi lunar) și unele pungi nu mi-au plăcut și cred că pot alege cu succes mai mare când cumpăr pe cont propriu.
Lelit Anna, William

Reply
(04-02-2022, 18:03)Talisker Wrote: ideea că trebuie musai să fie redus dacă e abonament nu știu dacă e bună

eu cred ca asta este PRINCIPALUL atuu al unui "abonament", la orice ar fi el (mai ales aici cand nu tu alegi ce produse vrei in luna respectiva)
Now: Lelit MaraX | Timemore 078S | Timemore Black Mirror | Flair Signature | Skywalker Roaster | Kingrinder K2
Past: Lelit PL81T Grace | DF64 | Cafflano Kompresso | Staresso Mirage Pro

Reply
un abonament mai poate inseamna si urmatoarele:
un abonament pe minim 3 luni, inclusiv 6 si 12 luni, in care eu imi aleg un SINGUR TIP de CAFEA sau mai multe, iar furnizorul obligat (prin abonament) sa imi ASIGURE pe toata durata abonamentului cafeaua respectiva, pe care am ales-o.

Reply
Ca sa fie clar: ceea ce se discuta pe acest topic tine de reducerile Sloane pentru espressomani. Abonamentul si orice alta campanie au ei pe site, fara adresabilitate directa si constanta pentru noi, nu fac obiectul acestui topic, le puteti scrie pe email. Singura legatura a abonamentului cu noi a fost acea facilitate de lansare, daca tot ne cunoastem. Nu vreau sa incarcam forumul cu probleme de acest tip, e treaba fiecarei prajitorii cum isi face politica, important este sa avem constant cea mai buna reducere indiferent de cantitati si o comunicare directa.

Reply
"Ca sa fie clar" ce expresie de inalta clasa. cineva se crede Dumnezeu aici si mai ales suparat pe forumul lui!
Deci nu s-a clarificat absolut nimic.
Topicul se numeste 15% reducere la prajitoria Sloane, adica trebuie sa discutam doar de cafelele "a la carte
" si nu despre abonamente? atunci deschidem topicul abonamente cafea Sloane.
" le puteti scrie pe email."  - nu vreau milogeala.
cineva trebuie sa exprime public opiniile cu privire la anumite situatii care pot ajuta orientativ cumparatorii si a anunta anumite constatari.
"important este sa avem constant cea mai buna reducere indiferent de cantitati", nu nu avem. Bonusul nu reprezinta reducerea la abonament, ci atat ar trebui sa coste abonamentul fara discount ! acela e pretul corect pentru un abonament! 
"Pai unde e libertatea de exprimare, to'arase?" citez dintr-o comedie romaneasca .

Reply
(10-02-2022, 21:07)staicueduard Wrote: .....

"Pai unde e libertatea de exprimare, to'arase?" citez dintr-o comedie romaneasca .

Este.....în vise. :D
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1

Reply
Daca nici pe acest forum nu exista libertate de exprimare sau acces la reduceri, atunci va rog sa indicati locul de unde sa ne inspiram.

Am spus "ca sa fie clar" nu pentru a ma crede Dumnezeu, caci dupa cum se stie nu am atitudinea asta de superioritate nici fata in fata nici in online. Daca vedem lucrurile doar in negru si suntem pusi pe interpretari putem cobori la prima, nu se supara nimeni. Pur si simplu nu inteleg care e scopul.

Am spus "ca sa fie clar" pentru a reliefa punctul de vedere stabilit de comun acord cu Sloane, pentru ca din cate imi amintesc nu eram decat eu cu Teodora si Oana la discutie. 

Topicurile de reducere, fie ca e vorba de importatori de aparatura sau prajitorii, nu au fost facute pentru a discuta spre exemplu problemele unui brand atunci cand are o promotie proprie pe emag sau pe site-ul personal, ori pentru a studia politica lor generala de vanzari si modalitatea prin care socotesc preturile versus costuri de productie vs calcule interne. E prea mult si nu vreau sa incarcam topicul cu probleme irelevante pentru noi, de aceea am sugerat o discutie personala care sa cuprinda orice sugestie doreste cineva sa trimita. Cu ce s-au angajat, sunt aceste reduceri curente, valabile zi de zi, afisate si updatate in sectiunea cu pricina, asa cum sunt descrise in prima postare, eventual cu unele bonusuri cum a fost reducerea initiala la abonament. Daca nu ne convine avem alternative destule. Daca e o greseala va rog sa spuneti si modificam. Mi se pare ca in aceasta chestiune numaram prea mult banii altora in loc sa cautam cea mai buna cafea pentru noi, sa ne bucuram de atatea si atatea stiluri de prajire, procesari si varietaluri prezente in prajitoriile de cafea bune din Romania.

Reply
(10-02-2022, 22:34)Lyvyoo Wrote: Daca nici pe acest forum nu exista libertate de exprimare sau acces la reduceri, atunci va rog sa indicati locul de unde sa ne inspiram.

Nu are rost să dăm exemple că oricum ștergi ce nu îți convine, lași la 'liber' pe cei care îi cunoști, cenzurezi anumite puncte de vedere chiar dacă sunt on topic, etc.!

Ok, e platforma ta, nu am o problemă cu asta dar hai să nu ne dăm ceva ce nu suntem.
Gaggia Classic 2012 & ARCO 2in1

Reply
Apreciez si cantaresc orice opinie personala a espressomanilor dar aici chiar exagerezi. S-au sters postarile userilor cu nspemii de report-uri in spate ori cazurile flagrante de flame. Moderarea chiar e superlight si nu a avut niciodata ca scop "epurarea". Aici nu e Antena 3.

Reply
Sunt de acord cu Liviu. Nu trebuie sa numaram banii altora.
Dar eu zic sa ii calculam pe ai nostri inainte de a face ceva cu ei.
ce a fost de zis s-a spus si s-a notat.
P.S. Cafeaua nu are nicio vina . Sa ne bucuram de existenta ei.

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)