Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

Shi cea de dimineață  Blush
[Image: prPpO97.jpg][Image: 5AIFHjd.jpg]
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Caldura mare, deci affogato cu Bazzara Dodicigrancru  Cool

[Image: P61opF7.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
Am mai incercat un blend, luat de dragul încercării. Nu e rau, ai place soției. Curgere corectă, crema OK, gust mai putin puternic si mai putin amar. 20in/45out/92C. Facut cu lapte, ca ptr amiază. 
[Image: EN7Lvpo.jpg]
ECM Synchronika / Eureka Mignon Specialita / Kinu M47S / Kribli-Grabli / Motta and Normcore tools & Gaggia Classic 2015 / MDF & V60 & Timemore Ice Dripper

Reply
Burtukaana, yum  Blush

[Image: 6omAJfj.jpg]
Brewtus IV | Niche Zero

Reply
(16-07-2018, 19:58)LucianS Wrote: Cam asa arata cafelele mele in weekenduri.

Cand ma gandesc ca anii trecuti "serveam" 3in1 pe munte... :D

Super... Galesu este liniste pentru suflet. Acum am vazut poza...
Numai de bine si carari insorite
Bianca, Macap M42, (ex. Gaggia Classic), (ex. Bezzera BB005)

Reply

Reply
Neata din bratele Biancai, pe patul si muzica Sloane :))
O cafeluta absolut bestiala, prajita din 20 iulie, preinfuzata 16 secunde la debit mic si apoi stoarsa de arome la 9 bar si 92 de grade, in ratie de 1:2
[Image: k2nYx3K.jpg]

Cafeaua e asta
[Image: vWcbMl1.jpg]
#Lelit Bianca V3 Black #EK43S + SSP & Titus carrier #Honne Slim #Kinu Titan #Barbro Tamper

Reply
Frumoase culori, ce sa zic. Bravo!

Reply
Ce să zic, cu așa lenjerie sexy, tigrată, e bună dimineața.
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Deși suna a perversitate la anii mei, abia astept luna de miere cu Bianca, luna care va incepe maine sau cel mai târziu sâmbăta.
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
Să arunci buchetul!  Angel
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
Viva México!
[Image: mRhsRtm.jpg]
Rancilio Silvia E 2016 Auber PID, IMS 200IM, Mignon XL, M47, VST 15g, Pullman Barista 58.55mm flat, BH Pitcher 400 ml

Reply
Cafea bună oriunde. La Pavoni pe munte. [Image: ececefb15b48553e52ccf51cc375fe9b.jpg]

Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk
La Pavoni, Mazzer

Reply
Sau așa

[Image: eUMd8in.jpg]
LMLM (slayer mod) + Bentwood | Hario V60/Nel Drip+Aergrind
(ex: Brewtus IV, Lelit PL41EM, Gaggia Gran Style, Honne, Kinu M47, Sette 270Wi, Porlex)

Reply
not bad :D
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
Aripi[Image: f6ea310d96f8008f4e4bc57aa2a2100a.jpg]

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Reply
fotosop
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
Vrajitorie!  Smile
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
Au ajuns si in Romania automatele alea care inlocuiesc barista. Felicitari Claro. Angel

Reply
Kayon with badttitude from Guido!
Ceva bun de tot, indiferent ca e straight sau cappuccino (in combinatie cu lapte fructele ies foarte bine in evidenta).

[Image: jMumg9I.jpg]

Reply
(16-08-2018, 22:09)maki Wrote: fotosop

(17-08-2018, 08:27)tecsi78 Wrote: Vrajitorie!  Smile

:D Magie!
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Lemn, piatra și lapte.
Mierea produsa cu Pavoni. [emoji3][Image: 8a05643cfa3bd180d12af93a2c504fa7.jpg]
La Pavoni, Mazzer

Reply
... Buna dimineatza ... tot cu ratza :D ... ( Nasone Blue  22g in. ~ 40g out )

[Image: VyVh9lw.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
[Image: kTwnFRx.jpg]

Reply
Hop si eu!
[Image: DpPKvmx.jpg]

Reply
Ar trebui interzisa folosirea cuvantului "hop" pentru orice altceva decat pentru bere :D

Reply
Shi pentru ca folosirea cuvantului "hop" a fost restricționată, postez cafeaua de amiaza fara hop ;) .
[Image: COpsWjk.jpg]

Reply
(08-08-2018, 15:20)ViperX10 Wrote:
(16-07-2018, 19:58)LucianS Wrote: Cam asa arata cafelele mele in weekenduri.

Super... Galesu este liniste pentru suflet. Acum am vazut poza...
Numai de bine si carari insorite    

Si eu abia acum am vazut raspunsul tau Smile Multumesc, numai bine si tie!
In ultimele 3 weekenduri mi-am savurat "kompressa" in Fagaras. Si se pare ca si urmatorul va fi la fel.  Smile

Lelit Mara X, Kinu M47, Ascaso i-mini i1, Cafflano Kompresso, Bialetti Moka /w IMS.

Reply
Multumesc @vladdooo & @lracu  Smile E cu siguranta una din cele mai bune Etiopii baute vreodata (am baut cateva fantastice si de la prajitorii nostri autohtoni)

[Image: qVXgWWo.jpg]
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
de la Leva #77

[Image: axHVMHS.jpg]

la ceasca

[Image: dFRxmjO.jpg]

Reply

Forum Jump:

Browsing: 5 Guest(s)