30-04-2018, 14:50 (This post was last modified: 30-04-2018, 15:10 by Levo.)
... Pastrand miscela , dar schimbamd reteta ... un fel de Irish coffee , adaptat ... contine un shot espresso 35 ml inghetzata - tiramisu si de portocale , topping caramel , Cointreau - blood orange fara mila , scortisoara si un biscuit Hedone ... trebuia sa rezulte o cafea de " dregere " , revenire ... si a avut un efect invers , adica m-am matolit la loc ... ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Kenya prajita de Audun, dupa niste lupte cu sita Reneka MS incep sa extrag bine.
16 grame in/32 grame out la 90 grade in 36 secunde timp de curgere + 10 sec pi. Exagerat de dulce, foarte dulce. Sita cere o rasnire mai fina decat VST.
La o doza de 17+ grame pucul se lipeste de dus, cel putin in cazul aparatului meu.
Primul espresso „cu cremă” făcut la un ROK luat săptămîna trecută.
Cafeaua este o Et(h)iopia luată de la The Coffee Shop din Titulescu, fără termen cert de prăjire (poate 19 aprilie).
Am măcinat-o cu un Porlex la maximul de clicuri, la șase dimineața... bine v-am găsit.
Sunt pentru latte art (eu nu mai fac de luni bune (2017) bauturi cu lapte) de cand am dat hx-ul. Le-am luat pentru WDT, iar spatula pentru optimizarea gramajului la dozare.
03-05-2018, 21:16 (This post was last modified: 03-05-2018, 21:18 by Raducanu.)
(03-05-2018, 14:08)Denis Wrote: Sunt pentru latte art (eu nu mai fac de luni bune (2017) bauturi cu lapte) de cand am dat hx-ul. Le-am luat pentru WDT, iar spatula pentru optimizarea gramajului la dozare.
Pai doneaza-le, pentru a fi folosite pt scopul lor initial ))
Ecuador hakuna mata
Buimac pe fundal )
(03-05-2018, 21:16)Răducanu Wrote: Ecuador hakuna mata
Buimac pe fundal )
...Neatza' ... bine ca te-ai intors , ... ma gandeam ca te-ai suparat pe noi si nu mai vrei sa postezi nici un desen spre incantarea noastra vizuala ... ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...
Un experiment pe care il consider reusit de catre dark matter din sua. Exstrasa la 91 grade, preinfuzie 3 bar si extractie 8. Note ce dus usor spre tanin. Oricum ceva in plus peste gustul clasic de guatemala