Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

Cafelele[Image: u3GFwTr.jpg]

Reply
(15-03-2018, 21:35)Răducanu Wrote: Cafelele

Frumos borcan. De la Ikea ? :D

Reply
... Pazeaaa , ... a dat @Raducanu drumu'  la caini .... :D ....
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
(15-03-2018, 21:35)Răducanu Wrote: Cafelele[Image: u3GFwTr.jpg]

ba da tu esti in ultimul hal... dupa ce ca pui cate una si ne dai rusini, acu pui 15 cesti ???
da e frumos??? ce vrei sa dovedesti?????
#afaracuraducanudepeforum
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Happy ending... care este  Smile
[Image: j11lpnFl.jpg] [Image: gqkpZ6sl.jpg]

@bubucalu, iti multumesc inca odata si pe aceasta cale pentru cadou, efortul depus si seriozitatea de care ai dat dovada, chiar nu ma asteptam sa mai prajesti la ora 20:00 si apoi sa pregatesti comanda.
Nu stiu cum numesc altii ceea ce faci tu, insa eu cred ca se numeste pasiune, dedicare si motivatie, insusiri care nu pot duce altundeva decat la succes.
Cheers :az:

Reply
Happy buimac-ing! :-))
--Only God Can Judge Me--

Reply
(15-03-2018, 23:16)Levo Wrote: ... Pazeaaa , ... a dat @Raducanu drumu'  la caini .... :D ....

Mhm, a facut mai multe cu acelasi desen/motiv, nu e suficient de bine... Smile
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
(16-03-2018, 08:57)MyR Wrote: Happy buimac-ing! :-))

Multumesc :). Incerc sa ma abtin pana mai tarziu cand ajung jucariile

Reply
[Image: C39VXGT.jpg]

Reply
imi pare ca o sa fac un addon pentru Chrome, care blocheaza postarile lui @Răducanu
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
... N-am mai vazut demult atatea cesti de cafea , perfect realizate ... maestrul nu se dezminte ... Cool ...

@Raducanu ... mai pun si eu una ( ... asa cum am putut )  , facuta cu Pavoni .... ca sa nu te simti singur ... :D ...

[Image: nrwHHmi.jpg]
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
(16-03-2018, 14:35)maki Wrote: imi pare ca o sa fac un addon pentru Chrome, care blocheaza postarile lui @Răducanu

te rog sa pui aici dupa ce il faci, sigur vor mai multi. merci
Cuptoare | La Marzocco-uri | Rasnite | Acareturi multe multe

Reply
Eu propun un addon pe care sa-l folosim pentru a gusta, macar, din minunea aia!
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Add off :))[Image: a7i18nF.jpg]

Reply
Mmm ...
Sper sa nu ma ingras de la atata lapte!
Ca, de obicei, beau "cafea neagra".
■  ARCO230V ► Brewista Smartpour Switch ► AeroPress / Cafflano Kompresso ■
■  ARCO1MP_ ► Brewista Stout Spout ► AeroPress / Hario V60 / Timemore French Press ■
■  Retired but functional: ■ Kinu M47PH ■  Kinu M38 ■ Porlex Tall ■ Tefal KI140D ■

Reply
Sunt la pressco baia mare, am cerut tot ce au, rwanda si o guatemala trase pe un mazzer vulcano si un lm strada.

Rwanda ok, guatemala cu usor aftertaste de bitter si defect de prajire ( lemn, fum).

[Image: 4aCKcY5.jpg]

Reply
Greu la deal cu boii mici

[Image: df060eec391db5c1c066608e54517390.jpg]
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
Am luat 500 grame de etiopia rocko mountain ca sa o omor pe frankenstein ul de acasa, grup saturat, slayer style PI.

Sper sa fie in sange.

Reply
... Pitulicea de preerie matol , din dimineatza asta ... :D ...

[Image: uIcjQzb.jpg]

Reply
(17-03-2018, 11:00)Denis Wrote: Am luat 500 grame de etiopia rocko mountain ca sa o omor pe frankenstein ul de acasa, grup saturat, slayer style PI.

Sper sa fie in sange.

Daca e din recolata 2017 (iunie/iulie,nu mai tin minte), am gasit-o f buna fata de tot ce-am mai testat de la ei in ultima vreme. Probabil cea mai reusita. Aveau recent si un Burundi Shimu tot Iulie 2017, o prefer de 20 de ori decat orice Rwanda de-a lor din ultimul an.
Lelit Bianca V2 | Giota Pro 83 | Niche Zero | Bravo tools | Duomo 8 | VST, IMS baskets | Kompresso/Krinder
Past: | Honne | G-iota 64 | Fiorenzato F64 EVO | Quamar T48 AUT | Rancilio Rocky | Rancilio Silvia V3 | Reg Barber Tall C-Flat |

Reply
tufisiul din dreapta achiziționat azi, de la dedenam :)
[Image: 062c820da57df3b2967e2153341101cc.jpg]
La Pavoni, Mazzer

Reply
ROSTSTATTE Paraiso, cafeaua cu care a fost castigat campionatul german de barista.

[Image: hHxrtfB.jpg]
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
(18-03-2018, 10:44)maki Wrote: ROSTSTATTE Paraiso, cafeaua cu care a fost castigat campionatul german de barista.

... Arata tare bine ... Cool ... banuiesc ca la gust trebuie sa fie ceva ... Wink ...

... Eu tot ... calcio vecchio ... Cool ...

[Image: gPMUJvw.jpg]

Reply
(18-03-2018, 11:20)Levo Wrote: ... Arata tare bine ... Cool ... banuiesc ca la gust trebuie sa fie ceva ... Wink ...

da, extraordinara, desi, marturisesc ca nu prea regasesc berries in ceasca, posibil sa trebuiasca sa dau nitel temperatura mai jos, de la 94C, dar restul din belsug si chiar pe placul meu :D

Reply
Trecem la alta liga.

Rocko Mountain Pressco, 22 grame in/42 grame out la 90 grade in 45 secunde (15 sec preinfuzie la debit foarte mic) si apoi urcare liniara la 9 bar.

A iesit mai buna decat la pressco.

[Image: Rnlkjqv.jpg]

Reply
faci un thread cu mod-area aparatului ce ai?
mie mi'ar fi interesant sa citesc peripetiile.

Reply
(18-03-2018, 21:49)Denis Wrote: Trecem la alta liga.

Rocko Mountain Pressco, 22 grame in/42 grame out la 90 grade in 45 secunde (15 sec preinfuzie la debit foarte mic) si apoi urcare liniara la 9 bar.

A iesit mai buna decat la pressco.

Frumos ... :77:
Decent DE1Pro, Strietman CT2, Mazzer Philos, Kinu M47

Reply
Maki, stau foarte prost cu timpul, weekendul asta am mutat 150kg de bagaje Buc- Baia Mare. Doar azi ce m-am intors inapoi, si am reusit sa pun pe masa toate piesele, sa le montez, si sa trag cateva shoturi, cu espressorul facut bucati pe masa (multe piese improvizate, deoarece nu am stiut exact ce sa comand, iar masurile pt legaturi la espressor sunt cam atipice, nu gasesti oriunde cuplele necesare).

Mai e nevoie de testari si cules informatii si abia apoi putem detalia.

Ca idee, cu mazzer kony, rasneam pe e61/sbdu pe la 2.8 ca gradatie (este doar un reper, nu conteaza), pe pavoni am rasnit pe la un 2.1 iar pe frankensteinul asta in lucru am coborat sub 2.0 cu rasnirea, aproape ca nu merge rasnita mai fin :)). Iar cafeaua este in sange, 3 valuri jumate. Trebuie sa imi iau o sita VST, si sa incerc sa rasnesc si mai fin, asta doar pe cafelele prajite foarte light, ca doar astea ma intereseaza.

Reply
[Image: SLamg27.jpg][Image: Oz5jyRJ.jpg][Image: xcoRlna.jpg]

Timpi de curgere la shoturi 45-50 secunde cu tot cu preinfuzie.cafeaua mai are nevoie de cateva zile pt degazare fiind prajita pe 15.03.

Gustul si dulceata, mirosul sunt absolut wow. Recomand sa comandati un rocko mountain pressco. Nu va speriati de ratii, trag cu sita de 22 grame in care pun 21grame +.

Reply
pavoni punct[Image: dec73394240a0c1d49b6953c9691934b.jpg]
La Pavoni, Mazzer

Reply

Forum Jump:

Browsing: 18 Guest(s)