Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

@Levo lapte "aburit"  =))))) 
de la î"ntăritor" probabil =)))

Reply
(22-11-2017, 22:56)Răducanu Wrote: @Levo lapte "aburit"  =))))) 

... Pai ... daca as frotha latte-le k lumea , probabil as desena si eu mai bine , dar asa ... dupa capu' meu , din ce-am mai vazut pe Youtube si de unul singur , fara profesor ... ce draq sa iasa ... ce se vede ( ... si apropo am facut victime si le-am trimis la voi la Claro , pentru ca vor si cafea buna si cu desene ... :D  ... in Buc. vor ajunge pe sambata ) , deocamdata au luat doar 3 pungi de control ... si deja m-au sunat sa-mi spuna ca a ajuns ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
Raducanu faci un curs pentru noi amatori?
@Levo mergem la ei in buc si venim acasa ca si maishhtri de latte art :-)))

Daca nu accepta aplicatia atunci probabil “desenele” le face cu un photoshop cs5 :-)))
--Only God Can Judge Me--

Reply
Am video in telefonul cu herr Raducanu in actiune, deci pica teoria :))
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
@MyR

-  No , ... dar macar cateva figuri in plus , nu strica ... dar nu , ca nu vrea , o fi secret de servici ... Cool  ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
(14-11-2017, 23:58)Levo Wrote: ... Asta e ceva de genul : ...  - Vedeti voi desenul asta ? ... Nu o sa-l realizati mai devreme de 10 ani ! ... ( fara o scolarizare serioasa pe la Claro ... Cool  ... ) , eu vorbesc acum , doar din punctul meu de vedere si numai in ceea ce ma priveste ... :D ... si trebuie considerata ca o gluma , in replica la desenul superb / desavarsit , realizat cu talent si migala de catre colegul  Florin R. pentru a ne bucura ochiul si sufletul ... Cool  ...

sper sa ma fac inteles:

Raducanu nu ar trebui sa fie personificat, el trebuie sa ramana ca STIG de la Top Gear. :))

Reply
(22-11-2017, 22:56)Răducanu Wrote: @Levo lapte "aburit"  =))))) 

... Am gresit ? ...  :D ... prin exprimare ? ... , inseamna ca m-am luat dupa astia ... , in sectiunea " Introduceti duza de abur in lapte " ...

Reply
:)))) corect
Avem si cursuri!

Reply
pnetru ca nu am mai aparat de ceva vreme prin zona azi am decis sa postez cu ce ma ocup pe la munca :)

Leonardo Caffe - Miscella Oro
18g rasnire - aproximez 28g extractie

[video=vimeo]vimeo.com/244165128[/video]
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
@tecsi78

- Asta e produsul final din dimineatza asta - adica ultimele boabe de Jamaica ... :D ... si inca o buruiana la ierbar ...

[Image: G0XvVfF.jpg]

Reply
@Levo gusturi fine! Am testat si eu jamaica si m-a surprins placut. a urcat in top 5 al mine :)
Current: Rocket R91, Honne V2, V60, Cantar Hario, Bialetti Brikka, Aerobie AeroPress, Kinu M47
Previous: Dalla Corte Studio, Izzo Duetto 3, Lelit HX, Honne Slim Custome

Reply
@Levo

Mmm, cum arata!! “Mersi” ca ai pus si mini-kürtös in poza! :)
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply
Levo, ai si terminat saculetul ala??
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
(23-11-2017, 11:37)vladdooo Wrote: Levo, ai si terminat saculetul ala??

... Nooo , asta a fost doar un bonus ( 250 gr ) , oferit de dlul Dragos spre degustare si probabil de referinta in materie de prajire ... deocamdata mai am de terminat Geisha / Sapid care e deja prajita si pe urma mai prajesc in continuare ... asta este tot ce mai am ... de rezerva ,  in materie de cafea verde ... Cool  ...

[Image: WARFQtN.jpg]

Reply
Va si Yemen acolo: cum e fata de cea de la Florescu?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
... Nu am incercat Yemen de la Florescu ... am luat numai Esmeralda , Kona si Sf. Elena ... si Kopi ... :D  ...

Reply
reteta: LEVO , varianta mai light.[Image: wgjhxag.jpg]

Reply
... si nu e buna ? ... :D  ...

Reply
Deliciu, eu am pus un remy. Mai ales in perioada rece merge la fix, cat sa sticleasca ochii.

Reply
...Aha ... ganduri marete ... :D  ... , eu la pranz nu mai beau cappuccino / latte ... serveste doar sotia , ( in schimb trag separat un shot dublu si daca nu plec cu masina , intaritorul e bonus ... ( optional ). Azi asa a fost ... :D  ...

[Image: VHaVAYU.jpg]

Reply
Micul dejun de azi dimineata![Image: vICYwc7.jpg]

Reply
(23-11-2017, 16:54)Răducanu Wrote: Micul dejun de azi dimineata!....

Sigur ai intarziat la munca facand asta dar, a meritat! :D
O incantare sa vezi asa ceva.
Felicitari!
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
Nu m-am abtinut sa nu ii fac o poza, Kenya Ngugu, Yume.
ex Lelit PL62X
ex. Lelit PL41TEM | Ascaso Precision Competition Filter 57mm | Lelit PL100

Reply
(23-11-2017, 16:54)Răducanu Wrote: Micul dejun de azi dimineata!

... - Poate prin primavara , daca ma primiti si pe mine ... luam micul dejun impreuna , iar dupa program , testam si cum se mai poate desena , in cafelele cu intaritor ... :D  ... ( vin eu cu el ! ... :D  ... )

... si mai erau doua linguritze de Jamaica ... si gata.

[Image: V3zihSp.jpg]

Reply
Apetisantă, dar merita vreo două la poponeț, să-i mai treacă spumele de la gură. Să ai poftă!
Izzo Alex Duetto III|La Pavoni Pro|Cafflano® Kompresso|Aero Press|Honne|Anfim Lusso|Kinu M47|MYY47 Aerolite|Sözen Değirmen|Aillio R1 Bullet|.

Reply
[Image: wzvQia9.jpg]

ce'i drept, extrasa si laptele frotat pe un La Marzocco.
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
18 g in -> 34 g out
93.5 grade

[Image: 26839427849_dcbdfddce2_h.jpg]

Reply
@maki Daca e s-o luam asa, pe o gaggia clasic...parca, imi iesise mai bine crema de lapte :)))

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Reply
Ce as fi vrut sa va vad intr-un duel cu ... Federer :)

http://www.gsp.ro/sporturi/tenis/cine-i-...26501.html

Reply
[Image: sJRGy69.jpg]Habemus bunatate! E fantastic de buna combinatia, consoarta e topita dupa ea, mi-am dat de lucru... Smile
ACS Minima, Timemore Sculptor 078s

Reply

Forum Jump:

Browsing: 3 Guest(s)