Welcome Back Log In Create Account

Cum arata cafeaua ta de azi?

(03-11-2017, 19:04)Răducanu Wrote: Monor pentru gust. Orice tip/fel/soi/gen pentru desenat :))), cam toate se froteaza bine! :)

Am baut si eu ieri Monor Bio pt. prima oara si am fost foarte placut surprins. Pentru mine e poate cel mai bun lapte baut din comert.
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Reply
Nu se gaseste in magazinele mari? Carrefour, Cora, Kaufland?
Espresso: Vesuvius Evo Leva + Zerno Z1, Pullman BigStep 54.9mm (custom made), BooKoo Mini scale
Brew: Tsumabe/Orea/V60 porcelain + Zerno Z2 ULF, Bookoo Ultra scale, Timemore ProX kettle
Travel: Orea V3 MKII/Hario V01 Neo, Outin Nano + 1Zpresso Q/Kinu M47

Reply
Eu am luat din Carrefour
La Marzocco GS/3 AV, Mahlkonig E65S, Kinu M47

Reply
Cred ca am vazut si in Auchan.
Expobar Leva | Gaggia Evo | Eureka Single Dose | Fiorenzato F5 | Kinu Phoenix | Aeropress | V60
Prev: Lelit 41TEM | Gaggia MDF

Reply
sa zic si eu doua copeici, la noi, peste Prut, lapte gustos pentru flat-white si capuccino, straniu, dar e doar ast ucrainean -  Ферма (Ferma). locul doi ar lua Prodlacta din Brasov, iar restul (mai ales locale) nu stau nici aproape.
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
In Auchan sigur au Monor, 3.5%, și normal și bio. Eu folosesc din cel bio și e ok.
Honne, Ceado E37S, Expobar Brewtus IV

Reply
Etiopia Mormora (naturală) de la Bob. Parfumată, dulce. Mai este loc de reglaje. De-abia am început-o.

[Image: d734c4a92b03843eb253d51136b8965a.jpg]
Dalla Corte Mina + Kit 58mm | M68, M47, Titan, Traveler, Simplicity, Phoenix | Bravo Tools | Europiccola + radiator

Reply
frumos
<< echipament La Marzocco Linea (Slayer mod), La Pavoni Europiccola, Mazzer, Sette, filtrare apa pro Brita Purity >>

Reply
[Image: DSadfHq.jpg]
Sad  Mi rusine, dar fara un instructor cam asa ceva iese la prima incercare dupa 10min de citit si self-education.
Astept batjocura  :D
--Only God Can Judge Me--

Reply
...Buna dimineata !... Cool ... (...dupa o seara mai grea , chiar trebuia ceva sa ma trezeasca...o cafea ... :D ...)

[Image: TOxjujz.jpg]

@MyR

-  Ce batjocura , e foarte haioasa...numai ca trebuia sa o postezi de Halloween... :D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
ultimele 9.25g de Claro Chocolat Blend...[Image: 23347775_2059652280982122_2455342492845867008_n.jpg]

Reply
Intr-adevar o cafea excelenta: Etiopia Burtukaana home-roasted de colegul RaduC din B:

[Image: F1l6J3u.jpg]

si inca una:

[Image: PFrNg6t.jpg]
LM GS/3 AV, Elektra Micro Casa Leva, MK ProM E, Lagom P-64 SSP HU, Kinu Classic M47

Reply
Hei, nu ai mai rezistat!
Trage-o si pe GS3 la 89,4-90,6 gc, cu preinfuzie 1,2 on si 2,8 off la dubla si zi-ne si noua ce a rezultat, comparativ cu ce ai sus.
 BUGSTER; Honne S; EK43S; Buckeye BC2; Kinu M47; Cafflano
 (Ex: LM-GS3/AV; PL41TEM; Expobar-DB; VBM-2B; Hottop-2k+; Flair; MK-Vario; MK-K30; Macap M4D; Kinu M68)

Reply
blend de la ucraineni, Foundation Coffee Roasters. 

[Image: Tf5A8wx.jpg]

Reply
Burtukaana Yume

[Image: 99945fd2d3dd4e8ccfcb3db8ae994159.jpg]

[Image: 61e5c3cfa406a5c7661daa7125045f63.jpg]

Reply
Old school cappuccino [Image: tnf91Sq.jpg]☺?

Reply
...Aici se vede clar- o  , mana Domnului asupra ta...Felicitari... Cool ... ( parca nu-mi vine sa cred ce vad... Cool ...cat poate fi de frumos si expresiv...)

P.S. - ...eu le salvez si daca nu ai nimic impotriva , unele ca acesta le-as printa in scop decorativ... :D ...
Bosco P - Honne S / LM Micra - Pico / Pavoni Expo - Niche Zero / Baratza ESP / C40 MK III / Gene CBR 101 ...

Reply
[Image: lbtBq1x.jpg]

sita marzocco single și ristretto

Reply
Raport 1:3. Imi place!

Attached Files Thumbnail(s)

ex Lelit PL62X
ex. Lelit PL41TEM | Ascaso Precision Competition Filter 57mm | Lelit PL100

Reply
(07-11-2017, 11:20)bogdan01 Wrote: Raport 1:3. Imi place!

arata bineee,
in cate secundez?
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
37.7 secunde timp de la prima picatura pana la ultima.
ex Lelit PL62X

Reply
Guatemala de la @ovisod[Image: OoHy6Vy.jpg]

Reply
Pfff, cum arata!
ex Lelit PL62X

Reply
(07-11-2017, 14:23)bogdan01 Wrote: 37.7 secunde timp de la prima picatura pana la ultima.

Judecatorul întreaba martorul la proces:
-La ce distanta v-ati aflat de locul accidentului?
-La 6 metri si 75 de centimetrii.
-Si cum de stiti asa de exact?
-Când am vazut accidentul, mi-am dat seama pe loc ca voi fi întrebat la proces de vre-un tâmpit…
[Image: dw431bT.jpg]
Dalla Corte Studio | honne | kinu m47 | fellow stagg | acaia s |

Reply
(07-11-2017, 18:14)mihai123 Wrote: Judecatorul întreaba martorul la proces:

...Inculpatul se scarpina in fata judelui in locuri ciudate si ...tot judele catre faptuitor :

- Ce faci ma ? ...Te scarpini aici in fatza mea ? ... Angry
   - Apoi dom'judecator ... eu n-am stiut ca asta-i fatza dumneavoastra... :D

Reply
@Levo, multumesc de apreciere :) #coffeepower :)))

Reply
Cafeaua nu a mai intrat in cadru. Am consumat 1.5 kg de cafea mai multe sortimente, din care am tras concluzii numeroase, iar cea mai important este ca daca vreau sa am o cafea mai buna, trebuie sa evacuez fumul in timpul prajirii, altfel o sa beau cafele afumate.

[Image: CM0Ptzc.jpg]
[Image: B8CfEnj.jpg]

Reply
Vad si un Ceado.E 37S?Cum te impaci cu macinatura furnizata fata de cealalta? :)
LELIT Bianca black V3, Bentwood, Vst 18, 20,25.

Reply
(07-11-2017, 18:14)mihai123 Wrote: Judecatorul întreaba martorul la proces:-La ce distanta v-ati aflat de locul accidentului?
-La 6 metri si 75 de centimetrii.
-Si cum de stiti asa de exact?
-Când am vazut accidentul, mi-am dat seama pe loc ca voi fi întrebat la proces de vre-un tâmpit…

:D  le am notate ca sa nu le uit, finete macinatura si timpul de curgere.
ex Lelit PL62X

Reply
[Image: s1cZfcO.jpg]flat white cu etiopia guji natural. Delicatesă :)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 3 Guest(s)